Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...
-
9 eylülden sonra gelemem ben. Sezon açılıyor :)
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------tmm mürid ben myblackworldweb arkadasla temasa gecip 27 eylül ün daha uygun bir tarih olacagını konusacam 27 eylül yaparız....dediğin gibi daha iyi olur..
-----------------------------he söyle hacım :W TOPlaşak :D
ama bu sefer çay bahcesı felan ıstemem arkadas gecen seneki gibi :D
gezek dolaşak
kız kaldırak kızlara laf atak bişiler yapak ya
adananın mına koyak tabiri caizse :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------tmm mürid ben myblackworldweb arkadasla temasa gecip 27 eylül ün daha uygun bir tarih olacagını konusacam 27 eylül yaparız....dediğin gibi daha iyi olur..
gezek dolaşak
olm cay bahçesi senin elinede cok yüzüne de cok :D la ilk buluşmada kimse kimseyi tanımıyordu hiçkimse birbirinin huyunu suyunu bilmiyordu mecburen bişi yapmadık! zaten buluşma tanışma havasında geçti... acıya gülmek fln bunları bulalım diyene kadar anca :D ayrıca akşam güzel bir atraksiyon yaşamadın mı :D lacetti ye kaç adam girdik :D compinin gelebileceğini zannetmiyorum meşgul adam :) bayramdan sonra olması bence de en mantıklısı zamanı ayarlayın gelebilirsem orada olurum... -
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------aLcoLiq bunu yazdı:
gezek dolaşak
-----------------------------TOP laşak ? kız kaldıra ? kızlara laf atak ? adananın mına koyak ?
ben seni daha önce nie tanımamışım :D sen nie abinin gelip yanına oturmuyon gel bakim ahh canım benim canm kardeşim gel gel :D neyse görüşrüz biz yaw :D sen abini tanıyon mu bakim ?
-
@crafty:
vay :D demek bi çay bahcesını bile bana cok goruyon abi ha :D
compi gelsede almıcaz aramıza :D gitsin c# ile sevişsin o :D adam unuttu bizi zaten :(
zaman ayarlarsam yok musaıt olursam gelecen arkadas :D
@Tariqat_Sapiii:
tanısırık ganga :D hele bi bulusak :D
-
Beyler müritlerin yoğun isteği ve üni nin açılması daha çok kişi gelebilmesi sebebiyle bayramdan sonraki ilk pazar gününi 27 eylül e ertelenmiştir. 2. mesajdaki eklemeleri çıkarmaları yapmak isteyenler iletişime geçsin...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
Beyler müritlerin yoğun isteği ve üni nin açılması daha çok kişi gelebilmesi sebebiyle bayramdan sonraki ilk pazar gününi 27 eylül e ertelenmiştir. 2. mesajdaki eklemeleri çıkarmaları yapmak isteyenler iletişime geçsin...
-----------------------------guzel oldu guzel =)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------@crafty:
compi gelsede almıcaz aramıza :D gitsin c# ile sevişsin o :D adam unuttu bizi zaten :(
@Tariqat_Sapiii:
tanısırık ganga :D hele bi bulusak :D
-----------------------------olm gelin şu adanayada :W yeni bir yer keşfettim sizi oraya götürecem :W tarıgat sapıgı senınlede tanısalım hocam :W sen ben apo ıyı uclu oluruz kanımca:W
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------@crafty:
ooo haberin yok senin compi c# a kaydı c#+ cocukları oldu geçim sıkıntısına düştü bedevi oldu :D hacı bildiğiniz adanalı elemanlara pmle ulaşın bazısı görmüyo fln...@myblackwoldweb hacı 2. posta kullandığın cep tellerini de ekle! yalnız hepsini ekle gecen sene aveayı vermiştim sonra unutup tele turkcell hattımı takmıştım :D acıya_gülmek bana cok sövmüştü :D
-
sLymN Doğru Dion :D Bakıcas :D sapıksak :D eyw. phicsek kii adanada olupta :D süt çocuuu olmak mümkünatı yok mümkünatı yok :D