Steam İndirimleri [ANA KONU]
-
sLeymN bunu yazdı
dayz almayı düşünüyordum ama çok pahalı halen. 65 tl. 25 tl enpara geri ödese 40 tlye geliyor :(
h1z1 nasıldır oynayan var mı forumda? Özellikle açık dünya olsun orada oynayim diyorum
DayZ alma aldırma sadece bunu söylerim sana hocam. Milletten topladılar parayı 2.5 m $ kadar. Sonra söyledikleri hiçbirşeyi yapmadılar oyun yıllardır erken erişim :D H1Z1 tavsiye ederim ama arkadaşın varsa oynayan tek başına pek sarmıyor yani :)
Edit: Free to play olarak Aftermath tavsiye ederim hocam. WarZ yapan firma yapıyor oyunu biraz bug var ama oyun gelişiyor. Güzel olacak gibi.
interfector tarafından 23/Ara/15 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
interfector bunu yazdısLeymN bunu yazdı
dayz almayı düşünüyordum ama çok pahalı halen. 65 tl. 25 tl enpara geri ödese 40 tlye geliyor :(
h1z1 nasıldır oynayan var mı forumda? Özellikle açık dünya olsun orada oynayim diyorum
DayZ alma aldırma sadece bunu söylerim sana hocam. Milletten topladılar parayı 2.5 m $ kadar. Sonra söyledikleri hiçbirşeyi yapmadılar oyun yıllardır erken erişim :D H1Z1 tavsiye ederim ama arkadaşın varsa oynayan tek başına pek sarmıyor yani :)
Edit: Free to play olarak Aftermath tavsiye ederim hocam. WarZ yapan firma yapıyor oyunu biraz bug var ama oyun gelişiyor. Güzel olacak gibi.
baya bir h1z1 videosu izledim hocam :D baya eğlenceli gibi (:
aftermath de indiriyorum. İş yerindeki arkadaşlara da indirtirim beraber oynarız bir :D
-
Kaan bunu yazdıoksijen bunu yazdıIruretta bunu yazdıSwateR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
CS:GO' da 12 TL' ye düşmüş. Alınır mı ne dersiniz ?
Hocam enpara bul biryerden %50 de o yapıyor 6 liraya al hatta bende 1 tane daha alayım :)
Alin daha da dusmuyo zaten.
Normalde alacağım zaten de bu Ruslar bezdirmiş milleti canından. Yorumlarda filan okuyorum. Ondan sordum.
Alıp kafayı yedirteceklerse hiç bulaşmayayım. :)
ruj bi
cyka blyad
davay davay davay
ruj bi
adam rusçayı sökmüş maşşallahhh :D
Son zamanlarda oyunda ne kadar rus varsa trollüyorum.
Oyunun başında biraz rusça konuşuyorum adamlarla. Nasılsın drug, hava nasıl soğuk mu vs sallıyorum.
Sonra oyunun sonuna kadar bana birşeyler anlatıyorlar :D
Ben de "hmmm" diyorum.
Böyle arkadaşca yaklaşınca ayılara ruj B deyince geliyolar.
Almayin amk oyununu, yillardir cs oynuyorum keza go da oyle 500 kusur saatlik oynamisligim var, bu amk ruslari yuzunden cinnet noktasina geldim bugun. Alayi mi troll olur alayi troll amk evlatlarinin. Ne kendileri oynuyo oyunu ne baskasinin oynamasina imkan veriyolar. Bombayi cozerken vurdu bugun itin teki beni ayni takimdan. Rekabetciye bi giriyorum random 4 tane birden rus :( amk essekleri.
Reportta cozum degil, bu hayvanlara bi cozum bulmalari lazim artik cidden.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıKaan bunu yazdıoksijen bunu yazdıIruretta bunu yazdıSwateR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
CS:GO' da 12 TL' ye düşmüş. Alınır mı ne dersiniz ?
Hocam enpara bul biryerden %50 de o yapıyor 6 liraya al hatta bende 1 tane daha alayım :)
Alin daha da dusmuyo zaten.
Normalde alacağım zaten de bu Ruslar bezdirmiş milleti canından. Yorumlarda filan okuyorum. Ondan sordum.
Alıp kafayı yedirteceklerse hiç bulaşmayayım. :)
ruj bi
cyka blyad
davay davay davay
ruj bi
adam rusçayı sökmüş maşşallahhh :D
Son zamanlarda oyunda ne kadar rus varsa trollüyorum.
Oyunun başında biraz rusça konuşuyorum adamlarla. Nasılsın drug, hava nasıl soğuk mu vs sallıyorum.
Sonra oyunun sonuna kadar bana birşeyler anlatıyorlar :D
Ben de "hmmm" diyorum.
Böyle arkadaşca yaklaşınca ayılara ruj B deyince geliyolar.
Almayin amk oyununu, yillardir cs oynuyorum keza go da oyle 500 kusur saatlik oynamisligim var, bu amk ruslari yuzunden cinnet noktasina geldim bugun. Alayi mi troll olur alayi troll amk evlatlarinin. Ne kendileri oynuyo oyunu ne baskasinin oynamasina imkan veriyolar. Bombayi cozerken vurdu bugun itin teki beni ayni takimdan. Rekabetciye bi giriyorum random 4 tane birden rus :( amk essekleri.
hocam bence sıkıntı sende ben çok rahat anlaşıyorum ve çok da rahat oynıyorum aamlarla ve ruslarla oynadıgım maçların çogunu kazanıyorum aq türklerin alayı trol sırf trol yapmak için giriyor
-
Cysis serisi 16.25 TL.
Ayrıca Enpara indirim olayını Mart'a kadar uzatmış.
-
emuxa bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıKaan bunu yazdıoksijen bunu yazdıIruretta bunu yazdıSwateR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
hocam bence sıkıntı sende ben çok rahat anlaşıyorum ve çok da rahat oynıyorum aamlarla ve ruslarla oynadıgım maçların çogunu kazanıyorum aq türklerin alayı trol sırf trol yapmak için giriyor
Eğer benim gibi iyi oynadığını düşünüp kendi rankında ön planda olup atlayamayan ve ya bu tarz takıntısı olan varsa oyuna hiç başlamasın bence. Bu arada ruslarla anlaşamama olayına bende katılmıyorum. Arada cidden istisnalar oluyor ama genel olarak gayet iyi oyunlar çıkarıyoruz.
Altta anlatacağım olay bu arada dust2 haricinde yaşanmış maçlardır. Rus ve türk oyuncu çoklugu dust2 de bayağı fazla oluyor çünkü ondan belirtmek istedim.
DMG idim. 4 maç kazanıp bir maç kaybedip MGE ye sonrasında MG2 ye geriledim. Dün ve bugün itibariyle 5 maçlık galibiyet ardından 2 malubiyet ve 4 galibiyet almam sonucunda MGE olabildim anca. Sanırım baya kasmak gerekecek eskiye nazaran.
-
Hızlıca rütbe atlayıp MGE'ye yükseldim.
Ardından girdiğim tüm maçları kaybettim ve Nova'ya düştüm.
Sanırım oyun takımları ona göre ayarlıyor, bu kadarı da tesadüf olamaz diyorum.
MGE olduktan sonraki tüm oyunlarda karşıdaki takım aşırı iyi, 16-3, 16-4 kaybediyoruz, takımda da ikinciyle aramda 10 kill fark oluyor en az.
Zikeyim böyle oyunu dedim kapattım, oynamıyorum.
-
Lambo bunu yazdıemuxa bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıKaan bunu yazdıoksijen bunu yazdıIruretta bunu yazdıSwateR bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıNewwarrioR bunu yazdıSwateR bunu yazdı
Eğer benim gibi iyi oynadığını düşünüp kendi rankında ön planda olup atlayamayan ve ya bu tarz takıntısı olan varsa oyuna hiç başlamasın bence. Bu arada ruslarla anlaşamama olayına bende katılmıyorum. Arada cidden istisnalar oluyor ama genel olarak gayet iyi oyunlar çıkarıyoruz.
Altta anlatacağım olay bu arada dust2 haricinde yaşanmış maçlardır. Rus ve türk oyuncu çoklugu dust2 de bayağı fazla oluyor çünkü ondan belirtmek istedim.
DMG idim. 4 maç kazanıp bir maç kaybedip MGE ye sonrasında MG2 ye geriledim. Dün ve bugün itibariyle 5 maçlık galibiyet ardından 2 malubiyet ve 4 galibiyet almam sonucunda MGE olabildim anca. Sanırım baya kasmak gerekecek eskiye nazaran.
Geçenlerde ard arda gelen troller yüzünden bende kafayı yedim ve girdiğim her maçı trolleyip oyunu bıraktım. Kicklenmek için elimden geleni yaptım madem benim oyun zevkimin içine ettiler bende aynı b.ku yapıcam diye eagle dan mg1 e düşene kadar trolledim. Sonrada oyunu sildim rahatladım aq.
Bu oyunu en az 4kişi birlikde oynayacaksan oynanır. Yoksa solo olarak gerçekden çok sabırlı sakin birisi olman lazım. Adamı çıldırtıyorlar. Birde 2kişi birlikde giriyorlar kickleyemiyosunda. Adamı gelip devamlı sana flash atıyor molotof atıyor. Sonra sen kafasına sıkıyosun ceza yiyorsun aq. En az 4kişi gireceksinki bütün güç elinde olsun en kötü adamı kickler botla oynarsın takıma zarar vermez.
-
---- CSGO ----
son update ile zaten Çift keleştim 1 maç kazandım 1. oldum oyunda sonra 1 maç kaybettim yine 1.yim bi baktım Keleş 2 olmuşum. Allah Allah dedim bi maç daha yaptım yine kazandık bi baktım keleş1 olmuşum. Zükerim böyle işi dedim bende girmiyorum rekabetçiye şu zamanlarda.
Düşün 2 maç kazanıyosun ve rütbe düşüyosun. Oyunun %5i Globalken şuanda %1.6sı global. Rank sisteminide batırdılar. Oyunu beceriyolar yandan yandan :D
-
GodKlaus bunu yazdı
---- CSGO ----
son update ile zaten Çift keleştim 1 maç kazandım 1. oldum oyunda sonra 1 maç kaybettim yine 1.yim bi baktım Keleş 2 olmuşum. Allah Allah dedim bi maç daha yaptım yine kazandık bi baktım keleş1 olmuşum. Zükerim böyle işi dedim bende girmiyorum rekabetçiye şu zamanlarda.
Düşün 2 maç kazanıyosun ve rütbe düşüyosun. Oyunun %5i Globalken şuanda %1.6sı global. Rank sisteminide batırdılar. Oyunu beceriyolar yandan yandan :D
Aslında rank düşme olayı bir şey ifade etmiyor. Çünkü senin gibi üstlerde olup düşenler çok hocu. Yine aynı seviye adamlarla oynuyorsun hemen hemen. Ama gerçekten kendini üstlerde hissedip skor kasıyorsan dediklerimi üstüne alınmana gerek yok. Çünkü benim üstte yaşadığım tablodada görüldüğü üzere artık hakettiğin yere gelmek için RAMLIS reyizinde dediği gibi çelik gibi sinirlere sahip olmaktan geçtiği kanısındayım.
2 hafta öncesine kadar günde 2 maç atıp keyfine oynayan biri, artık günde 4 5 maç atıp kazanmadıkça bir yerlere gelemeyecek. Yani oyun neden bilmiyorum ama hardcore oynayın biraz demiş. Belki kendini boostlatanların önüne geçtiler ama kurunun yanında yaş yandı bana göre.