Steam İndirimleri [ANA KONU]
-
NoToLeRaNcE bunu yazdısLeymN bunu yazdı
H1Z1 e girebilecen var mı
hocam ekle ben gelirim, daha çözme aşamasındayım oyunu. http://steamcommunity.com/id/notolerance1
Abi yok oyuna giremiyorum ki :( play butonuna basıyorum sonra yükleme ekranı geliyor o alttaki animasyon saatlerce dönüyor ama girilmiyor. Test serverına bağlanıyorum ama orada da kimse yok
-
mkyb bunu yazdıqUAreSma7 bunu yazdı
Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.
Bu hata nedir acaba alamıyorum oyunu.
Kart bilgileri yanlış veya kartın online işlemlere kapalı.
Kart bilgileri doğru ama online işlemlere açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirm
-
qUAreSma7 bunu yazdımkyb bunu yazdıqUAreSma7 bunu yazdı
Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.
Kart bilgileri doğru ama online işlemlere açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirm
Bankanı arayıp sor hocam detayları. Zaten reddedilen işlem olarak banka görecektir.
-
sLeymN bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdısLeymN bunu yazdı
H1Z1 e girebilecen var mı
hocam ekle ben gelirim, daha çözme aşamasındayım oyunu. http://steamcommunity.com/id/notolerance1
Abi yok oyuna giremiyorum ki :( play butonuna basıyorum sonra yükleme ekranı geliyor o alttaki animasyon saatlerce dönüyor ama girilmiyor. Test serverına bağlanıyorum ama orada da kimse yok
Dns degistirip dene hocam bi, google dns var suan bende. Sorunsuz giriyorum
-
interfector bunu yazdıqUAreSma7 bunu yazdımkyb bunu yazdıqUAreSma7 bunu yazdı
Bankanı arayıp sor hocam detayları. Zaten reddedilen işlem olarak banka görecektir.
Tamam teşekkür ederim.
-
Yakın zamanda birçok iade talep ettiniz. Lütfen iade sisteminin oyunları denemek için olmadığını unutmayın. Eğer iade sistemini suistimal ettiğinizi anlarsak gelecekteki iadelerinizi reddedeceğiz.
Diye mail atmış steam beyciğim. Abicim sen oraya iade seçeneği koyduysan ben onu sike sike kullanırım. Oyuna para vermişim beğenmediysem iade etmek hakkım. Oyunu 2 saatten az oynama şartı koymuşsun eyvallah zaten görüyorsun 2 saatten az oynamışım zaten.
Bu neyin kafası peki ?
-
mkyb bunu yazdı
Yakın zamanda birçok iade talep ettiniz. Lütfen iade sisteminin oyunları denemek için olmadığını unutmayın. Eğer iade sistemini suistimal ettiğinizi anlarsak gelecekteki iadelerinizi reddedeceğiz.
Diye mail atmış steam beyciğim. Abicim sen oraya iade seçeneği koyduysan ben onu sike sike kullanırım. Oyuna para vermişim beğenmediysem iade etmek hakkım. Oyunu 2 saatten az oynama şartı koymuşsun eyvallah zaten görüyorsun 2 saatten az oynamışım zaten.
Bu neyin kafası peki ?
Bilgilendirici bir uyarı bu, sorun sende.
-
Fatih54 bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu neyin kafası peki ?
Bilgilendirici bir uyarı bu, sorun sende.
Hocam alttaki yazdığımı okumadın sanırım ? Oyunu 2 saatten az oynamışım. Herhangi bir suistimal yok. Beğenmemişim iade etmek istemişim. Ha oyunu alalı günler olur, saatlerce oynarım eyvallah adamlar haklı derim.
-
Bonus kart ile her ay 15 lira atın cüzdana bonus olarak geri geliyor.
https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/steamden-15-tl-bonus-firsati
-
Steamde ÇİNLİLERİN Maymun Yılı İndirimi Başladı :D adsadasa nasıl bir indirim lan bu :D Ben böyle anladım yani.
-Güzel İndirimler
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| *)Football Manager 2016 Fiyatı: 50TL(Enpara ile 25TL) Açıklama: Çinliler burdada rahat durmuyor. Hayır satmıyorum.
| *)AC Blag Flag Fiyatı: 17,49TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı) Açıklama: Korsancılık oynamayı seviyorsanız bayılacaksınız.
| *)Trine 3 Fiyatı: 8,50TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı) Açıklama: Bu en son çıkan Trine ve 3.Boyut da geldi.
| *)FarCry3 Fiyatı: 11,49TL Açıklama: Adada hayatta kalma. Kan, Silah, Hayvanlar.
| *)Skyrim Fiyatı: 7,75TL Açıklama: Bu zamana kadar almadıysan al.
| *)Total War Atilla Fiyatı: 20TL Açıklama: Strateji oyunu sevenler mutlaka denemeli.
| *)Torchlight 2 Fiyatı: 7,75TL Açıklama: Diablo 3 e güzel bir alternatif.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------