folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi

Sms Bomber Hakkında 3 Gün Sizinle Beraberdim Benden Buraya Kadar Fazla Şikayet Aldım Pes Etmeyi Sevmem Ama Böylesi Daha İyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar server dan benden kaynaklanan bişey degil bir gün de 100000 tane atıldıgı oldu ama server çok saglam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    saol beyazyelkem teşekkür ederim bekliyorum projeni

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    evet Türkiye de neden beleş sms sitesi yapılmadığını daha iyi anlıyoruz

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    verin bana numarayı bende sms bomber yapacam bendede var bir program ama server yüklenmemek için veremem..Numaraları yazınız..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    THT2005 NOLARI PM DE AL YOKSA rahatsız olan arkadaşlar var ben konuyu açtım ama rahatsız olan çok baksana....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    tamam kardeş öyle yapalım..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_goldberg
    the_goldberg's avatar
    Erkek
    benim bomber larla aram iyidir bugüne kadar hiç sms bomberin çalıştığını görmedim ama mail bomber i ben kendim yapmışım yani :)) beyazyelkem burası bir paylaşım sitesi bir tariqat la holly sesleniorum bu mürid paylaşmıor bildiğini :)) evet ben kendim inanmam ama bunuda söyliyeyim bence saygısızlık yapıorsun bir bilgin varsa paylaşmalısın hele hele bir paylaşım sitesinde ....

..::GOLDBERG::..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    bak beyaz yelken serverın azına zıçıp kapanmasını neden sağlıyorsunuz madem yapacaksınız tek sms atan bir pro yazın fıstık gibi kullanılsın buda diğerleri gibi 3 gün sonra yakapanir yada 90 la baslayan nolara sms göndermez.
    üstelik server ı bende biliyom isterseniz ben direk serverı yazıyım denyoyla yapim bir tane he birde video çekim herkez yapsın yani zor değil ama bırakın sms gönderilsin ya kapanmasın ne gereği var

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelkem
    beyazyelkem's avatar
    Erkek
    nakamura2 PM YENİ gördüm Sms kesmek istemezdim birilerine fala geldi demek ki boşver hayat güzeldir iyilik yapmaya gelmiyor 10 kontur nedir diye soru soranlar şauanda bitmek üzere sorunsuz çalışıyor günde 5 numaraya 10 kontur transfer edebiliyoruz ücretsiz olarak bizler ilki başardık sizler ise ilk olacaksınız yakında yazacagım .....verilen no lara 10 kontur trans fer edicektir pm mi yapalım yoksa formda mı acalım rahatsız oalan olmasın sonra .... :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    valla ben kendi nomu vermiştim denemek için banada geliyor 00000 diye yinede helal olsun sağol sağol sağol böle devam hiç kimseye bakma sen
Toplam Hit: 16245 Toplam Mesaj: 96