Steam İndirimleri [ANA KONU]
-
cuneyd bunu yazdıizzmarit bunu yazdıozgunlu bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Bende dün gece age of empires serisini aldım, enpara ile 13 tl ye geldi sanırım. Bence değer.
Age of empires 2 oynayan var mı hala, şöyle 8 kişi bulsak da oynasak ?
Multi oynayabilmenin bir yolu var mi bu versiyonda? Cunku hamachi ve tunngle insani kanser ediyor.
Age of empires 2 yi hiç oynamadım, 3 ü almışken onu da alayım dedim. Age of empires 3 te online oluyor mu acaba.
Hocam 3 iyi değil yani en son 6 yıl önce baktığımda :D
age of 2' yi 10 yıl önce oynardık, yine böyle bişey mümkünse oynarım yani. o oyunun tadı ayrıydı.
milletin ülkesine sığınırdık, işçi kaçırırdık falan zevkliydi yani :)
-
Dying Light sağlam indirime girmiş.
-
ozgunlu bunu yazdıcuneyd bunu yazdıizzmarit bunu yazdıozgunlu bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Bende dün gece age of empires serisini aldım, enpara ile 13 tl ye geldi sanırım. Bence değer.
Age of empires 2 oynayan var mı hala, şöyle 8 kişi bulsak da oynasak ?
Multi oynayabilmenin bir yolu var mi bu versiyonda? Cunku hamachi ve tunngle insani kanser ediyor.
Age of empires 2 yi hiç oynamadım, 3 ü almışken onu da alayım dedim. Age of empires 3 te online oluyor mu acaba.
Hocam 3 iyi değil yani en son 6 yıl önce baktığımda :D
age of 2' yi 10 yıl önce oynardık, yine böyle bişey mümkünse oynarım yani. o oyunun tadı ayrıydı.
milletin ülkesine sığınırdık, işçi kaçırırdık falan zevkliydi yani :)
voobly.com dan oyna oldukça aktif , gün içinde aktif değişik 20 30 bin oyuncu girip çıkıyor steamda online oyuncu yok bu kadar zaten steam aşırı laglıyor online oynamak isteyince bir türlü çözebilmiş değiller
vooblyde age of empires 2 en aktif ondan sonrada age of mythology:the titans geliyor ( günde max 1000 "farklı" kişi giriyordur buna anca o kadar )
age of empires : the conquerors kısmı oldukça yoğun dünya çapında güçlü oyuncular var ( geçen sene çinlilerin sponsorlugunda 400bin dolar ödüllü turnuva düzenlendi voobly üzerinden gene çinliler kazandı team game lerde oyuncuları fazla güçlü ) 2 sene öncede ( arapların sponsorlugunda 1.2m dolarlık TEAM GAME turnuva düzenlendi araplar bi boka yaramıyor adam gibi oynamayı bilen oyuncuları bile yok sürekli sponsorluk yapıyorlar para çok ondan sanırım ) steamda oyun level yerlerde sürünüyor voobly böyle değil ve voobly de çok türk var türkler heryerde arkadaş :D ünlü oyuncularımızda var kendi çaplarında.
1v1 de dünya çapında en güçlü "norveçli" ( hiç yenilmiyor diyebilirim ) ondan sonra bir "alman" ondan sonrada "Sırp ( bi 10 sene oyunu domine etti hep en iyisiydi )" " 4 kanadalı" " 1 brezilyalı ve arjantinli " oyuncu var. Türkler pek top 10 a giremez top 50 de 1 türk yer alabilir gibi gibi
Deathmatch oyun tipindede sadece 1 yunan var 12 senedir oyunu domine ediyor en iyisi o
türkler zaten oyun açıyor sadece türkler diye kendi içimizde takılıyoruz her zamanki gibi çok kalabalık olmanın getirdiği bir + sanırım yada dil bilmemenin
bu arada vooblyden oynamak için orjinal oyun şart değil
http://www.mediafire.com/download/jwy3ipbe7ke5x3a/eycof.rar şu yeterli oynamak için ( VİRÜS YOKTUR ) 122mbyabancı community olarakta http://aoczone.net/ tüm top playerlar low level herkes burada büyük bir forum aoe ye ait.
-
Medal of Honor 2010 yaramaz beyler çok tırt. Gerçekçilik sıfır. Sırf isimden dolayı satılmasını beklemiş adamlar. İade yaptım.
-
age of empires serisi ve cs go aldım.
Şöyle arada sıkılmadan oynayabileceğim online oyun önerir misiniz ?
ucuz olursa satın alayım da oynarım arada.
-
gençler bilen varsa yazsın
7 dayss to die
Dying Light
rust
Hurtworld
hangisi sizce ?
-
angels_demos bunu yazdı
7 dayss to die
Dying Light
rust
Hurtworld
hangisi sizce ?
Dying Light aldım iyi sarıyor. Sürekli Mario gibi atlayıp zıplıyon.
-
Far Cry serisi indirimde.
-
Hitman, 5 oyun (Silent Assassin, Blood Money, Codename 47, Contracts, Absolution) ve bunlara ek Absolution silah ve kıyafet paketleri %85 indirimle 8.85 tl olmuş. Sevenler için koleksiyonluk olabilir.
GTA Collection (III, Vice City, San Andreas, IV, Liberty City) 15 tl. Bu da fena değil.
Austen tarafından 31/Ara/15 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
angels_demos bunu yazdı
7 dayss to die
Dying Light
rust
Hurtworld
hangisi sizce ?
h1z1 alacam şimdi :D sende al