Tahribat Bölücüymüş...
-
Tahribat.Com'da yönetiminde ve forumlarındaki bütün yönetim ile ilgili olayları yöneten kişiyim...
Site içindeki koordinasyon konularına HolyOne karışmıyor, Bu iş benim sorumluluğum altında...
Tahribat.Com'a, Onu yönetenlere, buradaki olaylara, bölücü diyenin BELASINI SİKERİM!!!
Buradaki en az 50 kişi tanıyor beni, nasıl birisi olduğumu herkez biliyor...
Site Üstdüzey Yönetimindeki Kişiler Renegadealien, Tagext, Ir2, Decameron, Antikky 'dir...
Ben daha 3 gün önce ucankusu hacklediğimde oraya Atatürk resmi koyduktan sonra buraya gelip 3 tane O.Ç.ğu bana bölücü diyemez...
Gerizekalılar, buradaki müritlerler biz sadece netten tanışan kişiler değiliz...Defalarca yüzyüze görüşmüş insanlarız...
Bu şekilde bi yerlere varamazsınız benimde sabrımı taşırmayın...
Bu forumları ben cep telefonundan 7/24 tuvalette yemekte yatarken kalkarken takip ediyorum kimin ne olduğunu herkez iii biliyor..
Ben tek tuşla banlıyorum sizi hadi hodri meydan!!!
Şerefsizler... -
helal rene hocam
zaten bi süre tahribatta olan herkes bilir bunu
tırt milliyetci akımlar,göz boyamalarla tahribatın işi olmaz! -
tahribat bölücüymüş diyenin ebesiyle chat yaparım :@
-
Helal Rene Amca Islık Islık Islık
Bize Bölücü Dien Adamların Dötünü Rene Amcam Tiksin. -
Tarikat en sağlam sitededir.Bölücü denilmesi beni gerçekten çok üzüyor.
Çekemeyenler diyelim artık yada kasıntısı olanlar ucankusu hackledin diye sana bölücü diyenler hergün googlede asp site arıyıp hacklemeye calısan gerizekalılar... -
off be ne cewap wermıs rene hojam
admın kufredınce de ayrı bi hoş oluo yaw -
bu memlekette zaten ne zaman bölücülere karşı gelsen sende bölücü oluyosun biz bizi bildiğimiz sürece hiç kimse bizim önümüze geçemez anca bok(pardon argo oldu)atar durur...
-
birileri sikh i tuttu umarım.
-
Uçan kuş sıçan kartal gibi yozlaşmış reyting içerikli gereksiz kişilerin zirzoplarını gösteren sikik medya kuruluşunun yan sanayii yayınının sitesine index atmak bölücülükse bölücüyüz...
-
birileri sikhtirip gitmek istior :D
hll olsun rene hocam takıldıgım 2 forum var 2sinede kalıbımı basarım daha öyle site yoktur hll olsun koy oteriteni :D -
ucankus vs. gibi yerleri hacklemek veya karsı olmak boluculukse ben bolucunun allahıyım lan.benim ulkemin gencligini vatandaslarımı yozlastırmak,koyun haline getirmek,gundemden siyayet ve politikadan acizlestirmek,batılılasma adı altında turlu oyunlara magruz bırakmak,yurdum insanı 1kuru ekmeye muhtacken kim gotune ne marka don giymiş pesinde kosmak,iste boluculuk budur bize bolucu diyen ipneler iyi okuyun
Toplam Hit: 9087 Toplam Mesaj: 62