Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
kahvehanedeki issiz takiminin delikanli ayaklarina benzemis iyice.
-----------------------------karışma herkes polat alemdar :|
-
Tüm piskopatlarda burdaymış lan :D
-
Laf atarsa başta uyarırım baktım olmuyor allah ne verdiyse dalarım ama taciz varsa hiç uyarmam bile belden aşağı sokardım.cezası az oluyor o zaman.
-
Mukan bunu yazdı:
Fantezi yapardım.
Örnek:
Dikenli tel makasıyla serçe parmağını kesip makatına monte ettikten sonra köprücük kemiklerine kızdırılmış beton çivisi çakıp diline enine iki derin jilet çeker, bir sigara molası verirdim. Sigara bitince şırıngaya tuzruhu çekip iki burun deliğinden enjekte ettikten sonra nefes alabilmesi için gırtlağını hakan plastik ses geçirmez ince boruyla delerdim. Bir sigara daha içerken dumanını o borudan üflerdim. Tuzruhuyla henüz eşek cennetini boylamamışsa testislerinin iki yumurtalığı arasına yumurtalıkları aşağı sarkacak biçimde jilet atar deriyi kaldırırdım. Eğer tek yumurtası varsa üst bölümle birlikte deriyi yumurtalardan ayırırdım. Ardından tuzlu suya oturtur bekletirdim. Bu kadar cezanın kafi olduğunu düşünüp 10 lira yol parası verdikten sonra mekandan ayrılırdım.
--------------__----------------__----------------Senadeki fanteziye hasta oldum bea :D
-
bu herif profilci tahribatın profilini çıkarıyo sordugu sorulara bak amq
-
laf atarsa deniz kenarına götürüb kafasına işerim.
diğerinde ise öldürürüm.
erkek adam laf atmaz.laf atdığın kız birinin kız kardeşi veya kızıdır.
-
Tavandan asardım kum torbası gibi yumruklardım.
( Çok ciddiyim söylediğimde ).
Hatta Bursada oturuyorsan sen söyle ben komaya sokuyum.
-
psikolojomi sosyolojimi okuyorsun birader
-
e2 bunu yazdı:
Namus bu hiç birşeye benzemez al emaneti tak beline gerisi allah kerim
-----------------------------Ayrıca
HeYeT bunu yazdı:
psikolojomi sosyolojimi okuyorsun birader:)
----------------------------- -
Ne uyarmasından bahsediyorsunuz ki?Adam annene,kardeşine vs vs laf atmış bide uyarcan mı?Kafa,göz bırakmam o adamda,tek kelime konusmam