folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam 2014 Yaz İndirimi

Steam 2014 Yaz İndirimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Gece yarısı altıma sıçıcam, indirimle birlikte cesaretimi toparlayıp aldım :D 

Outlast'ı alacaktım. Videolarını izledim ve korkutucu gelmedi. Mouseu fırlattırıcak, klavyede Alt+F4'e abandırcak bişiyse Amnesia alabilirim?

Hocam bak Türkçeye çeviren arkadaştan alıntı yapıyorum direk

"Şunu belirtmeliyim ki, oyunun hikâyesi dehşet dolu. Açıkçası ben ilk oynayışımda tam olarak anlayamamışım. Bunu da notları çevirirken gördüm. O yüzden oldukça özendim. Oyunun hikâyesinin atmosferi üzerinde oldukça büyük bir etkisi var. Lovecraft okuyanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır. Sadece okuyarak bile dehşet duyabilirsiniz! Kaldı ki, iki gün önce notları çevirerek uyuduğumda bir kısmının rüyama girmesi durumun boyutunu çok iyi anlatacaktır."

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

biri bana cs gift etsin :W 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    Subtitle bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Outlast'ı alacaktım. Videolarını izledim ve korkutucu gelmedi. Mouseu fırlattırıcak, klavyede Alt+F4'e abandırcak bişiyse Amnesia alabilirim?

"Şunu belirtmeliyim ki, oyunun hikâyesi dehşet dolu. Açıkçası ben ilk oynayışımda tam olarak anlayamamışım. Bunu da notları çevirirken gördüm. O yüzden oldukça özendim. Oyunun hikâyesinin atmosferi üzerinde oldukça büyük bir etkisi var. Lovecraft okuyanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır. Sadece okuyarak bile dehşet duyabilirsiniz! Kaldı ki, iki gün önce notları çevirerek uyuduğumda bir kısmının rüyama girmesi durumun boyutunu çok iyi anlatacaktır."

Hocam gameplaylerini izledim de outlast'ın hem grafikler daha iyi hem de daha korkutucu gibi geldi bana :D Skyrim'in mağaraları, amnesia'dan daha korkunç belki de :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    Subtitle bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Ben bi gece dayanabildim sonra sildim. Hocu adamlar geriyo oyunda. Korkuyla gerilimi ayri ayri dusunmek lazim bu oyunda. Yani sesler karanligin ici amk burdan ne cikacak diye diye sikerim izdirabini dedim sildim en sonunda.

Bu oyunlara goruntu kalitesi olarak bakilmaz, senaryosu oyunla nasil harman edilmis bu onemli.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

beyler cs:go yu alayım diyorumda

Counter-Strike: Global Offensive Satın Alın

sadece bunu alsam yetiyor demi ?

Counter-Strike Complete Satın Alın

Valve Complete Pack Satın Alın

bunlara gerek varmı ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    Subtitle bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Hocam gameplaylerini izledim de outlast'ın hem grafikler daha iyi hem de daha korkutucu gibi geldi bana :D Skyrim'in mağaraları, amnesia'dan daha korkunç belki de :D

Hacı hiç gameplay falan izlemiycen bu oyunda. Sene hele bir al oyunu almıyorsan bile bu beni sarmaz diyorsan torrent çek. Gece yarısı tak kulaklığı ve sabaha kadar oyna :)

Bu arada oyun için parlaklığıda minimum yap :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

beyler cs:go yu alayım diyorumda

Counter-Strike: Global Offensive Satın Alın

sadece bunu alsam yetiyor demi ?

Counter-Strike Complete Satın Alın

Valve Complete Pack Satın Alın

bunlara gerek varmı ?

Global Offensive yetiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

beyler oyunu steam hesabıma smdı alsam 1 ay sonra pc me kursam olur mu sıkıntı cıkar mı ? şu an sistem steamı acmıyor da nette engel var steame karşı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

beyler oyunu steam hesabıma smdı alsam 1 ay sonra pc me kursam olur mu sıkıntı cıkar mı ? şu an sistem steamı acmıyor da nette engel var steame karşı

istersen çocuğuna miras bırak yine sıkıntı olmaz 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

istersen çocuğuna miras bırak yine sıkıntı olmaz 

Yanlız emaili şifreyi gizli soruyu bir yere not ette :D

ride or die..
Toplam Hit: 12504 Toplam Mesaj: 115