Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?
-
demir sopayla dalarım valla bu konularda hiç acımam yoktur .
-
laf atıldğında kendini koruyucu spiderman hissedip devreye giren adam olarak hissediyorsan kendini baştan milletin karısına kızına laf atmicak yan gözle bakmicaksın ki seninkilerede aynıları yapılmasın. sen bu tip densizlikleri yapmazsan kimse sana yapmaz, yaparsada gözünün yaşına bakmazsın..
kendi adıma değil senin adına örnek verdim. ki böyle dengesiz bir soru sorduğuna göre ne yapmaya çalıştığını bilmeyen biri olduğunu ve böyle konularda laf atılırmı atılmazmı gibi tüyolar toplayıp damardan şerbeti verecek bir tipe benzediğini anladım..
bana kalırsa ne sor, ne konuş, ne bak..
-
Çok saçmalanmış konuda. Çin işkenceleri konusuna dönmüş, millet sallamış da sallamış.
Soruyu soran arkadaş bile yapamayacağı bariz belli olduğu halde ne hayaller kurmuş :)) hiç tasvip etmedim..
Not: sırf denemek için küfretmek istedim de onu sinirlendirmek için başkasına laf edemem :D ( sadece konuyu açan değil hayal dünyasını yansıtan herkese, kişisel almayalım bu mesajı tatsızlık çıkmasın.. )
-
bir ara tahribatta sayıcı diye birşey vardı ordan ana bacı taşaklı bir küfür et.aklı başına gelir
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
laf atıldğında kendini koruyucu spiderman hissedip devreye giren adam olarak hissediyorsan kendini baştan milletin karısına kızına laf atmicak yan gözle bakmicaksın ki seninkilerede aynıları yapılmasın. sen bu tip densizlikleri yapmazsan kimse sana yapmaz, yaparsada gözünün yaşına bakmazsın..
kendi adıma değil senin adına örnek verdim. ki böyle dengesiz bir soru sorduğuna göre ne yapmaya çalıştığını bilmeyen biri olduğunu ve böyle konularda laf atılırmı atılmazmı gibi tüyolar toplayıp damardan şerbeti verecek bir tipe benzediğini anladım..
bana kalırsa ne sor, ne konuş, ne bak..
-----------------------------Saçmalıyorsun güzel kardeşim. Ben kimsenin karısına kızına kardeşine lafta atmam. tacizde etmem. Sadece siz olsanız ne yapardınız merak ettik soruyoruz.
angelofhope
crafty
NaZi_
e2
aLcoLiq ***
tosun
yanak
dreampark87
Mukan
Saybirs
cuneyd
flassy
OveRTaX
omerelili
DigitalMind
zalimadam
Poet
Twitterbu arkadaşlar böyle bir durumda kalırsa kesinlikle acımıyorlar ve gerekeni yapıyorlar. Konuya katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.
bokkafa
AbdullahAzad
Cia
dyrnade
TBT
Explosive
HeYeT
CaNNi
NoneyimBu arkadaşlar ise soruya cevap vermek yerine geçiştirme ihtiyacı duydular.
Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.
************************************************************************************************
Diğer açılan Delikanlı genç konusunda ise
CyberAngel
neonell
SyspioniC
aLcoLiq
dyrnade
warlock
snnyk
7-19Bu arkadaşlar sanırım konuyu anlayamadıkları veya biz yanlış anlattığımız için gençler olarak birbirlerini uyarma ve ikaz etme konusunda olumsuz görüş bildirdiler.
hipokondriyak
Explosive
AsilKan
xxspiderxxBu arkadaşlarımız orada da konuya tam katılım yapmayıp konuyu geçiştirdiler.
dead_march
MaTRaX
livane
Thelordmax
AdReNaLiNe
COURAGE_x
PoetBu arkadaşlarımız ise ilgili diğer konuya olumlu baktılar.
Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.
Diğer arkadaşlarımızın , kardeşlerimizinde görüşlerini bekleriz.
Saygı ve sevgiler.
-
laf atmak var laf atmak var kadesım. şimdi sizlere cok samimi konusucam.
altında daracık kotu üstünde dekoltelı elbiseli bayana laf atana kısmen bişey diyemem herkes nefsıne hakım olamaz.tabiki atılmaması ahlaka uygun olanıdır.
ama benım bacım sevgılım veya herneyse ıste, tesettürü gerektiği gibi uyguladıgı halde ona , vay yavrum ,bi kere versene 3 yasından beri hastayım sana be .vs vs konusan olursa vay o adamın haline
(böle diyorum ama kimse de gelip bu tesettürlü bayana laf atmaz atsa bile ya kız cok güzelmiş der gecer)
hee insanlar özgürdür herkes istediği gibi giyinir. o zaman görünen köy uzakta değildir
-
abi sen psikolog araştırmacı falan mısın ne biçim konular açıyon ya..
açıkça söliyim kendimden nefret ettircek kadar korkağımdır aslında..ama belli etmem...böle bi durum olsa uzak durmayı yeğlerim...evet iğrenç ve salakça bişey ama napalım yapı meselesi
-
namusa giden yolda doğranan her ibne teferruattır

-
Yalan söleyeni sikmiyolar ya herkes kasap kesilmiş , biri bağırsak çıkarır biri ciğer söker..
-
Komik bir fantezi yaptım yanlış anlaşılmasın. Öyle yapacağımdan ya da yapın dediğimden değil. Talep olursa yeni işkence çeşitlerinde paylaşımlarda bulunuruz.