Sokaktan Kedi Sahiplendim Ama Benden Önce De Sahibi Varmış. Geri İsteyebilir Mi?
-
Olgunisik bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
Küpesi yok.
Ayrıca tasma olmadan da ıspatlayabilir zira kedilerde yüz izi bizdeki parmak izi gibi benzersizmiş. İnternette öyle yazıyor. Önceki sahibinin kedi ile çekilmiş resmi mulaka vardır.
ya Dear mürit, :DD
salla bu işi takma kafaya. millette kedi dedektörü yok ya. nerden bulacaklar. boş ver bak keyfine.
Ada (kediye verdiğim isim) yesin senin dear rını. Ham yapsın :-)
3-5 fotosunu salsana bi merak ettim :D
-
resim isteruk...
merak ettim kediyi
-
Şimdi bilgisayarın olduğu odada uyuyor yarın atarım.
-
nası bi psikoloji la bu hayvan seviyosun hesapta geleni tüfekle vuracan, ayrıca kedilerin büyük çoğunluğu tasmadan nefret eder. Belki sahibi hayvan rahatsız olmasın diye takmamıştır. Bende de 2 adet var bu hıyarlardan. Eğer sahibi çıkar gelirse bence ver hacı bu ipnetorlar kaçak oluyolar benimkiler bile zilyon kere kaçtı buldum getirdim geriye. Senden de kaçabilir kaçarsa sen ne demek istediğimi anlarsın. Son olarak hayvanları da insanları da sevelim
-
ulan bende yolda köpek bulmuştum bakamadım mecbur barınağa verdim bir iş bulsam gidip geri alıcam ama bulunduğum şehşir çok sıkıntı gerçi bikere iş buldum ama ilk günden kovuldum bendekide mallık tabi biraz
-
en yakın zamanda acil foto
-
sahibi varsa kaçmış felansa ver yazıktır. Hayvan sevgisinden insan sevgisini saygısını unutma hocam pompalı nedir yaw:D
-
Bir ihtimal, hayvana deri altı mikroçip takılmış olabilir. http://www.vetkimlik.com/sss.aspx Veterinerlerde okuyucusu olması lazım. Eğer varsa ve numarası okunabiliyorsa kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.
-
Bence kediyi ilk gördüğünde sahibi olduğunu anlamış ve adam vurmak için bahane olur demiş :D
-
YeniHarman bunu yazdı
Bir ihtimal, hayvana deri altı mikroçip takılmış olabilir. http://www.vetkimlik.com/sss.aspx Veterinerlerde okuyucusu olması lazım. Eğer varsa ve numarası okunabiliyorsa kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.
Sanırım mürit çipten sahibini öğrenmenin değil varsa çipi yok etmenin arayışında :D bu çip nasıl yok edilir?
elemanın teki radio frequency interference / mikrodalga ile yok edilebiliceğini ama köpeğe -kesin- zarar vereceğini söylüyor :D