Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi
-
the_goldberg kardeş istemiyorsan paylaşmıyorum bilgimi burdaki arkadaşların işini görüyorsam ne mutlu ben hiç bir şey kaybetmem yazdıklarımla kalırım
sunny2003 sana gelince bugun ben server ı normal olarak kullansam başkaları bu şekilde kullanacak bu şekilde kullanıyım ki tahribat üyelerine yararım olsun...
bokee arkadasım sana gelince bana destek verdiğin için çook tesekkur ederim... benden buraya kadar 3 gün bu form a katıldım fazla oldum şimdiden şikayetler başladı...
-
ya her bi şeyden niye rahatsız oluyosunuz adam gelmiş insan kimin paylaşıo yok şu yokk bu yok o ne ya bu...bi pok biliyosanız sizde paylaşın yada insan gibi saygılı olun!
-
sana tesekkur ederim beyaz yelken arkadaslar ozellikle bana 250 kadar yolladı kendi numaramı vermiştim calısan sms bomber buyuk hackersın beyazyelken
-
istemeyen istemesin yaa.3-5 kişinin şikayetinden dolayı tüm tbtmı zarar görcek.afedersiniz ama batıyomu.
beyazyelkem tşkler ayrıca sanada
dewam et bence -
josef759 a.q.yum abi sende abartmışsın büyük hackersın fln:D
Toplam Hit: 16253 Toplam Mesaj: 96