folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...

Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Turkce bunu yazdı:
    -----------------------------
    AbdullahAzad bunu yazdı:

Turkce bunu yazdı:
    Hocam şimdi tam tarih ne zaman ? Yarınsa eğer gelemicem :S elimde olmayan nedenlerden dolayı Şanlıurfaya geldim :S yarın akşam yola çıkcam :(  

hacı 27 eylül pazar gunu =)

Ohh tamm hocam gelirim ozaman :) Bu arada Asilkan  varya onuda ekle ben getiririm onuda :)

gelin hacı gelin :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

myblackworldweb hocamdan özür dileyerek söze giriyorum...

evet arkadaşlar buluşmamıza sadece bir hafta kaldı artık az cok gelecek arkadaşlar belli olmuştur... gelmeyenler de üzülmesinler bu geleneksel 2. adana buluşmamızı sık aralıklar ile kışında devam ettirmeyi planlıyoruz...

şimdi gelelim buluşma yerine... yanlış hatırlamıyorsam buluşma yeri olarak galeria seçilmişti ancak çay bahçesinde oturmak istenilmediği ve otobüslere uzak olması nedeniyle merkezi bir yere geçiyoruz... yeni buluşma yerimiz atatürk parkı içerisinde bulunan büstün önü... saat 11:00 da buluşuyoruz... adanada kime sorsanız atatürk parkını gösterecektir... ayrıca otobüslerin büyük bir çoğunluğu da buradan geçmektedir... geçmeyen otobüslere olan mesafede ortalama 5 dakika uzaklıktadır...

yapılacaklara gelince... saat 11 de buluşma ve tanışma yarım saat geç kalan üyeleri bekleme...

abazan durumda olan sülo ve aponun ısrarı üzerine (tarikat sapığımıza sorma gereğine ihtiyac yok sanırım :D) otobüsler ile reale geçiyoruz... ve birbirimizi yemeğe başlıyoruz :D real içerisinde teknosa ve media market bulunmaktadır... buraları da dağıttıktan sonra öğle yemeğine geçiyoruz... merkezi halde bulunan restorantlardan kimin canı ne istiyorsa alabilir :D (yemekleri birazcık pahalı olabiliyor ona göre yanınızda fazla para bulundurun) daha sonra realde gezmeye devam...

akşam müsait olan eve gitmek zorunda kalmayan otobüse yetişme durumu olmayan arkadaşlar ile adanamızın güzide mekanlarından ciğerci 184 de karnımıza gereken ilgi ve şevkati gösteriyoruz...

daha sonrasında evli evine köylü köyüne daha ne istiyorsunuz... daha ii fikirleri olan arkadaşlar söylesinler oylayalım ve 2. posta gönderelim... benim düşüncelerim böle...

GİYEBİLENLER TARİKAT T-SHİRTÜ GİYSİN VE YİNE GETİREBİLENLER FOTOĞRAF MAKİNASI GETİRSİNLER...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

myblackworldweb hocamdan özür dileyerek söze giriyorum...

evet arkadaşlar buluşmamıza sadece bir hafta kaldı artık az cok gelecek arkadaşlar belli olmuştur... gelmeyenler de üzülmesinler bu geleneksel 2. adana buluşmamızı sık aralıklar ile kışında devam ettirmeyi planlıyoruz...

şimdi gelelim buluşma yerine... yanlış hatırlamıyorsam buluşma yeri olarak galeria seçilmişti ancak çay bahçesinde oturmak istenilmediği ve otobüslere uzak olması nedeniyle merkezi bir yere geçiyoruz... yeni buluşma yerimiz atatürk parkı içerisinde bulunan büstün önü... saat 11:00 da buluşuyoruz... adanada kime sorsanız atatürk parkını gösterecektir... ayrıca otobüslerin büyük bir çoğunluğu da buradan geçmektedir... geçmeyen otobüslere olan mesafede ortalama 5 dakika uzaklıktadır...

yapılacaklara gelince... saat 11 de buluşma ve tanışma yarım saat geç kalan üyeleri bekleme...

abazan durumda olan sülo ve aponun ısrarı üzerine (tarikat sapığımıza sorma gereğine ihtiyac yok sanırım :D) otobüsler ile reale geçiyoruz... ve birbirimizi yemeğe başlıyoruz :D real içerisinde teknosa ve media market bulunmaktadır... buraları da dağıttıktan sonra öğle yemeğine geçiyoruz... merkezi halde bulunan restorantlardan kimin canı ne istiyorsa alabilir :D (yemekleri birazcık pahalı olabiliyor ona göre yanınızda fazla para bulundurun) daha sonra realde gezmeye devam...

akşam müsait olan eve gitmek zorunda kalmayan otobüse yetişme durumu olmayan arkadaşlar ile adanamızın güzide mekanlarından ciğerci 184 de karnımıza gereken ilgi ve şevkati gösteriyoruz...

daha sonrasında evli evine köylü köyüne daha ne istiyorsunuz... daha ii fikirleri olan arkadaşlar söylesinler oylayalım ve 2. posta gönderelim... benim düşüncelerim böle...

GİYEBİLENLER TARİKAT T-SHİRTÜ GİYSİN VE YİNE GETİREBİLENLER FOTOĞRAF MAKİNASI GETİRSİNLER...

otobüse ne hacet :W senin arabaya dolardık yine :) 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

@remzi:

abi niye bizi açık açık deşifre ediyon :D

abi dedik özelimizi anlattık :D

ayıp yaw :D bu arada dunku sozlerını unutma ABİCİM :D

@compü:

compü compü compü  tsirt ı ayarla yoksa gerısıne karışmam :D

@genel:

tahmınen 30 lira yeterlıdır sanırım yanımızda bulunsun :D

@abaza sülo:

remzının o arabası suan araba mezarlıgında :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    azınızı hayra acın lan ne mezarı :@ sülo olm bizim araba beş kişilik sedan araba ordan bakınca otobüse mi benziyo lan bu kadar kelle neresine gircez :D hem otobüs daha zevkli olur kafanızı yormayın... apo unutma unutmada süloylada paylaş :D hem bunun özeli mi kaldı lan sülo profilime bizi keraneye götür demiş daha ne olsun :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Konu için ayrıntılı bilgiler belli oldu. 2. posta eklenildi...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    şahsi fıkrım fınaller zamanı yıne olsa bende katılabılırım buluşmaya öbür türlü izmirden adanaya zor..işi gücüde bırakamıyoruz.. neyse bu sefer kısmet degılmıs herhalde sıze ıyı eglenceler başka sefere artık. : )

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocalar Özür Dileyerekten Kısa Bir Açıklama Yapmam Lazım Galiba Ben Gelemeyeceğim... Biraz Maddi Problemler Başladı Accaip Kafam Bozuk. O Yüzden Kusura Bakmayın O Geleceğim Dediğim Günden Bugüne Kadar Para Vardı Ancak Hastalandığm İçin Hastane Masraflarına Hepsi Gitti. Dolmus Parası Bile Yok Diyebilirim. Yani Kriz Bizide Vurdu Kısacası :) Tekrar Tekrar Özür Diliyorum. İyi Eğlenceler Benim Yerimede Eğlenin Lütfen...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    Hocalar Özür Dileyerekten Kısa Bir Açıklama Yapmam Lazım Galiba Ben Gelemeyeceğim... Biraz Maddi Problemler Başladı Accaip Kafam Bozuk. O Yüzden Kusura Bakmayın O Geleceğim Dediğim Günden Bugüne Kadar Para Vardı Ancak Hastalandığm İçin Hastane Masraflarına Hepsi Gitti. Dolmus Parası Bile Yok Diyebilirim. Yani Kriz Bizide Vurdu Kısacası :) Tekrar Tekrar Özür Diliyorum. İyi Eğlenceler Benim Yerimede Eğlenin Lütfen...

la hacı saçmalama gecen sene de buluşmaya gelmedin olmaz böle... sen gel biz aramızda hallederiz bişi olmaz hacı burası tbt aramızda para lafı olmamalı...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

ne parası olm :W salla boşver varlıgın yeter :( gelmessen olmas :W gelir daga kaldırırız bak evinden alıp :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 52818 Toplam Mesaj: 248