Steam İndirimleri [ANA KONU]
-
mkyb bunu yazdı
Bi oyun vardı ismini bulamadım. Oyunda arabalar oluyordu birbirimize çarparak kazanmaya çalışıyorduk. Scobby- Doo arabası vs bir sürü araba vardı. Hızlı çarpınca araba yıldızları vs görüyordu. İsmini hatırlayan var mı ? Rahat 10 sene olmuştur internet kafede oynayalı.
http://store.steampowered.com/app/249380/
Yoksa Re-Volt mu ?
-
Yok hocam ikiside değil lan üstünden oynamıştık net kafede. Oyun hala aklımda kalmış bir türlü bulamadım ismini. Dediğim gibi taa 10 yıl önceki olay.
-
mkyb bunu yazdı
Yok hocam ikiside değil lan üstünden oynamıştık net kafede. Oyun hala aklımda kalmış bir türlü bulamadım ismini. Dediğim gibi taa 10 yıl önceki olay.
flatout olabilir hocam dediğin oyun
-
mkyb bunu yazdı
Bi oyun vardı ismini bulamadım. Oyunda arabalar oluyordu birbirimize çarparak kazanmaya çalışıyorduk. Scobby- Doo arabası vs bir sürü araba vardı. Hızlı çarpınca araba yıldızları vs görüyordu. İsmini hatırlayan var mı ? Rahat 10 sene olmuştur internet kafede oynayalı.
FlatOut2 olabilir diye düşünüyorum
-
CS:GO' da 12 TL' ye düşmüş. Alınır mı ne dersiniz ?
-
http://store.steampowered.com/app/245620/
bu oyun hakkında bilgisi olan var mı ? bu tarz şeyleri seviyorum, roller coaster vs vs gibi.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam senin dediğin oyunu biliyorum sanki 8 kişiyle felan oynanıyordu az mı oynardık zamanında şuan hatırlamıyorum aklıma gelirse yazayım.
-
SwateR bunu yazdı
Hocam enpara bul biryerden %50 de o yapıyor 6 liraya al hatta bende 1 tane daha alayım :)
-
NewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
Hocam enpara bul biryerden %50 de o yapıyor 6 liraya al hatta bende 1 tane daha alayım :)
Alin daha da dusmuyo zaten.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
Alin daha da dusmuyo zaten.
Normalde alacağım zaten de bu Ruslar bezdirmiş milleti canından. Yorumlarda filan okuyorum. Ondan sordum.
Alıp kafayı yedirteceklerse hiç bulaşmayayım. :)