Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------@myblackwoldweb hacı 2. posta kullandığın cep tellerini de ekle! yalnız hepsini ekle gecen sene aveayı vermiştim sonra unutup tele turkcell hattımı takmıştım :D acıya_gülmek bana cok sövmüştü :D
-----------------------------hocam ben telimi yazsam 4 dk sonra google ye çıkıcak :) sapığımıza güvenemiyomm :):) şaka maka tam gelecek kişiler belli olduğunda ben tel numaralarımın hepsini (V-A-T) pm ile yollarım geleceklere...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben telimi yazsam 4 dk sonra google ye çıkıcak :) sapığımıza güvenemiyomm :):) şaka maka tam gelecek kişiler belli olduğunda ben tel numaralarımın hepsini (V-A-T) pm ile yollarım geleceklere...
-----------------------------
hacı neden korkuyon kim dadanacak sana :D hacı vat ne sen 444 lü no al en güzeli mübarek müşteri hizmetleri gibisin 3 hatla uğraşma derdin kalmaz :D@tarikat sapığı hocam senin eski nick holigan mıydı yoksa onun yolunda mı ilerliyosun
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------gecen sene aveayı vermiştim sonra unutup tele turkcell hattımı takmıştım :D acıya_gülmek bana cok sövmüştü :D
-----------------------------muhahahahaha a zuhahahahaha apuhahahahahaa :D
aşıkmısın lan :D muhhaahaha :D
edit : la oğlum 2. postta yazn LANDET benim :D nick değişti benım kaç ay önce :D
kime landet dedi adama :D allahım ya :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------gecen sene aveayı vermiştim sonra unutup tele turkcell hattımı takmıştım :D acıya_gülmek bana cok sövmüştü :D
edit : la oğlum 2. postta yazn LANDET benim :D nick değişti benım kaç ay önce :D
ben dedim la nolcak :D la ben oraya turkcell hattı da verdim zannediyordum bi an aklımdan cıkmış... ayrıca o kadar normal olmayan adamın arasında normal bir iş beklenir mi? :D -
crafty bunu yazdı:
ooo haberin yok senin compi c# a kaydı c#+ cocukları oldu geçim sıkıntısına düştü bedevi oldu :D hacı bildiğiniz adanalı elemanlara pmle ulaşın bazısı görmüyo fln...@myblackwoldweb hacı 2. posta kullandığın cep tellerini de ekle! yalnız hepsini ekle gecen sene aveayı vermiştim sonra unutup tele turkcell hattımı takmıştım :D acıya_gülmek bana cok sövmüştü :D
-----------------------------ilahi crafty Ben Sana Kayarmıyım :):)xD
-
crafty bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
ben dedim la nolcak :D la ben oraya turkcell hattı da verdim zannediyordum bi an aklımdan cıkmış... ayrıca o kadar normal olmayan adamın arasında normal bir iş beklenir mi? :D
-----------------------------dogru la :D anormaliz biz :D
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------ilahi crafty Ben Sana Kayarmıyım :):)xD
hiç canım benim kuru iftiram :D sen yine dua et de tbtden başka biri sana noyu vermiş :D yoksa adana-osmaniye yolcusu olurdun anında :D -
Aforizma, Kurd, Compu ve Kuytul gelmezse ben de gelmem :)))
Baska kimseyi tanimiom zaten...
-
vutkubay bunu yazdı:
-----------------------------Aforizma, Kurd, Compu ve Kuytul gelmezse ben de gelmem :)))
Baska kimseyi tanimiom zaten...
-----------------------------compu gelirse gögus kıllarımdan bi tel koparırım ben :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------compu gelirse gögus kıllarımdan bi tel koparırım ben :D
compinin gelmesi bizim abye girmemizden daha imkansız :D