Son Günlerde Forumda Linux‘E Olan İlgi Arttı
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
Bu adam yüzünden windowstan soğudum :) Sağolasın...
-----------------------------umarım sadece soğuma windaowsla sınırlı kalır
-
Ubuntu kullanan bir Linux cu Linux cu değildir gerçek Linux cu Slackware kullanır geriye kalan kısım çift tıklamacıdır,
Robinson_Crusoe
-
Bende eski linux kullanıcılarındanım,çokta memnundum yanlış anlama olmasın.Zorunluluktan windows kullanıyorum.(Bu arada çok amatörüm sorudanda anlıyacaksınız:))
Neyse ben live cd indirdim.Ubuntu ve pardus son sürümleri..Bu iso dosyasını usbye açıp başlatsam Kullanabilir miyim?.4 GB flash.Şu an download yaptığım için kapatamıyorum.Bilmediğim için ve konunun yukarı taşınması için soruyorum.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Ubuntu kullanan bir Linux cu Linux cu değildir gerçek Linux cu Slackware kullanır geriye kalan kısım çift tıklamacıdır,
Robinson_Crusoe
-----------------------------Adam yeni başlıyorsa napsın.Ayrıca amaç özgür yazılım değil mi.İlla kod mu yazıcağız..
-
Robinson_Crusoe
Slackware nedir hocam ? : | -
Mr_Dark bunu yazdı:
Robinson_Crusoe
Slackware nedir hocam ? : |
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/Slackware
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
Bu adam yüzünden windowstan soğudum :) Sağolasın...
-----------------------------umarım sadece soğuma windaowsla sınırlı kalır
-----------------------------Yok hocam temel sağlam çok şükür :)
-
Mr_Dark bunu yazdı:
Robinson_Crusoe
Slackware nedir hocam ? : |
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/Slackware
-----------------------------Eyw hocam ama Biz ekmekte çalışırken zorlanıyoruz ekmeği yapmak fazla gelir : |
-
Robinson_Crusoe
-----------------------------slackware kullanabilecek düzeyde bilgi sahibi olsam kullanırım, ettiğin saçma bir söz ne yani yeni başlayan adam çotankk diye slackware mi kursun sonra 1 gün bile dayanamadan windowsa geri dönsün ?
ayrıca şu bakımdan da saçma linuxcu olmak illa ki tüm kodları komutları ezbere bilmek nerd'lüğün dibine vurmak demek midir ? -
Çift tıklamacılar uzatmayın sözlerim anlaşışan ağır geldi evet sizlerde windows cular gibisiniz çift tıklamacısınız, :))))