Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi
-
Beyazyelken, hernasıl bir server ise o; ya sabitle yada aktif oldugu saatlerde bu insanlara erisim ver. Ha ben isi bu sekilde yureticem diyorsan yurumez aslanım. Ben her foruma girdigimde bu uzayıp giden basligi yahut baska insanların numarasını baslik altinda gormek istemiyorum.
Not: abi su numaraya 3, bu numaraya 4bin mesaj seklinde seyreden bu konu KILITLENMELI. Afedersin ama siz murit misiniz? -
SMS BOMBER iptal ediyorum Konunun iptal edilmesini isteyenler var....
-
isteyenler değil isteyen var...bi kişi bişey dedi diyede iptal edilmezki bea....
-
nakamura2 pm iletişim kuralım sevmem böyle şeyleri
-
beyazyelken aslında doğru sms bomber yapmak isteyen pm atsın ben karşı değilim her ne nok yersenız yiyin :D ama biri rahatsız oluyor galiba :D aslında bende bir numara vermek istiyorum :D 05379329178 MAL MAL MAL yazıp istediğin kadar yolla :D
-
yalnız dün atıldı denilen sms ler daha gelmedi :D
-
hala sms geliyor kim gelmiyor diyosa yazsın kendi nosunu...
-
banada geliyo ama 00000000000000 diye geliyo:(
-
Erkan_2 Bana Destek verdigin için çok sagol telsim 10 kontur projemizde sanada bir yer verecegiz gidipte kontur almana gerek kalmayacak bizlerler eskiyiz ama herşeyin ilkinde varız.... Yakında.......
-
beyazyelkem msjlar banada geliyo hala ama msjların içeriği 00000000000000 diye geliyo neden acaba:(
Toplam Hit: 16244 Toplam Mesaj: 96