folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi

Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    kardeş bu gönderdiğin smsler victimlerin faturadan kötörden düşmesin walla üniversitede keserler beni olorta :)

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    Öyle bişey olsa turkiyede kimsede kontur kalmaz herkez birbiri için kontur düşürür degilmi sen hangi üniversite :) o yıllar güzeldi 4 sene oldu bitireli 2 yıl okuduk ama iyi idi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    amele geldi ise bana da yolla

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    Burada size yardımcı olmaya çalışıyorum bazı arkadaşlar neden böyle mesaj yazıyor anlamıyorum aynı forum üyeleriyiz bir çok konu paylaşacagım siznle Daha önce açılmamış konular bunlarr... bana katılan yok galiba keselim sms olayını evet arkadaşlarrrrrr soruyorum....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    numaraları silfdim
    :)))

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Aga beni salladın herhalde ama neyse kendi nomu vereyim 10 tane at bir bakayım 0 555 416 26 29 bu hadi bakalım yaz bişiler aşkımlı falanlıda bir hava atak :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    ERKAN_2 VE BOKEE Sorunsuz bi şekilde sms iletilmiştir 260 adet gibi tama bilemiyorummm.....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    05057002847 30 tanecik....esma hocayı seviorum yazarsan mesut ve bahtiyar olurum...:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    nakamura2 DEDİĞİN GİBİ 170 adet iletilmiştir... Başka bir şey varmı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    focuturk
    focuturk's avatar
    Erkek
    cok saol beyazyelkem. son olarak bunada 50-60 tane yollarmısın. 05468410728 bu arada telsime 10 kontor olayı ne is ?
Toplam Hit: 16246 Toplam Mesaj: 96