folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?

Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------

laf atmak var laf atmak var kadesım. şimdi sizlere cok samimi  konusucam.

altında daracık kotu üstünde dekoltelı elbiseli  bayana laf atana kısmen bişey diyemem herkes nefsıne hakım olamaz.tabiki atılmaması ahlaka uygun olanıdır.

ama benım bacım  sevgılım veya herneyse ıste, tesettürü gerektiği gibi uyguladıgı halde ona , vay  yavrum ,bi kere versene 3 yasından beri hastayım sana be .vs  vs konusan olursa vay o adamın haline

(böle diyorum ama kimse de gelip bu tesettürlü bayana laf  atmaz atsa bile  ya kız cok güzelmiş  der  gecer)

hee insanlar özgürdür herkes istediği gibi giyinir. o zaman görünen köy uzakta değildir 

Olsun arkadaşım şimdi olay türbanlı , başı açığa döner. Biz olaya o açıdan bakmıyoruz. Siyasi fikirler , ideolojiler , din konusu vb bizi ilgilendirmiyor. Olaya Türkiye geneli bakalım.

İsteyen bayan mini etek giysin , isteyen kapalı giyinsin. Onlar bizi ilgilendirmez. Bir bayan açık giyiniyor diye taciz edilmesi veya laf atılmasıda gerekmez.

Herkesin giyiniş tarzı farklıdır. Her bayanın giyiniş zevkide farklıdır. Onlara bizler toplum olarak karışamayız. Kanunda herşey bellidir.

Bu sizlerin dediği bir bayan kapanmamışsa laf atılmayı hak ediyor demektir. Bu olmaz. Modern toplumlarda bu düşünce bence yanlış.

Bu normal giyinmiş bir  bayanında babası , ağabeyi , kocası , dayısı  , amcası , eniştesi vs yokmu elbette bu bayanlarında akrabaları var. Akrabası karışmadıktan sonra toplum hiç bir şekilde bayanların giyim tarzına karışamaz bence.

Hepsi istediği gibi giyinip gezmekte hürdür. Önemli olan sizin bu şekilde bir yukarıda saydığımız tanıdıklarınızın başına böyle bir şey gelirse siz ne yaparsınız sorusu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

altında daracık kotu üstünde dekoltelı elbiseli  bayana laf atana kısmen bişey diyemem herkes nefsıne hakım olamaz.tabiki atılmaması ahlaka uygun olanıdır.

ama benım bacım  sevgılım veya herneyse ıste, tesettürü gerektiği gibi uyguladıgı halde ona , vay  yavrum ,bi kere versene 3 yasından beri hastayım sana be .vs  vs konusan olursa vay o adamın haline

(böle diyorum ama kimse de gelip bu tesettürlü bayana laf  atmaz atsa bile  ya kız cok güzelmiş  der  gecer)

hee insanlar özgürdür herkes istediği gibi giyinir. o zaman görünen köy uzakta değildir 

ha yani sen yanındaki kişinin kıyafetine göre durumu değerlendirecen. eğer dekolteli vs. ise haklıdır atsın diyeceksin ama tesettürlü haldeyse adamın vay haline...

bir muridimizin geçenki konuda yazdıkları aklıma geldi birden "benim tesettürlü fantezim var belki..."

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ooooo kasaplar bicaklar sallamalar hava ucusuyor :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

Bir buna bak: http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe=off&biw=1126&bih=609&q=t%C3%BCrbanl%C4%B1+seks&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=d57a39ac0ff42f34

Bir de buna: http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe=off&biw=1126&bih=609&q=dar+kotlu+seks&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=d57a39ac0ff42f34

1. 16 milyon sonuç alttaki ise 5 milyon sonuç. Ne üzerine daha çok fantezi kurulmuş görebilirsin. Tesettürlü bayanlar kendini korumaktan aciz görüldüğü için daha çok tacize maruz kalır. Tesettüre saygı gösterecek kadar din iman sahibi adam zaten kimseye laf atmaz. Ha tesettürlü diye laf atmıyor ama açığa laf atıyorsa bil ki o adam tesettürlü için masa altında işini görüyor ama sen bunu bilmiyorsundur.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

arkadaşlar tesettür var  tesettür var sölediklermi yanlıs yerlere cekmeyın lütfen 

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

akşam akşam ne güldüm ya.yorumları okuyunca kemal sunalın kabadayı filmleri geldi aklıma :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

benim yanımda olan bi bayana laf atacaklar da bende sessiz kalacam. o kadar da ölmedik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

kendı kız arkadaşına bacısına anasına laf attırmayıp mılletınkılerle ne kadar fantezi kuran sapkın varsa anasını götünden sikyim

nokta

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

manyakhacker bunu yazdı:

Saçmalıyorsun güzel kardeşim. Ben kimsenin karısına kızına kardeşine lafta atmam. tacizde etmem. Sadece siz olsanız ne yapardınız merak ettik soruyoruz.

angelofhope
    crafty
    NaZi_
    e2
    aLcoLiq ***
    tosun
    yanak
    dreampark87
    Mukan
    Saybirs
    cuneyd
    flassy
    OveRTaX
    omerelili
    DigitalMind
    zalimadam
    Poet
    Twitter

bu arkadaşlar böyle bir durumda kalırsa  kesinlikle acımıyorlar ve gerekeni yapıyorlar. Konuya katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

bokkafa
    AbdullahAzad
    Cia
    dyrnade
    TBT
    Explosive
    HeYeT
    CaNNi
    Noneyim

Bu arkadaşlar ise soruya cevap vermek yerine geçiştirme ihtiyacı duydular.

Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.

************************************************************************************************

Diğer açılan Delikanlı genç konusunda ise

CyberAngel
    neonell
    SyspioniC
    aLcoLiq
    dyrnade
    warlock
    snnyk
    7-19

Bu arkadaşlar sanırım konuyu anlayamadıkları veya biz yanlış anlattığımız için  gençler olarak birbirlerini uyarma ve ikaz etme konusunda olumsuz görüş bildirdiler.

hipokondriyak
    Explosive
    AsilKan
    xxspiderxx

Bu arkadaşlarımız orada da konuya tam katılım yapmayıp konuyu geçiştirdiler.

dead_march
    MaTRaX
    livane
    Thelordmax
    AdReNaLiNe
    COURAGE_x
    Poet

Bu arkadaşlarımız ise ilgili diğer konuya olumlu baktılar.

Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Diğer arkadaşlarımızın , kardeşlerimizinde görüşlerini bekleriz.

Saygı ve sevgiler.

Amacın ne adamım?

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

ben hangı kategorıdeyım la

:|

kontra bisiklet
Toplam Hit: 10276 Toplam Mesaj: 64