Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi
-
kardeş bu gönderdiğin smsler victimlerin faturadan kötörden düşmesin walla üniversitede keserler beni olorta :)
-
Öyle bişey olsa turkiyede kimsede kontur kalmaz herkez birbiri için kontur düşürür degilmi sen hangi üniversite :) o yıllar güzeldi 4 sene oldu bitireli 2 yıl okuduk ama iyi idi...
-
amele geldi ise bana da yolla
-
Burada size yardımcı olmaya çalışıyorum bazı arkadaşlar neden böyle mesaj yazıyor anlamıyorum aynı forum üyeleriyiz bir çok konu paylaşacagım siznle Daha önce açılmamış konular bunlarr... bana katılan yok galiba keselim sms olayını evet arkadaşlarrrrrr soruyorum....
-
numaraları silfdim
:))) -
Aga beni salladın herhalde ama neyse kendi nomu vereyim 10 tane at bir bakayım 0 555 416 26 29 bu hadi bakalım yaz bişiler aşkımlı falanlıda bir hava atak :D
-
ERKAN_2 VE BOKEE Sorunsuz bi şekilde sms iletilmiştir 260 adet gibi tama bilemiyorummm.....
-
05057002847 30 tanecik....esma hocayı seviorum yazarsan mesut ve bahtiyar olurum...:D
-
nakamura2 DEDİĞİN GİBİ 170 adet iletilmiştir... Başka bir şey varmı?
-
cok saol beyazyelkem. son olarak bunada 50-60 tane yollarmısın. 05468410728 bu arada telsime 10 kontor olayı ne is ?
Toplam Hit: 16246 Toplam Mesaj: 96