Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
T-shirtimi gonderirim :) vakit olursa geliriz :D
-----------------------------hocam valla tbt t-shirt ne ihtiyacım var. herkeste var. bende yok :( bana gonder aslında sen buluşmaya gelip versen iyi olurda :) ( yanlış anlamayın la t-shirt :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------hocam valla tbt t-shirt ne ihtiyacım var. herkeste var. bende yok :( bana gonder aslında sen buluşmaya gelip versen iyi olurda :) ( yanlış anlamayın la t-shirt :)
-----------------------------hacı şnsına küs bana sözu var :D
bana verecek ( yanlış anlamayın lan t-shirt )
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------hacı şnsına küs bana sözu var :D
bana verecek ( yanlış anlamayın lan t-shirt )
-----------------------------yaaa arkadaşlar bana tbt t-shirt ünü verebilecek olan varmı yaa)
-
bu tshirt un tasarımını kım yaptı?
bize göndersin kendimiz bastıralım :| bir yıl daha sap gibi beklemeyelım :|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------bu tshirt un tasarımını kım yaptı?
bize göndersin kendimiz bastıralım :| bir yıl daha sap gibi beklemeyelım :|
sülo bekle olm ne işin var :D hacı arat tbtde tasarım resimleri mevcut olması lazım... -
durumlar ne alemde gencler :|
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------nereye?
-
Az once stad dan gelmis, nese ve keyif icerisinde haberleri takip ederken birde baktim ne goreyim, bizim ComputerWolf milliyetin internet sitesinde boyboy fotograflari ile geziniyor,
Siz kardeslerimlede paylasayim istedim, tanımayan varsa tanısın bilgisayarkurdu arkadasımızı
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1135738&PAGE=17
Ama hangisinin o oldugunu soylemeyecegim, kendisi soylesin :)))
-
vutkubay bunu yazdı:
-----------------------------Az once stad dan gelmis, nese ve keyif icerisinde haberleri takip ederken birde baktim ne goreyim, bizim ComputerWolf milliyetin internet sitesinde boyboy fotograflari ile geziniyor,
Siz kardeslerimlede paylasayim istedim, tanımayan varsa tanısın bilgisayarkurdu arkadasımızı
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1135738&PAGE=17
Ama hangisinin o oldugunu soylemeyecegim, kendisi soylesin :)))
-----------------------------selcuk abi koşşş meşhur oldun :D
-
vutkubay bunu yazdı:
-----------------------------Aforizma, Kurd, Compu ve Kuytul gelmezse ben de gelmem :)))
Baska kimseyi tanimiom zaten...
-----------------------------bi a4tech o ipne de gorunmuyo ortalıkta.. ama eski ekipten kimse yok bosuna kasma..