Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?
-
alpin gitsin bu adam oynasın fenerbahçede bende fenerliyim. Ama bu adam sadece Türk Milli takımında oynamamalıııı...
-
senin birine zenci diyerek ayrım yapman hoş bişeymi?
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE -
Niye Bu millet ırkçı bi milletmi zenci beyaz diye ayırıomu????sne niye ırkçısın onu kavrayamadım???azize alırken okey milli takımda ıı ıı mı
-
alpin bi kere aziz başkana saygısızlık yapma... Olmasaydı türk vatandaşı dashak... Gurur yok pichte...
-
Azize ye ne saygıszlık yapcam adam tam belly dancer yabancı yonatcam die adamı türk vatandaşı yaparken gıkın çıkmıo şimdi milli takımdamı çıkıo?acaa henry olsa böle dicekmiydin?
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
ewt a.q türklüüün zencisi belly dancer ımı olur? hepsi türk işte ırkçıyım diye geçinio adam kıskanıo leyi büyükya bidwe millli takımda daa çok karı götürcek
-
x-files Aurellio ben Türküm dedi mi? Hadi dedi diyelim gerçekten türk olabilir mi? türk olmak bu kaar kolay mı?
-
önce ırkçıydın şimdide insanların milli duygularını kışlkırtmaya çalışıosun düzgün biş şekilde tartışda öle yap SANAS SORUYORUM MİLLİ TAKIMDA OYNAMASI SORUNSA FENERDE OYNAMASI SORUN DEİLMİ??? NE FARKI WAR 2 SİNİN 2 SİNDEDE TÜRK OLUO İŞTE AZİZE DE BÖLE TARAFTARDA BÖLE HEPSİ BELLY DANCER
-
La benim takım yani fb... Bir spor kulübü ama milli takım ayrı bişey... Bence bu siyah gı*lı adam milli takımda oynamamalı yani benimde görüşe saygı duyun... Bunu anlatmak istiyorum:)
Toplam Hit: 14470 Toplam Mesaj: 123