folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Sokaktan Kedi Sahiplendim Ama Benden Önce De Sahibi Varmış. Geri İsteyebilir Mi?

Sokaktan Kedi Sahiplendim Ama Benden Önce De Sahibi Varmış. Geri İsteyebilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Küpesi yok.

Ayrıca tasma olmadan da ıspatlayabilir zira kedilerde yüz izi bizdeki parmak izi gibi benzersizmiş. İnternette öyle yazıyor. Önceki sahibinin kedi ile çekilmiş resmi mulaka vardır.

ya Dear mürit, :DD

salla bu işi takma kafaya. millette kedi dedektörü yok ya. nerden bulacaklar. boş ver bak keyfine.

Ada (kediye verdiğim isim) yesin senin dear rını. Ham yapsın :-) 

3-5 fotosunu salsana bi merak ettim :D

imza mı gelmiş?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

resim isteruk...

merak ettim kediyi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Şimdi bilgisayarın olduğu odada uyuyor yarın atarım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

nası bi psikoloji la bu hayvan seviyosun hesapta geleni tüfekle vuracan, ayrıca kedilerin büyük çoğunluğu tasmadan nefret eder. Belki sahibi hayvan rahatsız olmasın diye takmamıştır. Bende de 2 adet var bu hıyarlardan. Eğer sahibi çıkar gelirse bence ver hacı bu ipnetorlar kaçak oluyolar benimkiler bile zilyon kere kaçtı buldum getirdim geriye. Senden de kaçabilir kaçarsa sen ne demek istediğimi anlarsın. Son olarak hayvanları da insanları da sevelim 

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulan bende yolda köpek bulmuştum bakamadım mecbur barınağa verdim bir iş bulsam gidip geri alıcam ama bulunduğum şehşir çok sıkıntı gerçi bikere iş buldum ama ilk günden kovuldum bendekide mallık tabi biraz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

en yakın zamanda acil foto

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

sahibi varsa kaçmış felansa ver yazıktır. Hayvan sevgisinden insan sevgisini saygısını unutma hocam pompalı nedir yaw:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Bir ihtimal, hayvana deri altı mikroçip takılmış olabilir. http://www.vetkimlik.com/sss.aspx Veterinerlerde okuyucusu olması lazım. Eğer varsa ve numarası okunabiliyorsa kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Olaylara karışmayın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bence kediyi ilk gördüğünde sahibi olduğunu anlamış ve adam vurmak için bahane olur demiş :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

Bir ihtimal, hayvana deri altı mikroçip takılmış olabilir. http://www.vetkimlik.com/sss.aspx Veterinerlerde okuyucusu olması lazım. Eğer varsa ve numarası okunabiliyorsa kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Sanırım mürit çipten sahibini öğrenmenin değil varsa çipi yok etmenin arayışında :D bu çip nasıl yok edilir?

elemanın teki radio frequency interference / mikrodalga ile yok edilebiliceğini ama köpeğe -kesin- zarar vereceğini söylüyor :D

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
Toplam Hit: 7760 Toplam Mesaj: 74
kedi. hukuk