Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
laf atmak var laf atmak var kadesım. şimdi sizlere cok samimi konusucam.
altında daracık kotu üstünde dekoltelı elbiseli bayana laf atana kısmen bişey diyemem herkes nefsıne hakım olamaz.tabiki atılmaması ahlaka uygun olanıdır.
ama benım bacım sevgılım veya herneyse ıste, tesettürü gerektiği gibi uyguladıgı halde ona , vay yavrum ,bi kere versene 3 yasından beri hastayım sana be .vs vs konusan olursa vay o adamın haline
(böle diyorum ama kimse de gelip bu tesettürlü bayana laf atmaz atsa bile ya kız cok güzelmiş der gecer)
hee insanlar özgürdür herkes istediği gibi giyinir. o zaman görünen köy uzakta değildir
-----------------------------Olsun arkadaşım şimdi olay türbanlı , başı açığa döner. Biz olaya o açıdan bakmıyoruz. Siyasi fikirler , ideolojiler , din konusu vb bizi ilgilendirmiyor. Olaya Türkiye geneli bakalım.
İsteyen bayan mini etek giysin , isteyen kapalı giyinsin. Onlar bizi ilgilendirmez. Bir bayan açık giyiniyor diye taciz edilmesi veya laf atılmasıda gerekmez.
Herkesin giyiniş tarzı farklıdır. Her bayanın giyiniş zevkide farklıdır. Onlara bizler toplum olarak karışamayız. Kanunda herşey bellidir.
Bu sizlerin dediği bir bayan kapanmamışsa laf atılmayı hak ediyor demektir. Bu olmaz. Modern toplumlarda bu düşünce bence yanlış.
Bu normal giyinmiş bir bayanında babası , ağabeyi , kocası , dayısı , amcası , eniştesi vs yokmu elbette bu bayanlarında akrabaları var. Akrabası karışmadıktan sonra toplum hiç bir şekilde bayanların giyim tarzına karışamaz bence.
Hepsi istediği gibi giyinip gezmekte hürdür. Önemli olan sizin bu şekilde bir yukarıda saydığımız tanıdıklarınızın başına böyle bir şey gelirse siz ne yaparsınız sorusu.
-
adamgibi bunu yazdı:
altında daracık kotu üstünde dekoltelı elbiseli bayana laf atana kısmen bişey diyemem herkes nefsıne hakım olamaz.tabiki atılmaması ahlaka uygun olanıdır.
ama benım bacım sevgılım veya herneyse ıste, tesettürü gerektiği gibi uyguladıgı halde ona , vay yavrum ,bi kere versene 3 yasından beri hastayım sana be .vs vs konusan olursa vay o adamın haline
(böle diyorum ama kimse de gelip bu tesettürlü bayana laf atmaz atsa bile ya kız cok güzelmiş der gecer)
hee insanlar özgürdür herkes istediği gibi giyinir. o zaman görünen köy uzakta değildir
-----------------------------ha yani sen yanındaki kişinin kıyafetine göre durumu değerlendirecen. eğer dekolteli vs. ise haklıdır atsın diyeceksin ama tesettürlü haldeyse adamın vay haline...
bir muridimizin geçenki konuda yazdıkları aklıma geldi birden "benim tesettürlü fantezim var belki..."
-
ooooo kasaplar bicaklar sallamalar hava ucusuyor :)
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------Bir buna bak: http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe=off&biw=1126&bih=609&q=t%C3%BCrbanl%C4%B1+seks&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=d57a39ac0ff42f34
Bir de buna: http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe=off&biw=1126&bih=609&q=dar+kotlu+seks&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=d57a39ac0ff42f34
1. 16 milyon sonuç alttaki ise 5 milyon sonuç. Ne üzerine daha çok fantezi kurulmuş görebilirsin. Tesettürlü bayanlar kendini korumaktan aciz görüldüğü için daha çok tacize maruz kalır. Tesettüre saygı gösterecek kadar din iman sahibi adam zaten kimseye laf atmaz. Ha tesettürlü diye laf atmıyor ama açığa laf atıyorsa bil ki o adam tesettürlü için masa altında işini görüyor ama sen bunu bilmiyorsundur.
-
arkadaşlar tesettür var tesettür var sölediklermi yanlıs yerlere cekmeyın lütfen
-
akşam akşam ne güldüm ya.yorumları okuyunca kemal sunalın kabadayı filmleri geldi aklıma :D
-
benim yanımda olan bi bayana laf atacaklar da bende sessiz kalacam. o kadar da ölmedik
-
kendı kız arkadaşına bacısına anasına laf attırmayıp mılletınkılerle ne kadar fantezi kuran sapkın varsa anasını götünden sikyim
nokta
-
manyakhacker bunu yazdı:
-----------------------------Saçmalıyorsun güzel kardeşim. Ben kimsenin karısına kızına kardeşine lafta atmam. tacizde etmem. Sadece siz olsanız ne yapardınız merak ettik soruyoruz.
angelofhope
crafty
NaZi_
e2
aLcoLiq ***
tosun
yanak
dreampark87
Mukan
Saybirs
cuneyd
flassy
OveRTaX
omerelili
DigitalMind
zalimadam
Poet
Twitterbu arkadaşlar böyle bir durumda kalırsa kesinlikle acımıyorlar ve gerekeni yapıyorlar. Konuya katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.
bokkafa
AbdullahAzad
Cia
dyrnade
TBT
Explosive
HeYeT
CaNNi
NoneyimBu arkadaşlar ise soruya cevap vermek yerine geçiştirme ihtiyacı duydular.
Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.
************************************************************************************************
Diğer açılan Delikanlı genç konusunda ise
CyberAngel
neonell
SyspioniC
aLcoLiq
dyrnade
warlock
snnyk
7-19Bu arkadaşlar sanırım konuyu anlayamadıkları veya biz yanlış anlattığımız için gençler olarak birbirlerini uyarma ve ikaz etme konusunda olumsuz görüş bildirdiler.
hipokondriyak
Explosive
AsilKan
xxspiderxxBu arkadaşlarımız orada da konuya tam katılım yapmayıp konuyu geçiştirdiler.
dead_march
MaTRaX
livane
Thelordmax
AdReNaLiNe
COURAGE_x
PoetBu arkadaşlarımız ise ilgili diğer konuya olumlu baktılar.
Konuya katılıp görüşünü bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.
Diğer arkadaşlarımızın , kardeşlerimizinde görüşlerini bekleriz.
Saygı ve sevgiler.
-----------------------------Amacın ne adamım?
-
ben hangı kategorıdeyım la
:|