folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam İndirimleri [ANA KONU]

Steam İndirimleri [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

H1Z1 e girebilecen var mı

hocam ekle ben gelirim, daha çözme aşamasındayım oyunu. http://steamcommunity.com/id/notolerance1

Abi yok oyuna giremiyorum ki :( play butonuna basıyorum sonra yükleme ekranı geliyor o alttaki animasyon saatlerce dönüyor ama girilmiyor.  Test serverına bağlanıyorum ama orada da kimse yok

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qUAreSma7
    qUAreSma7's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    qUAreSma7 bunu yazdı

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Bu hata nedir acaba alamıyorum oyunu. 

Kart bilgileri yanlış veya kartın online işlemlere kapalı. 

Kart bilgileri doğru ama online işlemlere açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    qUAreSma7 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    qUAreSma7 bunu yazdı

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Kart bilgileri doğru ama online işlemlere açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirm

Bankanı arayıp sor hocam detayları. Zaten reddedilen işlem olarak banka görecektir.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

H1Z1 e girebilecen var mı

hocam ekle ben gelirim, daha çözme aşamasındayım oyunu. http://steamcommunity.com/id/notolerance1

Abi yok oyuna giremiyorum ki :( play butonuna basıyorum sonra yükleme ekranı geliyor o alttaki animasyon saatlerce dönüyor ama girilmiyor.  Test serverına bağlanıyorum ama orada da kimse yok

Dns degistirip dene hocam bi, google dns var suan bende. Sorunsuz giriyorum

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qUAreSma7
    qUAreSma7's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    qUAreSma7 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    qUAreSma7 bunu yazdı

Bankanı arayıp sor hocam detayları. Zaten reddedilen işlem olarak banka görecektir.

Tamam teşekkür ederim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yakın zamanda birçok iade talep ettiniz. Lütfen iade sisteminin oyunları denemek için olmadığını unutmayın. Eğer iade sistemini suistimal ettiğinizi anlarsak gelecekteki iadelerinizi reddedeceğiz.

Diye mail atmış steam beyciğim. Abicim sen oraya iade seçeneği koyduysan ben onu sike sike kullanırım. Oyuna para vermişim beğenmediysem iade etmek hakkım. Oyunu 2 saatten az oynama şartı koymuşsun eyvallah zaten görüyorsun 2 saatten az oynamışım zaten.

Bu neyin kafası peki ?

mkyb tarafından 06/Oca/16 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yakın zamanda birçok iade talep ettiniz. Lütfen iade sisteminin oyunları denemek için olmadığını unutmayın. Eğer iade sistemini suistimal ettiğinizi anlarsak gelecekteki iadelerinizi reddedeceğiz.

Diye mail atmış steam beyciğim. Abicim sen oraya iade seçeneği koyduysan ben onu sike sike kullanırım. Oyuna para vermişim beğenmediysem iade etmek hakkım. Oyunu 2 saatten az oynama şartı koymuşsun eyvallah zaten görüyorsun 2 saatten az oynamışım zaten.

Bu neyin kafası peki ?

Bilgilendirici bir uyarı bu, sorun sende.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu neyin kafası peki ?

Bilgilendirici bir uyarı bu, sorun sende.

Hocam alttaki yazdığımı okumadın sanırım ? Oyunu 2 saatten az oynamışım. Herhangi bir suistimal yok. Beğenmemişim iade etmek istemişim. Ha oyunu alalı günler olur, saatlerce oynarım eyvallah adamlar haklı derim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bonus kart ile her ay 15 lira atın cüzdana bonus olarak geri geliyor.

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/steamden-15-tl-bonus-firsati

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Steamde ÇİNLİLERİN Maymun Yılı İndirimi Başladı :D adsadasa nasıl bir indirim lan bu :D Ben böyle anladım yani.

-Güzel İndirimler

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

| *)Football Manager 2016                Fiyatı: 50TL(Enpara ile 25TL)                                     Açıklama: Çinliler burdada rahat durmuyor. Hayır satmıyorum.

| *)AC Blag Flag                             Fiyatı: 17,49TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı)       Açıklama: Korsancılık oynamayı seviyorsanız bayılacaksınız.

| *)Trine 3                                     Fiyatı: 8,50TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı)        Açıklama: Bu en son çıkan Trine ve 3.Boyut da geldi.

| *)FarCry3                                    Fiyatı: 11,49TL                                                        Açıklama: Adada hayatta kalma. Kan, Silah, Hayvanlar.

| *)Skyrim                                    Fiyatı: 7,75TL                                                           Açıklama: Bu zamana kadar almadıysan al.

| *)Total War Atilla                         Fiyatı: 20TL                                                             Açıklama: Strateji oyunu sevenler mutlaka denemeli. 

| *)Torchlight 2                              Fiyatı: 7,75TL                                                           Açıklama: Diablo 3 e güzel bir alternatif.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BerkayCit tarafından 06/Şub/16 16:25 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 15632 Toplam Mesaj: 134
steam gabe newell