Sizin Kızkardeşinize , Sevgilinize Laf Atsalar Ne Yaparsınız ?
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
kendı kız arkadaşına bacısına anasına laf attırmayıp mılletınkılerle ne kadar fantezi kuran sapkın varsa anasını götünden sikyim
nokta
-----------------------------hoca cümlenin sonunu değiştir istersen çünkü sende onlardan biri oldun
-
Smirnoff bunu yazdı:
Yalan söleyeni sikmiyolar ya herkes kasap kesilmiş , biri bağırsak çıkarır biri ciğer söker..
----------------------------- -
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Amacın ne adamım?
-----------------------------harbiden he cinsmisin hoca nerden esti böle konu acmak :D
-
sevgilisi ise beklerim anam ve ablama biri bi sey derse mewzu cıkar döverim ötesi olmaz gidip öldürsem ne olucak içeride mi yatacam mk he tabi ne dedigine baglı simdi laf var laf var cinsel taciz yaparsa işte orada mewzu buyur boyut değişir adamın anasını değil 7 sülalesine cektiririm hangi sekilde dersen ihtiyar delikanlı filmini izle aynısını yapmazsam adım burak değil.
-
adam bizi fisliyor beyler :(
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------sevgilisi ise beklerim anam ve ablama biri bi sey derse mewzu cıkar döverim ötesi olmaz gidip öldürsem ne olucak içeride mi yatacam mk he tabi ne dedigine baglı simdi laf var laf var cinsel taciz yaparsa işte orada mewzu buyur boyut değişir adamın anasını değil 7 sülalesine cektiririm hangi sekilde dersen ihtiyar delikanlı filmini izle aynısını yapmazsam adım burak değil.
hocam profilinde adın zaten burak değil can olarak gözüküyor :(( -
Mylitta bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
sevgilisi ise beklerim anam ve ablama biri bi sey derse mewzu cıkar döverim ötesi olmaz gidip öldürsem ne olucak içeride mi yatacam mk he tabi ne dedigine baglı simdi laf var laf var cinsel taciz yaparsa işte orada mewzu buyur boyut değişir adamın anasını değil 7 sülalesine cektiririm hangi sekilde dersen ihtiyar delikanlı filmini izle aynısını yapmazsam adım burak değil.
hocam profilinde adın zaten burak değil can olarak gözüküyor :((
kac kişinin profilinde dogru seyler yazıo :| ek olarak 2 ci adım can 1 ci adım burak mk :D nereye baglamıssın helal sana :D -
tahribata gelip konu açarım
-
amatör ortalığı karıştırma şimdi millet kavgaya gidecek :D
-
bu devirde mi efendilik işe yaramıyor yoksa işe yarayan kısmı her denılene yapılana uygun bı lafla sadece karşılık verip cekıp gıtmek allaha havale etmek mı bu ikisi arasında cok kalıyorum .