Steam 2014 Yaz İndirimi
-
aldığım game dev tycoon an itibari ile bitti. 6 saat dayandı 3. konsolu çıkartırken bitti. :D kesinlikle hayatımda bitirdiğim en iyi 3 oyun arasına girebilicek tarza bir oyun :D gelsin bakalım skyrim
-
TheKorsans bunu yazdı
aldığım game dev tycoon an itibari ile bitti. 6 saat dayandı 3. konsolu çıkartırken bitti. :D kesinlikle hayatımda bitirdiğim en iyi 3 oyun arasına girebilicek tarza bir oyun :D gelsin bakalım skyrim
game dev tycoon gerçekten müthiş bir oyun, şiddetle öneririm arkadaşlara.
Bu indirime giren skyrim ile dragonborn aynı mı ?
-
Süpriz indirimlerde nba 2k14 var ilgilenenlere duyrulur. 19 dakkasi var.
-
GTA 4 Liberty city aldım hocalar fakat açamıyorum live hesabı giriş yapılamıyor yapıncada güncelleme geliyor güncelle diyince hata veriyor giremiyorum güncelemesemde giremiyorum bir çok kişi yaşamış bu sorunu fakat ne yerli nede yabancı sitelerde çözüm bulamadım sistem w7 64 bit bir bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi
-
La cok sikko oyunlar ya :/
The wolf among us nasıl beyler ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
La cok sikko oyunlar ya :/
The wolf among us nasıl beyler ?
hergün sadece 1 oyun adam gibi düşüyor ben bugün sleeping dogsu aldım aslında çoğu oyunu oynadım bilgisayarda var korsan olarak ne zamandır indirimleri bekliyordum hepsini orjinale çevirdim süpriz indirimleri takip et hocam NBA2K 14 Sleeping dogs bunlar bugünki süpriz indirimlerdi diğeri gece 3 te başlayacak onu bekliyorum
-
skyrim i satın aldım fakat bir türlü indiremiyorum yarısına kadar inip öylece kalıyor nedenini bilen var mı ?
-
seadog bunu yazdı
skyrim i satın aldım fakat bir türlü indiremiyorum yarısına kadar inip öylece kalıyor nedenini bilen var mı ?
serverını değiştir
settings>downloads>download region
-
KAAMOS bunu yazdıseadog bunu yazdı
serverını değiştir
settings>downloads>download region
teşekkürler
-
Hacılar bu cs:go tekrar 3 dolara düşer mi sizce