folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam İndirimleri [ANA KONU]

Steam İndirimleri [ANA KONU]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

indirim var mı bu aralar alak bişiler

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Steamde ÇİNLİLERİN Maymun Yılı İndirimi Başladı :D adsadasa nasıl bir indirim lan bu :D Ben böyle anladım yani.

-Güzel İndirimler

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

| *)Football Manager 2016                Fiyatı: 50TL(Enpara ile 25TL)                                     Açıklama: Çinliler burdada rahat durmuyor. Hayır satmıyorum.

| *)AC Blag Flag                             Fiyatı: 17,49TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı)       Açıklama: Korsancılık oynamayı seviyorsanız bayılacaksınız.

| *)Trine 3                                     Fiyatı: 8,50TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı)        Açıklama: Bu en son çıkan Trine ve 3.Boyut da geldi.

| *)FarCry3                                    Fiyatı: 11,49TL                                                        Açıklama: Adada hayatta kalma. Kan, Silah, Hayvanlar.

| *)Skyrim                                    Fiyatı: 7,75TL                                                           Açıklama: Bu zamana kadar almadıysan al.

| *)Total War Atilla                         Fiyatı: 20TL                                                             Açıklama: Strateji oyunu sevenler mutlaka denemeli. 

| *)Torchlight 2                              Fiyatı: 7,75TL                                                           Açıklama: Diablo 3 e güzel bir alternatif.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sukur fm16 girmis indirime cekeyim hemen saol hocam. Valla 100 lira versem icim aciyacakti acayip.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Steamde ÇİNLİLERİN Maymun Yılı İndirimi Başladı :D adsadasa nasıl bir indirim lan bu :D Ben böyle anladım yani.

-Güzel İndirimler

| *)Football Manager 2016                Fiyatı: 50TL(Enpara ile 25TL)                                     Açıklama: Çinliler burdada rahat durmuyor. Hayır satmıyorum.

| *)AC Blag Flag                             Fiyatı: 17,49TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı)       Açıklama: Korsancılık oynamayı seviyorsanız bayılacaksınız.

| *)Trine 3                                     Fiyatı: 8,50TL(Bu zamana kadarki en düşük fiyatı)        Açıklama: Bu en son çıkan Trine ve 3.Boyut da geldi.

| *)FarCry3                                    Fiyatı: 11,49TL                                                        Açıklama: Adada hayatta kalma. Kan, Silah, Hayvanlar.

| *)Skyrim                                    Fiyatı: 7,75TL                                                           Açıklama: Bu zamana kadar almadıysan al.

| *)Total War Atilla                         Fiyatı: 20TL                                                             Açıklama: Strateji oyunu sevenler mutlaka denemeli. 

| *)Torchlight 2                              Fiyatı: 7,75TL                                                           Açıklama: Diablo 3 e güzel bir alternatif.

Sukur fm16 girmis indirime cekeyim hemen saol hocam. Valla 100 lira versem icim aciyacakti acayip.

aynen hocam bende kaptım hemen :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

https://steamdb.info/sales/

Aslında indie oyunlarda her daim ucuz oyun var.

AAA oyunlarda da sık sık indirim oluyor. Mesela şu an XCOM serisi alınabilir seviyede.

alien isolation enpara ile 9tl ye geliyor

SkynetX tarafından 06/Şub/16 19:42 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

The Crew Hakkında ne düşüyorsunus hocalar ? 

35 lira para vermeye değer mi sizce ? 

2 kere satın almaya çalıştım. Kartta problem vardı hata verdi. Sanırım bunlar almama için bi işaret dedim ve durdum ama aklımda oyun var hala :D

Sizce alayım mı :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

https://steamdb.info/sales/

Aslında indie oyunlarda her daim ucuz oyun var.

AAA oyunlarda da sık sık indirim oluyor. Mesela şu an XCOM serisi alınabilir seviyede.

alien isolation enpara ile 9tl ye geliyor

xcom enemy unknown alacaksanız. enparada 50 lirayı doldurduysanız veya enkartınız yoksa..: https://voidu.com/game/xcom-enemy-unknown  (9TL ye satılıyor. ) - steam keyi veriyor

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snrhsn
    snrhsn's avatar
    Erkek

Aklımda Arma 3 almak var altis life falan guzel duruyor. Fakat oyuna 80 90 lira verip daha aonrna sikilacagimdan korkuyorum. Battlefield gibi biraz grafige sahip olsa daha iyi olabilirdi arma 3 oynayan var mi bu arada ?

Go Further
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Yok XCOM şimdilik bir dursun Bu ay Project Cars, Dirt 3 CE almayı düşünüyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Yok XCOM şimdilik bir dursun Bu ay Project Cars, Dirt 3 CE almayı düşünüyorum.

hocam project cars yerine assetto corsa yı tavsiye ederim

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
Toplam Hit: 17068 Toplam Mesaj: 134
steam gabe newell