folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Sokaktan Kedi Sahiplendim Ama Benden Önce De Sahibi Varmış. Geri İsteyebilir Mi?

Sokaktan Kedi Sahiplendim Ama Benden Önce De Sahibi Varmış. Geri İsteyebilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

hacı minareyi çalınca kılıf hazır gibi bir metin olmuş seninki... elalemin belki biricik hayvanı nereden biliyorsun..

birkaç gün sonra dışarı sal gelirse gelir... boynuna da tasma tak bir telefon no gir, seni belki arar birisi....

millet kendi kedisini almaya kapına gelirse vermeyecek misin? senin mentalite bende 16 yaşındayken vardı... tam bi bencillik yani...

kendi kedimin başkası tarafından alıkonulduğunu düşünüyorum da.... sende empati sıfır...

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bakamayıp sokağa atmışlardır

NOT: Yüzünde kan varsa, sahiplerini uykusunda tırmalayarak öldürmüş olabilir, dikkat etmek de fayda var.

NOT 2 : Kedi bu, ne yapacağı belli olmaz, ASLA GÜVENME.

ozgunlu tarafından 15/Ağu/15 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    seadog bunu yazdı

Hocam ne işle meşguldun ?

Ulan gece gece şu yoruma kahkaha attım ya :D asdşsdkjhsjfa :D 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu hayvanlar çiftleşme için ara sıra kaçarlar, hayvan sevgin varsa eğer sahibi de çıkarsa ver çıkmazsa bak. Hayvan bakmakta zahmetli iştir. Daha önce bakmadıysan bilemezsin. Belki gerçek sahibi ona doğru düzgün bakarken sen bakamayacaksın. Çocukların bahçene kaçan topunuda verme o zaman.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

lan senin yüzünden kedili rüya gördüm

bahçede dolaşırken peşime kedi takıldı ama yakalasa zikecek öyle yani

yardırdım apartmanın kapısına, son anda kapattım

kapının camını kırdı, aralıktan patisini uzatarak kapıyı açmaya çalışınca

ben de patisini tutup aşağı doğru asıldım, cam sayesinde koparmış oldum

not: kedileri çok severim de hayvan psikopat çıktı napayım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

çöreklen gitsin kediye, hayvanatın zaten ağzı burnu dağılmış, serseri olmuş. zayıflamış. bi değişik bakıyo.

imza mı gelmiş?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Sokak kedilerinde kupe olmaz, o sokak kopekleri icin bir uygulamadir (cunku kisirlastirma durumu kedide ilk bakista anlasilirken kopekte anlasilmaz)

Kediye tasma takmak istersen iki gun gicik olur ucuncu gun kuser dorduncu gun alisir. Olmez tabii ki.

Eski sahibi en fazla ilan asar, kaybolan kedisini her sokaktaki her apartmanin her dairesine kafayi uzatarak bakayim burda mi diye arayacak hali yok. Ilan gorursen vermek isteyip istemedigini degerlendirirsin. Ola ki kapina gelirse de git dersin, gayet yeterli olur. Dava acarsa 2 sene surer sure sonunda da bu hayvan bu suredir yeni sahibinin yaninda yasiyor saglik durumu iyi o yuzden psikolojisini bozmayalim yeni sahibinde kalmaya devam etsin derler.

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Sokak kedilerinde kupe olmaz, o sokak kopekleri icin bir uygulamadir (cunku kisirlastirma durumu kedide ilk bakista anlasilirken kopekte anlasilmaz)

Kediye tasma takmak istersen iki gun gicik olur ucuncu gun kuser dorduncu gun alisir. Olmez tabii ki.

Eski sahibi en fazla ilan asar, kaybolan kedisini her sokaktaki her apartmanin her dairesine kafayi uzatarak bakayim burda mi diye arayacak hali yok. Ilan gorursen vermek isteyip istemedigini degerlendirirsin. Ola ki kapina gelirse de git dersin, gayet yeterli olur. Dava acarsa 2 sene surer sure sonunda da bu hayvan bu suredir yeni sahibinin yaninda yasiyor saglik durumu iyi o yuzden psikolojisini bozmayalim yeni sahibinde kalmaya devam etsin derler.

Belediye yalnız dişi kedileri kısırlaştırıyor , kulagınıda bi çentik kesik atıyolar çentik yoksa veterinerde kısırlaştırılmıştır. Kediler evden uzaklara gidebilir yolunu kaybetsede bulur eve alındıgında huysuzlukta cıkarabilir evi huzurluda bulabilir , sahibi kediyi bulursa kediyi satacıgı için aramıyordur zaten nede olsa konuyu açan arkadaştan daha çok bağı vardır kediyle. Pompalıylada gelir kapıya sorun yoktur her hayvan birbirinden güzel özel bi bağ aramayın bencillik olur.

Korkmayın canım hayal edin..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Soruma en yakın cevap. Kediye iyi bakıyorum. O da bana iyi bakıyor gelip gidip sevdiriyor kendini. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Soruma en yakın cevap. Kediye iyi bakıyorum. O da bana iyi bakıyor gelip gidip sevdiriyor kendini. 

Yani bu kedi camından çıkıp bi hava alıp gelmek istese o sırada biri alsa kucagında seve seve başka yer götürse ordanda uzaklara dönemeyeceği yerlere gitse seni çok özlediği halde belli edemese başkası onu alsa ordada idare etse huzurlu mutlu takılsa sende kapısına kadar bulsan gitsen vermeseler ve davalık olsan okadar ugrasıp üstüne üzülsen hoş mu olur :D

Korkmayın canım hayal edin..
Toplam Hit: 8274 Toplam Mesaj: 74
kedi. hukuk