folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Subliminal Avı (Oyun Tadında)

Subliminal Avı (Oyun Tadında)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

Sub yok demek çok basit beyler yok diyenlere ithafen :)

Önce buna bakılmalı.

http://goo.gl/N3eN3T 

HALK firmasından borneo çok basit bir taklit gibi.

Fakat taklit kısmından ötürü içinde çağırışım yapan, detay.

B-N yi sildiğimizde çok basit görebiliyoruz. Birinin fiyatı 5 TL(oreo) birinin fiyatı 1 TL (borneo)

2. Resimde ise, bazılarının hiç anlamadığını bazılarının anlayıp yahudi simgesi dediği aslında yahudilikle hiç alakası olmayan, çoğu eski yapıda bulunan HZ. SÜLEYMAN'ın mührüdür.

Bir simge bir motife anca bu kadar gizlenebilirdi zaten.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bc/Magen_David_Adom.svg/260px-Magen_David_Adom.svg.png 

ORJİNALİ ;

2

suleyman davudun oglu ki davud israil krallıgının 2. suleyman da 3. ogludur nasıl dersın kı bu muhrun onunla alakası yok ?davud yıldızı ve süleyman mührü derler yahudı ve musevılıkte kutsaldır. fakat barbaros hayrettın pasanın flamasında bu vardı sanırım bunlardan suleyman yada davud ruzgara hukmedıyormus bu yıldızla barbaros ta oradan yola cıkarak gemılerınde flamalarında bulunduruyormus

o 8 koselı olan da  arap kültürü ve de islamda yerı varmıs dogruluk durustluk vs anlamlara gelıyormus her bır kosesı dıye hatırlıyorum 

Nasıl mı, alakası yok derim?

Beniîsrâil, Yakup beygamberin soyundan gelenlere denir.

Mührün yakup peygamber ile alakası yoktur, süleyman a.s ile ilgisi vardır.

Bu simge (müslümanların peygamberi) olan süleyman a.s ait olduğundan şu an yahudilik denilen dinle alakalı değildir.

Ama yahudiler bunu simgeleştirdiği için onu yahudi simgesi sanıyorlar ben onu anlatmaya çalışıyorum.

Bu simge müslümanlıkla alakalıdır, peygamber zaten müslüman olduğuna göre e islam'da islamdan başka hiç bir dini kabul etmediğine göre? Nasıl yahudilik denen olayla bağdaşa bilir ki.

He yahudiler süleyman a.s zamanında inandıkları için simgeleştirmiştir, fakat döneminde gelen kitaba ve peygambere uyan "yahudi" ırk orjinal müslümandır, şu an anlaşılan yahudilik tarzında değildir zaten. İncile, Tevrat, olduğu gibi inanan değiştirilmeden inanan herkes müslümandı zaten.

Yani nereden tutarsak tutalım "yahudilik" ile alakası yoktur bu mührün.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Kaamos, arapcada bi kelime var "gamus" sozluk anlamina geliyor bu o mu yogusa :D bu mu ; Finnish word for Polar Night..?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

karamanlı%20bayrağı

Bu Karamanlılarda bir şey var biliyordum. :))

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Şurdaki silik insan siluetini birtek ben mi görüyorum yoksa hayal gücüm çok mu gelişmiş, yada uyku vaktim bile gelmiş olabilir. :S

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ortmenim gargamele benziyor ;P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

en kaliteli post.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

o değilde oreo tr de yok diye biliyorum ben. Yani subliminal olmuş olmamış borneo sadece tr de satıldığından, oreo nedir bilmeyen insanlar neden oreo istesin ki. Kelime oyunu yapmış adamlar sadece bence.

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

anlamadigim olay, adamlarin dunyayi zikip atabilecek gucleri var iken -  yani misyonerlikle vb seyler ile - ne diye cikolota vs icine gizli mesajlar koyarlar? :D sen onu hic farketmemissen bi sikinti yoktur bence. hadi buldun :D ne oldu? :D illuminati coktu mu acaba. desifre oldular jsdhfgddgf

ne diyon?
Toplam Hit: 13027 Toplam Mesaj: 62