Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?
-
Erkek üyeler için ; Arkadaşlar hepinizin büyük ihtimal ;
annesi ,
veya
kızkardeşi ,
veya
ablası ,
veya
teyzesi,
veya
halası ,
veya
ağabeyinizin veya erkek kardeşinizin veya eniştenizin , amcanızın hanımı olan yengesi,
veya
sevdiğiniz kız veya evli iseniz hanımızbunlardan biri veya bir kaçı büyük ihtimal vardır.
Şimdi bunlardan birisine sevdiğiniz kıza veya hanımıza veya annenize , kızkardeşinize veya ablanıza , teyzenize , halanıza veya yengenize sokakta başka bir erkekler tarafından laf atılsa , hatta cinsel tacize maruz kalsa , sizde bunu gördünüz veya direk size gelip bunu anlattı ve rahatsız eden kişilerin yeri belli , bu durumda sizler ne yapardınız.
Ama geyik olsun diye değil , tüm asıl kişilik özelliğinizi ortaya koyarak gerçekten ne yapardınız ?
-
laf atma olayı olursa önce uyarırım. baktım olmuyor dalarım. hiç bakmam yaşına maşına.
cinsel taciz olursa önce mahalleliyi toplar meydan dayağı atar sonra polise veririm.
-
anasıyla ters ilişkiye girerdim sanırım :|
-
Ne olursa olsun akıllı davranmak gerekiyor. Mesela ben sporla uğraşıyorum ve normal biriyle kıyaslanmayacak bir kondisyona sahibim. Durumun kötü boyutlara ulaşacağını tahmin ederek uyarırım. Bu uyarı fayda etmezse bildiğim tekniklerden en can yakanlarını elmacık kemiklerine, baş arkasına, ağız kemiğine ve göğüs kafesine boca ederim. Bunu öyle öfkeyle yapmam. Zewkle ve sindire sindire yaparım.
-
Namus bu hiç birşeye benzemez al emaneti tak beline gerisi allah kerim
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
crafty bunu yazdı:
öpüyorum seni -
Hocam öyle bişey olduysa durduğun ve sorduğun kabahat gidip hadlerini bildirmek farz.Yok olmadı ama olursa diyorsan Crafty nickli müridin tavsiyesini uygula..
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------olay budur :D
-
Fantezi yapardım.
Örnek:
Dikenli tel makasıyla serçe parmağını kesip makatına monte ettikten sonra köprücük kemiklerine kızdırılmış beton çivisi çakıp diline enine iki derin jilet çeker, bir sigara molası verirdim. Sigara bitince şırıngaya tuzruhu çekip iki burun deliğinden enjekte ettikten sonra nefes alabilmesi için gırtlağını hakan plastik ses geçirmez ince boruyla delerdim. Bir sigara daha içerken dumanını o borudan üflerdim. Tuzruhuyla henüz eşek cennetini boylamamışsa testislerinin iki yumurtalığı arasına yumurtalıkları aşağı sarkacak biçimde jilet atar deriyi kaldırırdım. Eğer tek yumurtası varsa üst bölümle birlikte deriyi yumurtalardan ayırırdım. Ardından tuzlu suya oturtur bekletirdim. Bu kadar cezanın kafi olduğunu düşünüp 10 lira yol parası verdikten sonra mekandan ayrılırdım.
-
onceligim onun zarar gormesi degil onu bunu bi daha yapmamaya ikna etmek olmali bu yuzden doverken iskence ederken vs artik nasi bi fantaziniz varsa kulagina ogutlerde fisildarim.