Steam 2014 Yaz İndirimi
-
sırf bugün için enpara kartı çıkarmıştım köşeye bi ton para atmıştım şimdi onları harcamanın zamanı :D
-
DrkDvl bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Don't starve cok tatli oyuna benziyo la, oynayan oldu mu ?
don't starve baya iyidir. family sharing ile abimden oynuyordum almak içinde bu indirimi bekliyordum çok iyi oldu ilk günden. bence 7.5 dolara don't starve+ rog dlc al, paran boşa gitmemiş olur tabi survival oyunları seviyosan zaten multiplayerıda çıkıcak bu yaz o zamanda fiyatı inidirimsiz ve dlc siz 20 dolar olucak.
Eyvallah hocam, bakayim ben buna bi.
-
oyun alsamda pc açmıyor pc almaya kalksam mallık etmiş olcam :D askerden gelince yeniliyicem pc yi belki yeni teknolojiler çıkar gelene kadar :D
-
ganjaboy bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıRaAmLis bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
oyuna para mı verilir yav. non steam takılın :)
Hayatını nasıl kazanıyorsun bilmiyorum da hayrına çalışmıyorsun herhalde. Çalıştığın yerde de sana para vermesin hatta bu adamada para mı vercez bedavaya çalışsın mı diyorlar.
hocam internetten oyun oynamak için illa ki para vermeye gerek yok, onu anlatmaya çalışmıştım ben. dediğim gibi kendim bugüne kadar kuruş para vermedim online oyunlar için..
hocam nerede ozaman emeğin karşılığı
hocam eğer şu an bilgisayarında kullandığın her yazılım lisanslı ise lafım yok, ama bir tane bile lisanssız program kullanıyorsan bu lafı edemezsin..
-
buraya göz atmakta fayda var; http://gamexnow.com/steam-summer-adventure-hakkinda-detayli-bilgi/
-
beyler dayz alın da oynayak ya
-
MaxeL bunu yazdı
:D hocam 23ünde arasınavlar bitiyor gel oynayak.ben sabah saatlerinde girip item kasıyordum daha sonra donanaımlı şekilde geziyordum :D
-
whopper bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
:D hocam 23ünde arasınavlar bitiyor gel oynayak.ben sabah saatlerinde girip item kasıyordum daha sonra donanaımlı şekilde geziyordum :D
hocam ben otelde calisyorum hafta sonu ve hafta içi bazı günler 2 saat oynaya bilirim şimdi aldım iniyor oynarız
-
MaxeL bunu yazdı
hacı nası bişidir bu dayz
-
hangi oyunları aldınız ? Ben bi witcher 2 bide Mount & Blade serisi aldım, skyrim de alacaktım çok avantajlı gelmedi. Varmı fiyatına göre çok iyi dediğiniz ?