Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi
-
focuturk SMS GİTMİŞTİR. Telsim olayı CYLOP_ONE arkadaşla beraber çalıştıgımız bir projedi bu sistemi çözmeye başladık şaunda sadece 10 kontur transfer edebiliyorum sabit bir telsim numarası üzerinden bir istedigim olacak CYLOP_ONE adlı arkadaşımın tahribatta giriş izninim verilmesi bu konuda bana yarrdımcı olursanız sevinirim
-
05356180788 5445278206 bu nolara daha gitmemiş sen sağlama al gene bi yüzer tane daha gönderiver
-
PyRoN sms gitti server hepsini bir anda gönderemez bugun toplam 1000 adet sizin için attım bugun bir iki saat sonra gelir sen merak etme
-
05388275635 e yollarsan sevinirim bende.
şöle bi 100-150 yolla baba:DD -
beyazyelkem arkadaşım benim siparişler gelmedi. bilgin olsun yane.
-
05388275635 e yollarsan sevinirim bende.
şöle bi 100-150 yolla baba:DD
--------------------------------------------------------
ama önemli benimki haa
kıza sarkmış o.ç
bi kac kez cağrı atmıştı taw etti beni unutma lütfen -
arkadaşlar server şaunda meşgul bekliyoruzz..... Bir çok arakdaşın sms gitti digerleri beklemede server kitlendimi sizde biliyorsnuz durumu bir anda çıkılmaz
-
usta üye alımı konusunda benim yapabilecegim bisey yok. abilere danışman gerekir. sağol
-
rebelliouss Sen merak etme server açıulır açılmaz ilk ugraşacagım no bu olacak......
-
Bnde bı tel verıyım 0536 932 95 95 Buyur
Toplam Hit: 16240 Toplam Mesaj: 96