folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Subliminal Avı (Oyun Tadında)

Subliminal Avı (Oyun Tadında)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Şerif İzgören' in kitabı var bu konuda, baya irdeliyor,

ahmet şerif izgören o kişisel gelişimci değilmiydi?

ne alaka yazmış

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Şerif İzgören' in kitabı var bu konuda, baya irdeliyor,

ahmet şerif izgören o kişisel gelişimci değilmiydi?

ne alaka yazmış

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=110014

İlk çıktığında almıştım, ama netteki resimler daha fazla o resimleri toplamış kendi yorularını atmış bazılarınıda okurlarına bırakmış, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

@zeytun-i seni sona bıraktım. daha uzun olacak

kısa cevap yazınca böyle oluyor :)

inan yok derken lap diye söylemiyorum :)   bu konuyu zamanında çok araştırdım.

subliminal yani bininçaltı mesajlar ne amaçla yapılmış dersen her kesim farklı birşey için kullansada

aslında bu kadar korkunç olması kötü niyetli kişilercede yanlış mesaj empoze edilmesi için kullanılıyor..

masonların sıkça kullanması niye? bu işaretler nedir? amacı nedir? kısmına girersem koca bir yazı yazmam gerekecek.

isterseniz yazarımda ama konuyu dağıtmayayım.

neden yok dedim kısmına gelince bisküvideki gözü gördüm. yada camideki mumu

ama sadece göz değil üçgen içinde göz olması gerekiyor. tek gözden dolayı dedin ama her gözde odur kesin yargıya takıldım yoksa haklısın

andırıyor ama kesin bu vardır kısmına katılmadım.

camiye gelince çok önceden okumuştum ve bilmiyordum. her ülke nasıl kendi kültürünü taşlara kazımışsa tabiki Türklerde yapmış. özellikle mimar sinan gibi dindar bir şahıs içinde geçerli. ama camideki işaretler genelde çok benzerdir.

bunun sebebi astronomik hareketleri çizmiş olmalarından kaynaklanıyormuş. aslında çok önceydi unuttum. astronomik derken burçlar  falan  değil. dünya ve gezegen yıldız hareketlerini kast ediyorum. hatta imamın çıktığı yerdeki tahta oyması için şimdilerde usta bulamıyorlamış o figürü çizecek. bu yüzden yıldız olması doğal ama siyon yıldızı değil tabi. sen yanlış yakalamışsın :(

plutaon asırlar öncesinden keşfedilmiş ve camiye işlenmiş.  her gördüğünüz gözün yıldızın üstüne atlamayın :)))

şimdi vereceğim linklerdeki yazıların tamamını okumadım ama senin siyonist yıldızının niye konulduğunu süslemeleri anlatıyor buradan başla araştır.

sadece göz at diye veriyorum.

http://www.sondevir.com/haftasonu/165800/ulu-caminin-minberindeki-esrar.html

http://www.bursaulucamii.com/tarihce.html

https://tr-tr.facebook.com/notes/osmanl%C4%B1-imparatorlugu/inanilmaz-bir-astronomi-bilgisi-oku-hayret-edeceksin-ecdada-bursa-ulu-cami-minbe/10150170652402106

http://www.akat.org/ast_tarihinden/osmanli_astronomisi/

http://dibajans.com/camiler/minber-degil-galaksi-haritasi/816/

Bi bayanın bu konularada vakıf olması beni sevindirdi

minberdeki gizemi 3-4 yıl önce okumuştum şu aralar tekrar gündemde

belki takip ediyorsundur bilemem ama sana oktan keleş'i ve rahmetli aytunç altındal kitap ve videolarını izlemeni tavsiye ederim

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yahu hadi satış stratejisi olarak kullanılabilir oda belki, ama adamın elinde dünyayı zapt edecek güç olacak gidip dur lan şu klipte herşeyi gören gözü gösterteyimde kıllansın ibneler diye mi düşünecek, sözde süper güçlerin gizlediği süper süplümünalleri pisküütte falan aramaya devam, can sıkıntısı mı diyeyim işsizlik mi diyeyim birşeyleri bildiğini düşünmek için bu tarz şeyleri araştırıp ulen kimsenin bilmediği şeyleri öğrendim heryerde saklanmış gözleri görüyorum artık diyip kendini mi tatmin ediyor bu insanlar bilemiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    aliyk bunu yazdı

Bi bayanın bu konularada vakıf olması beni sevindirdi

minberdeki gizemi 3-4 yıl önce okumuştum şu aralar tekrar gündemde

belki takip ediyorsundur bilemem ama sana oktan keleş'i ve rahmetli aytunç altındal kitap ve videolarını izlemeni tavsiye ederim

oktan keleşi araştıracağım tanımıyorum

ama aytunç altındala ne üzüldüm anlatamam adam süperdi. kahin gibi herşeyi biliyordu. ne dediyse çıkıyordu.

kitaplarından bir haberim ama videolarını çok izledim.

cami konusunda biz çok ileri bir bilgiye sahipmişiz  zamanında 

kafamızı boş işlerden kaldırsak göreceğizde.

ah dederimizin kemikleri  sızlıyordur şimdiki gençliği görüyorsa

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Demek ki Sub'dan Önce insanlara "SUB" Nedir tam onu anlatmak gerek, çünkü farklı algılar var.

@Fur, şimdi olayla ilgili hiç göz işaretlerine dikkat çekmedim ki gözle alakası yok, bu son 2 sub'da anlattığım dışında şeylere takılmak teferruattır, mum'un içinde de bisküvinin içinde de gözle ilgili bir şey demedim ki zaten görülmeyen bir şey bana göre.

SUB nedir sub kısaca, şimdi yapılan tarzdan (belli simgelerin içine gizlenmiş belli simgelerdir)

Yani sub demek değil herşeyinin sonu, masonizme, siyonizme, bilimum izme, gitsin, sub en basitinden bir tema içine desen gizlemektir diyebiliriz.

Bu hertürlü şey olabilir şeytaniside var, bu gözükenler gibi şeytani olmayanıda var.

O lamba olayında yapılan tasarım, masonik simge değildir, sipahilerin osmanlının zamanında hepsinin kullandığı (HZ SÜLEYMAN MÜHRÜ)'DÜR.

Hatta, serdar kılıç'ın sipahileri (malazgirt 1071) belgeselinde onların kostümünü giydiği ana kadar götüreceğim.

Video 35:06'dır. Ayrıca izlenebilir.

Bisküvi'de ise tamamen kopyadan ötürü ismin içinde isim, yani kopya edilen ürünün ismi mevcut sağlam bir sub'dır bu yazdım zaten, gidip bisküvi motifinde daha göz aramayın :)

Bisküvi ile Lambanın alakası yoktur ayrıca ikiside ayrı ayrı sub'dır.

Çakma olan.

Orjinali ;

Çakmasında gizlenen asıl sub.

Daha da gelip yok demezler umarım :))

Zeytun-i tarafından 21/May/14 01:12 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

benm burda merak ettiğim hep aynı şeylerin dönmesi yok köşeli yıldız masonmu degilmi yok üçgen içinde göz varsa illimuntai falan.

bu dünyada sub yapan ülke sadece amerika  israil mi başka  din  ırk yokmu mesela hintlilerin çinlilerin de var mi böyle uğraşları  ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

şöyle bişi buldum ama? :D

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D c0n,verse

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Sub yok demek çok basit beyler yok diyenlere ithafen :)

Önce buna bakılmalı.

http://goo.gl/N3eN3T 

HALK firmasından borneo çok basit bir taklit gibi.

Fakat taklit kısmından ötürü içinde çağırışım yapan, detay.

B-N yi sildiğimizde çok basit görebiliyoruz. Birinin fiyatı 5 TL(oreo) birinin fiyatı 1 TL (borneo)

2. Resimde ise, bazılarının hiç anlamadığını bazılarının anlayıp yahudi simgesi dediği aslında yahudilikle hiç alakası olmayan, çoğu eski yapıda bulunan HZ. SÜLEYMAN'ın mührüdür.

Bir simge bir motife anca bu kadar gizlenebilirdi zaten.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bc/Magen_David_Adom.svg/260px-Magen_David_Adom.svg.png 

ORJİNALİ ;

2

suleyman davudun oglu ki davud israil krallıgının 2. suleyman da 3. ogludur nasıl dersın kı bu muhrun onunla alakası yok ?davud yıldızı ve süleyman mührü derler yahudı ve musevılıkte kutsaldır. fakat barbaros hayrettın pasanın flamasında bu vardı sanırım bunlardan suleyman yada davud ruzgara hukmedıyormus bu yıldızla barbaros ta oradan yola cıkarak gemılerınde flamalarında bulunduruyormus

o 8 koselı olan da  arap kültürü ve de islamda yerı varmıs dogruluk durustluk vs anlamlara gelıyormus her bır kosesı dıye hatırlıyorum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 12442 Toplam Mesaj: 62