Sizce Milli Takımımızda Bir Zencinin Oynaması Hoş Birşey Mi?
-
Şu söyledikleriniz saçmalıktan başka şey değil.Türklüğü türkler kadar savunan.Formasının hakkını sonuna kadar severek veren.Ben türküm diyen çoğu zibidinin bilmediği istiklal marşımızı ezbere okuyan.Oyundan çıkarken takımın o maçtaki en iyi oyununu koyarak ayakta alkışlanıp formasını öpen birinemi sölüyorsunuz tüm bunları.Önce gidin bölücülük yapıp ellerinde hala TC kimliğiyle dolaşan onun bunun çocuklarını bu ülkeden silinde.Ondan sonra sıra onlara gelsin bu konunun açılması bence beyinsizliğin en açık göstergesidir...
-
Ne demiş Atatürk onu hatırlatalım bari. 'Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olan Herkes Türk'tür.' zencisi beyazı sarışını esmer i demişmi. yok . bitti o zaman :)
-
hepiniz yanlışsınız bu aurellio meselesi tamamen ezikliktir.
açıklamaları dinledinizmi ?
aurellio kendi milli takımında oynuyamıyor niye o seviyede degil.
2.bir milli takım oluştursa gene almaz brezilya bu kesinlikle boyle.
3.bir milli takım oluştur sa ya alır ya almaz aurellio yu brezilya.
hımm turkiye bu kadar ezik bir takım mı ki bu seviyede bir oyuncuyu turk olur olmaz milli takıma alıyor gormemis gibi o kadar bekleyen turk genci varken ?
sizce bu oyuncu ne kadar turk olabilir ?
ne kadar bir turkun o milli takımda oynarken yaşadıklarını yaşıyabilir ?
-
bence hiç tartışmaya gerek yok. türk millitakımı için çalışıyorsa baş üstünde tutmak lazım.eger oynatmayın diyorsanız o mevkiye ihtiyaç varmış alınmış...... türklük renk de degil kalp dedir zenci olmuş fark etmez
-
abu ne zamandır tartışılıo bokunu çıkarma artık.
Dead Bodieas ın ilk aciklamasına katılıyorm.
Bence sen bu tartışmayı sadece laf olsun diye açtın.
Biz demokratik değilmiyiz?
Fransa da baksan Fransa milli takımının ilk on biri nden sadece 4-5 kişi fransız diğerleri fransanın sömürgesinden gelen cezayir asıllı yada fransanın yine sömürgesi olan küçük adalar dan.
Anelka yı araştır bakalım Fransa'lımıymış.
Bırak bizde 1 tane olsun ne olcak milli takımın seviyesi mi düstü? -
hp iste olay"da bu. biz türk milletiyiz. öyle avrupali/amerika gavurlar gibi emperyalist sömürgeci degiliz. milli degerlerimiz bayragimiz topraklarimiz söz konusu olunca akan sular durur(veya durmasi gerekir!!!) bu konular"da hassas bir toplumuz. tabiki bende irkciligi savunmuyorum igrenc birsey oldugunu herkes biliyor FAKAT ay yildiz"li formayi TÜRK tasimali(!!!) aurelio iyi bir insan olabilir ama TÜRK DEGIL!!!
-
hp iste olay"da bu. biz türk milletiyiz. öyle avrupali/amerika gavurlar gibi emperyalist sömürgeci degiliz. milli degerlerimiz bayragimiz topraklarimiz söz konusu olunca akan sular durur(veya durmasi gerekir!!!) bu konular"da hassas bir toplumuz. tabiki bende irkciligi savunmuyorum igrenc birsey oldugunu herkes biliyor FAKAT ay yildiz"li formayi TÜRK tasimali(!!!) aurelio iyi bir insan olabilir ama TÜRK DEGIL!!!
İşte sorun burda... Elin avrupalısı oynatıyor yamyamları ama bizde bunların yaptığı ezikliği yapmayalım... bizim türk futbolcular bu aurelio yu zickinde oynatır ak. -
hajım teocum şimdi benim anlamadığım tamam ilk bende karşı çıktım adamın zenci olduğu için değil ama adam ne türkçe biliyo ne istiklal marşı ondan ama adam zenci olduğu için istemio ?
-
ulan şu ülkede PASCAL NOUMA kadar sevilen başka adam oldu mu bee RENGİNİ sevdiğimin PASCAL ı ...
-
hiç kimse baskasının özgürlük hakkına zarar veremez insan insandır siyahı beyazı yok ..!! biz atalarımızdan böyle ögrendik
Toplam Hit: 14473 Toplam Mesaj: 123