folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?

Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

Erkek üyeler için ; Arkadaşlar hepinizin büyük ihtimal ;

annesi ,
    veya
    kızkardeşi ,
    veya
    ablası ,
    veya
    teyzesi,
    veya
    halası ,
    veya
    ağabeyinizin veya erkek kardeşinizin veya eniştenizin , amcanızın hanımı olan yengesi,
    veya
    sevdiğiniz kız veya evli iseniz hanımız

bunlardan biri veya bir kaçı büyük ihtimal vardır.

Şimdi bunlardan birisine sevdiğiniz kıza veya hanımıza veya annenize , kızkardeşinize veya ablanıza , teyzenize , halanıza veya yengenize sokakta başka bir erkekler tarafından laf atılsa , hatta cinsel tacize maruz kalsa , sizde bunu gördünüz veya direk size gelip bunu anlattı ve rahatsız eden kişilerin yeri belli ,  bu durumda sizler ne yapardınız.

Ama geyik olsun diye değil , tüm asıl kişilik özelliğinizi ortaya koyarak gerçekten ne yapardınız  ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

laf atma olayı olursa önce uyarırım. baktım olmuyor dalarım. hiç bakmam yaşına maşına.

cinsel taciz olursa önce mahalleliyi toplar meydan dayağı atar sonra polise veririm.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

anasıyla ters ilişkiye girerdim sanırım :|

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Ne olursa olsun akıllı davranmak gerekiyor. Mesela ben sporla uğraşıyorum ve normal biriyle kıyaslanmayacak bir kondisyona sahibim. Durumun kötü boyutlara ulaşacağını tahmin ederek uyarırım. Bu uyarı fayda etmezse bildiğim tekniklerden en can yakanlarını elmacık kemiklerine, baş arkasına, ağız kemiğine ve göğüs kafesine boca ederim. Bunu öyle öfkeyle yapmam. Zewkle ve sindire sindire yaparım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Namus bu hiç birşeye benzemez al emaneti tak beline gerisi allah kerim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

öpüyorum seni 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam öyle bişey olduysa durduğun ve sorduğun kabahat gidip hadlerini bildirmek farz.Yok olmadı ama olursa diyorsan Crafty nickli müridin tavsiyesini uygula..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

crafty bunu yazdı:

olay budur :D

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Fantezi yapardım.

Örnek:

Dikenli tel makasıyla serçe parmağını kesip makatına monte ettikten sonra köprücük kemiklerine kızdırılmış beton çivisi çakıp diline enine iki derin jilet çeker, bir sigara molası verirdim. Sigara bitince şırıngaya tuzruhu çekip iki burun deliğinden enjekte ettikten sonra nefes alabilmesi için gırtlağını hakan plastik ses geçirmez ince boruyla delerdim. Bir sigara daha içerken dumanını o borudan üflerdim. Tuzruhuyla henüz eşek cennetini boylamamışsa testislerinin iki yumurtalığı arasına yumurtalıkları aşağı sarkacak biçimde jilet atar deriyi kaldırırdım. Eğer tek yumurtası varsa üst bölümle birlikte deriyi yumurtalardan ayırırdım. Ardından tuzlu suya oturtur bekletirdim.  Bu kadar cezanın kafi olduğunu düşünüp 10 lira yol parası verdikten sonra mekandan ayrılırdım.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    onceligim onun zarar gormesi degil onu bunu bi daha yapmamaya ikna etmek olmali bu yuzden doverken iskence ederken vs artik nasi bi fantaziniz varsa kulagina ogutlerde fisildarim.
Toplam Hit: 10272 Toplam Mesaj: 64