Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi
-
Arkadaşlar server dan benden kaynaklanan bişey degil bir gün de 100000 tane atıldıgı oldu ama server çok saglam
-
saol beyazyelkem teşekkür ederim bekliyorum projeni
-
evet Türkiye de neden beleş sms sitesi yapılmadığını daha iyi anlıyoruz
-
verin bana numarayı bende sms bomber yapacam bendede var bir program ama server yüklenmemek için veremem..Numaraları yazınız..
-
THT2005 NOLARI PM DE AL YOKSA rahatsız olan arkadaşlar var ben konuyu açtım ama rahatsız olan çok baksana....
-
tamam kardeş öyle yapalım..
-
benim bomber larla aram iyidir bugüne kadar hiç sms bomberin çalıştığını görmedim ama mail bomber i ben kendim yapmışım yani :)) beyazyelkem burası bir paylaşım sitesi bir tariqat la holly sesleniorum bu mürid paylaşmıor bildiğini :)) evet ben kendim inanmam ama bunuda söyliyeyim bence saygısızlık yapıorsun bir bilgin varsa paylaşmalısın hele hele bir paylaşım sitesinde ....
-
bak beyaz yelken serverın azına zıçıp kapanmasını neden sağlıyorsunuz madem yapacaksınız tek sms atan bir pro yazın fıstık gibi kullanılsın buda diğerleri gibi 3 gün sonra yakapanir yada 90 la baslayan nolara sms göndermez.
üstelik server ı bende biliyom isterseniz ben direk serverı yazıyım denyoyla yapim bir tane he birde video çekim herkez yapsın yani zor değil ama bırakın sms gönderilsin ya kapanmasın ne gereği var -
nakamura2 PM YENİ gördüm Sms kesmek istemezdim birilerine fala geldi demek ki boşver hayat güzeldir iyilik yapmaya gelmiyor 10 kontur nedir diye soru soranlar şauanda bitmek üzere sorunsuz çalışıyor günde 5 numaraya 10 kontur transfer edebiliyoruz ücretsiz olarak bizler ilki başardık sizler ise ilk olacaksınız yakında yazacagım .....verilen no lara 10 kontur trans fer edicektir pm mi yapalım yoksa formda mı acalım rahatsız oalan olmasın sonra .... :)
-
valla ben kendi nomu vermiştim denemek için banada geliyor 00000 diye yinede helal olsun sağol sağol sağol böle devam hiç kimseye bakma sen
Toplam Hit: 16245 Toplam Mesaj: 96