folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?

Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    ya bak canım kardeşim benim sana ne diyorum görüşüne saygı duymayı bende sitiyorum ama omluo elvana gelince okey buna gelinec böle olmuo insan ister istemez kompleks kıskançlık gibi duyguların işe karıştığını düşünor zencilerde kıskancak ne war diye düşünüor çok geçmeden gülüyor:D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    ten rengi diye ayırmak ayrımcılık olur ama Türk olmayan birinin TÜRK Milli Takımında oynamasını elestirebilrisiniz. Sonucta Mehmet olunmaz Mehmet Doğulur ama Fatih Terim almıssa bi bildigi vardır kesin o yüzden eleştirilerin bi anlamı yoq
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gXgX
    gXgX's avatar
    Erkek
    HackMan.. Mehmet'in oynaması için bana bir sebep söyle ? Yabancılar Türklere ırkçı diyor, Barbar diyor hepside doğru ! Belki genelimiz öyle değiliz ki zaten öyle değiliz, adamlar bizi karalamak için bahane arıyor, HackMan gibi ırkçı birini görüyorlar sonra bütün Türk'ler ırkçı oluyor..

Eskiden Tüm dünyadaki insanların Yarısı Türk gibiydi osmanlı zamanında

Eğer Türklük, ASarım keserim tarzı biri olmaksa, Irkçı olmaksa, Gavurun biri önümüzde ölürken ona acımayıp yardım etmemekse, bırak öyle Türk'lüğü hoca :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    görüşüne saygı duyuyoz ama boktan bi düşünce tekrar gözden gecir istersen gördüün gibi kimse bu görüşte deil

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    gX ii anlatmışsın canım... Ama futbol artık bir ülkenin etiketi durumunda... Yani bir hasan Şaş çıktı türk milleti onun stilinde tanınmaya başlandı... Bu hoşuma gitmedi değil... İngilizlere bakınca evet ipnelerde yamyam dolu... Ama maç kazanınca bir Türkiye kadar marka yapamıyorlar...

Yani bence türk milli takımının kadrosu türk olmalı zencileri sevmem ama onlarda insan sonuçta... Ama benim insanımın içine karışmasın dallamalar...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    HackMan saçmalıyorsun kendinde farkına vardın ve cevaplar verdikçe batıyorsun bence konunu çöpe taşı ve uza çünkü gereksiz polemik yapıyorsun!!!!.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Bokee ben zenciler insan değil demiyorum canım benim... Sadece bir yabancı milli akımda oynamamalı diorum... Bencede oldukça ciddi bir konu bu!?

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    peki bişe diyecem başka ülkeler bizde adam alıp kendi milli takımlarında oynatıyorlar yakın kardeşler vss.. onlar oynuyor o zaman o adamlar demiyorlarmı ben türküm türkiyede oynarım diyemiyorlar çünkü nerede var şöhret oraya yerleşiyorlar , Eğer oynamamasını istiyorsan çalışacaksın teknik direktör olacaksın türkiyenin ve hiçbir yabancıyı aLmıyacaksın hem senin görüşüne göre siyahi futbolcularıda kendi ligimizde oynatmıyalım o zaman uefa duyarsa basında böyle sözleri zaten piç gibiyiz o zaman tam piç olurz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Bokee vallahi karındaşım ben dedim zaten bu yakın kardeşler o.ç. Uefa da ne derse desin pich kuruları... Boş ver aga zaten türkün türkten başka dostu yoğ ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    her zenciye kapımız açık PASCAAAALLLL NOOOUUUMMMAAAA !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 14467 Toplam Mesaj: 123