folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi

Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    the_goldberg kardeş istemiyorsan paylaşmıyorum bilgimi burdaki arkadaşların işini görüyorsam ne mutlu ben hiç bir şey kaybetmem yazdıklarımla kalırım

sunny2003 sana gelince bugun ben server ı normal olarak kullansam başkaları bu şekilde kullanacak bu şekilde kullanıyım ki tahribat üyelerine yararım olsun...

bokee arkadasım sana gelince bana destek verdiğin için çook tesekkur ederim... benden buraya kadar 3 gün bu form a katıldım fazla oldum şimdiden şikayetler başladı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya her bi şeyden niye rahatsız oluyosunuz adam gelmiş insan kimin paylaşıo yok şu yokk bu yok o ne ya bu...bi pok biliyosanız sizde paylaşın yada insan gibi saygılı olun!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    josef759
    josef759's avatar
    Erkek
    sana tesekkur ederim beyaz yelken arkadaslar ozellikle bana 250 kadar yolladı kendi numaramı vermiştim calısan sms bomber buyuk hackersın beyazyelken
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    istemeyen istemesin yaa.3-5 kişinin şikayetinden dolayı tüm tbtmı zarar görcek.afedersiniz ama batıyomu.
    beyazyelkem tşkler ayrıca sanada
    dewam et bence

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    josef759 a.q.yum abi sende abartmışsın büyük hackersın fln:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 16253 Toplam Mesaj: 96