folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?

Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

demir sopayla dalarım valla bu konularda hiç acımam yoktur . 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

laf atıldğında kendini koruyucu spiderman hissedip devreye giren adam olarak hissediyorsan kendini baştan milletin karısına kızına laf atmicak yan gözle bakmicaksın ki seninkilerede aynıları yapılmasın. sen bu tip densizlikleri yapmazsan kimse sana yapmaz, yaparsada gözünün yaşına bakmazsın..

kendi adıma değil senin adına örnek verdim. ki böyle dengesiz bir soru sorduğuna göre ne yapmaya çalıştığını bilmeyen biri olduğunu ve böyle konularda laf atılırmı atılmazmı gibi tüyolar toplayıp damardan şerbeti verecek bir tipe benzediğini anladım..

bana kalırsa ne sor, ne konuş, ne bak..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Çok saçmalanmış konuda. Çin işkenceleri konusuna dönmüş, millet sallamış da sallamış.

Soruyu soran arkadaş bile yapamayacağı bariz belli olduğu halde ne hayaller kurmuş :)) hiç tasvip etmedim..

Not: sırf denemek için küfretmek istedim de onu sinirlendirmek için başkasına laf edemem :D ( sadece konuyu açan değil hayal dünyasını yansıtan herkese, kişisel almayalım bu mesajı tatsızlık çıkmasın.. )

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

bir ara tahribatta sayıcı diye birşey vardı ordan ana bacı taşaklı bir küfür et.aklı başına gelir

Yav he he
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

laf atıldğında kendini koruyucu spiderman hissedip devreye giren adam olarak hissediyorsan kendini baştan milletin karısına kızına laf atmicak yan gözle bakmicaksın ki seninkilerede aynıları yapılmasın. sen bu tip densizlikleri yapmazsan kimse sana yapmaz, yaparsada gözünün yaşına bakmazsın..

kendi adıma değil senin adına örnek verdim. ki böyle dengesiz bir soru sorduğuna göre ne yapmaya çalıştığını bilmeyen biri olduğunu ve böyle konularda laf atılırmı atılmazmı gibi tüyolar toplayıp damardan şerbeti verecek bir tipe benzediğini anladım..

bana kalırsa ne sor, ne konuş, ne bak..

-----------------------------

Saçmalıyorsun güzel kardeşim. Ben kimsenin karısına kızına kardeşine lafta atmam. tacizde etmem. Sadece siz olsanız ne yapardınız merak ettik soruyoruz.

angelofhope
    crafty
    NaZi_
    e2
    aLcoLiq ***
    tosun
    yanak
    dreampark87
    Mukan
    Saybirs
    cuneyd
    flassy
    OveRTaX
    omerelili
    DigitalMind
    zalimadam
    Poet
    Twitter

bu arkadaşlar böyle bir durumda kalırsa  kesinlikle acımıyorlar ve gerekeni yapıyorlar. Konuya katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

bokkafa
    AbdullahAzad
    Cia
    dyrnade
    TBT
    Explosive
    HeYeT
    CaNNi
    Noneyim

Bu arkadaşlar ise soruya cevap vermek yerine geçiştirme ihtiyacı duydular.

Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.

************************************************************************************************

Diğer açılan Delikanlı genç konusunda ise

CyberAngel
    neonell
    SyspioniC
    aLcoLiq
    dyrnade
    warlock
    snnyk
    7-19

Bu arkadaşlar sanırım konuyu anlayamadıkları veya biz yanlış anlattığımız için  gençler olarak birbirlerini uyarma ve ikaz etme konusunda olumsuz görüş bildirdiler.

hipokondriyak
    Explosive
    AsilKan
    xxspiderxx

Bu arkadaşlarımız orada da konuya tam katılım yapmayıp konuyu geçiştirdiler.

dead_march
    MaTRaX
    livane
    Thelordmax
    AdReNaLiNe
    COURAGE_x
    Poet

Bu arkadaşlarımız ise ilgili diğer konuya olumlu baktılar.

Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Diğer arkadaşlarımızın , kardeşlerimizinde görüşlerini bekleriz.

Saygı ve sevgiler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

laf atmak var laf atmak var kadesım. şimdi sizlere cok samimi  konusucam.

altında daracık kotu üstünde dekoltelı elbiseli  bayana laf atana kısmen bişey diyemem herkes nefsıne hakım olamaz.tabiki atılmaması ahlaka uygun olanıdır.

ama benım bacım  sevgılım veya herneyse ıste, tesettürü gerektiği gibi uyguladıgı halde ona , vay  yavrum ,bi kere versene 3 yasından beri hastayım sana be .vs  vs konusan olursa vay o adamın haline

(böle diyorum ama kimse de gelip bu tesettürlü bayana laf  atmaz atsa bile  ya kız cok güzelmiş  der  gecer)

hee insanlar özgürdür herkes istediği gibi giyinir. o zaman görünen köy uzakta değildir 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

abi sen psikolog araştırmacı falan mısın ne biçim konular açıyon ya..

açıkça söliyim kendimden nefret ettircek kadar korkağımdır aslında..ama belli etmem...böle bi durum olsa uzak durmayı yeğlerim...evet iğrenç ve salakça bişey ama napalım yapı meselesi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

namusa giden yolda doğranan her ibne teferruattır

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Yalan söleyeni sikmiyolar ya herkes kasap kesilmiş , biri bağırsak çıkarır biri ciğer söker..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Komik bir fantezi yaptım yanlış anlaşılmasın. Öyle yapacağımdan ya da yapın dediğimden değil. Talep olursa yeni işkence çeşitlerinde paylaşımlarda bulunuruz.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
Toplam Hit: 10277 Toplam Mesaj: 64