Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar Özür Dileyerekten Kısa Bir Açıklama Yapmam Lazım Galiba Ben Gelemeyeceğim... Biraz Maddi Problemler Başladı Accaip Kafam Bozuk. O Yüzden Kusura Bakmayın O Geleceğim Dediğim Günden Bugüne Kadar Para Vardı Ancak Hastalandığm İçin Hastane Masraflarına Hepsi Gitti. Dolmus Parası Bile Yok Diyebilirim. Yani Kriz Bizide Vurdu Kısacası :) Tekrar Tekrar Özür Diliyorum. İyi Eğlenceler Benim Yerimede Eğlenin Lütfen...
-----------------------------hocam olmaz öyle şey sen gel ayarlarız biz yaw...
-
Hocalar Özür Dileyerekten Kısa Bir Açıklama Yapmam Lazım Galiba Ben Gelemeyeceğim... Biraz Maddi Problemler Başladı Accaip Kafam Bozuk. O Yüzden Kusura Bakmayın O Geleceğim Dediğim Günden Bugüne Kadar Para Vardı Ancak Hastalandığm İçin Hastane Masraflarına Hepsi Gitti. Dolmus Parası Bile Yok Diyebilirim. Yani Kriz Bizide Vurdu Kısacası :) Tekrar Tekrar Özür Diliyorum. İyi Eğlenceler Benim Yerimede Eğlenin Lütfen...
-----------------------------hocam ayıp ediyon yav sen gel 15 tane adamız hallederik bişeyler...Sen olmadan canmız sapıklık yapmakda istemez bak :D:D sen de olacan ki gönlümüz rahat sapıklık yapak....programa söyle güzel bi yerde nargile eklesek varsa bildiginiz iyi yerler fena olmaz...
-
bir dahaki buluşmaya mersinden katılabilmek dileğiyle
mersindeki ve tarsustaki müridleri de toplayıp geliriz umarım (:
edit : buluşma hangi tarihe ertelendi şimdi ?
-
-----------------------------ahanda yazıyorum buraya.
gelmeyen topdur, hıncaldır, uluçtur, fatih ürekdir, kuşum aydındır.
biz neciyiz burda :@
-
wrongly bunu yazdı:
-----------------------------bir dahaki buluşmaya mersinden katılabilmek dileğiyle
mersindeki ve tarsustaki müridleri de toplayıp geliriz umarım (:
edit : buluşma hangi tarihe ertelendi şimdi ?
-----------------------------27 eylul :W buyurun gelın:W
-
oo güzelmiş o zaman söz vermeyelim bi tarih yaklaşsın plana bakalım da ona göre hareket edelim (:
-
tarikat sapii la nerdesin olm bak ne kadar sevenin var bunun üstüne kimse bir itiraz istemez geliyorsun bin cemalpaşaya süleyman demirelden atsın seni carşıya gecen köpekle birlikte fotolarını koyduğunda evini bulmuştum hatırlarsan :D durak inşaatın hemen arkasında evin getirtme oraya :D
edit :
alcoliq hacı uyelerin arasında sigara kullanmayan adam cok toplaşalım kararlaştırırız...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------tarikat sapii la nerdesin olm bak ne kadar sevenin var bunun üstüne kimse bir itiraz istemez geliyorsun bin cemalpaşaya süleyman demirelden atsın seni carşıya gecen köpekle birlikte fotolarını koyduğunda evini bulmuştum hatırlarsan :D durak inşaatın hemen arkasında evin getirtme oraya :D
edit :
alcoliq hacı uyelerin arasında sigara kullanmayan adam cok toplaşalım kararlaştırırız...
-----------------------------ok.. hocam gerci bende sigara kullanmıyorum :D:D ama nargilede bir baska :D:D toplasınca net karar veririz yine..
-
çok fena bitkinim, yorgunum..
kimseye güvenecek halim kalmadı. şu buluşma olsada kafa dağıtsam. -
AbdullahAzad bunu yazdı:
çok fena bitkinim, yorgunum..
kimseye güvenecek halim kalmadı. şu buluşma olsada kafa dağıtsam.
-----------------------------sen gel ben seni dağıtırım :F