Steam İndirimleri [ANA KONU]
-

-
indirim var mı bu aralar alak bişiler
-
mRBerkay bunu yazdı
Steamde ÇİNLİLERİN Maymun Yılı İndirimi Başladı :D adsadasa nasıl bir indirim lan bu :D Ben böyle anladım yani.
-Güzel İndirimler
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| *)Football Manager 2016 Fiyatı: 50TL(Enpara ile 25TL) Açıklama: Çinliler burdada rahat durmuyor. Hayır satmıyorum.
| *)AC Blag Flag Fiyatı: 17,49TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı) Açıklama: Korsancılık oynamayı seviyorsanız bayılacaksınız.
| *)Trine 3 Fiyatı: 8,50TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı) Açıklama: Bu en son çıkan Trine ve 3.Boyut da geldi.
| *)FarCry3 Fiyatı: 11,49TL Açıklama: Adada hayatta kalma. Kan, Silah, Hayvanlar.
| *)Skyrim Fiyatı: 7,75TL Açıklama: Bu zamana kadar almadıysan al.
| *)Total War Atilla Fiyatı: 20TL Açıklama: Strateji oyunu sevenler mutlaka denemeli.
| *)Torchlight 2 Fiyatı: 7,75TL Açıklama: Diablo 3 e güzel bir alternatif.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sukur fm16 girmis indirime cekeyim hemen saol hocam. Valla 100 lira versem icim aciyacakti acayip.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Steamde ÇİNLİLERİN Maymun Yılı İndirimi Başladı :D adsadasa nasıl bir indirim lan bu :D Ben böyle anladım yani.
-Güzel İndirimler
| *)Football Manager 2016 Fiyatı: 50TL(Enpara ile 25TL) Açıklama: Çinliler burdada rahat durmuyor. Hayır satmıyorum.
| *)AC Blag Flag Fiyatı: 17,49TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı) Açıklama: Korsancılık oynamayı seviyorsanız bayılacaksınız.
| *)Trine 3 Fiyatı: 8,50TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı) Açıklama: Bu en son çıkan Trine ve 3.Boyut da geldi.
| *)FarCry3 Fiyatı: 11,49TL Açıklama: Adada hayatta kalma. Kan, Silah, Hayvanlar.
| *)Skyrim Fiyatı: 7,75TL Açıklama: Bu zamana kadar almadıysan al.
| *)Total War Atilla Fiyatı: 20TL Açıklama: Strateji oyunu sevenler mutlaka denemeli.
| *)Torchlight 2 Fiyatı: 7,75TL Açıklama: Diablo 3 e güzel bir alternatif.
Sukur fm16 girmis indirime cekeyim hemen saol hocam. Valla 100 lira versem icim aciyacakti acayip.
aynen hocam bende kaptım hemen :)
-
Aslında indie oyunlarda her daim ucuz oyun var.
AAA oyunlarda da sık sık indirim oluyor. Mesela şu an XCOM serisi alınabilir seviyede.
alien isolation enpara ile 9tl ye geliyor
SkynetX tarafından 06/Şub/16 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
The Crew Hakkında ne düşüyorsunus hocalar ?
35 lira para vermeye değer mi sizce ?
2 kere satın almaya çalıştım. Kartta problem vardı hata verdi. Sanırım bunlar almama için bi işaret dedim ve durdum ama aklımda oyun var hala :D
Sizce alayım mı :)
-
SkynetX bunu yazdı
Aslında indie oyunlarda her daim ucuz oyun var.
AAA oyunlarda da sık sık indirim oluyor. Mesela şu an XCOM serisi alınabilir seviyede.
alien isolation enpara ile 9tl ye geliyor
xcom enemy unknown alacaksanız. enparada 50 lirayı doldurduysanız veya enkartınız yoksa..: https://voidu.com/game/xcom-enemy-unknown (9TL ye satılıyor. ) - steam keyi veriyor
-
Aklımda Arma 3 almak var altis life falan guzel duruyor. Fakat oyuna 80 90 lira verip daha aonrna sikilacagimdan korkuyorum. Battlefield gibi biraz grafige sahip olsa daha iyi olabilirdi arma 3 oynayan var mi bu arada ?
-
mRBerkay bunu yazdı
Yok XCOM şimdilik bir dursun Bu ay Project Cars, Dirt 3 CE almayı düşünüyorum.
-
SkynetX bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Yok XCOM şimdilik bir dursun Bu ay Project Cars, Dirt 3 CE almayı düşünüyorum.
hocam project cars yerine assetto corsa yı tavsiye ederim