Tahribat Bölücüymüş...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Tahribat.Com'da yönetiminde ve forumlarındaki bütün yönetim ile ilgili olayları yöneten kişiyim...

Site içindeki koordinasyon konularına HolyOne karışmıyor, Bu iş benim sorumluluğum altında...

Tahribat.Com'a, Onu yönetenlere, buradaki olaylara, bölücü diyenin BELASINI SİKERİM!!!

Buradaki en az 50 kişi tanıyor beni, nasıl birisi olduğumu herkez biliyor...

Site Üstdüzey Yönetimindeki Kişiler Renegadealien, Tagext, Ir2, Decameron, Antikky 'dir...

Ben daha 3 gün önce ucankusu hacklediğimde oraya Atatürk resmi koyduktan sonra buraya gelip 3 tane O.Ç.ğu bana bölücü diyemez...

Gerizekalılar, buradaki müritlerler biz sadece netten tanışan kişiler değiliz...Defalarca yüzyüze görüşmüş insanlarız...

Bu şekilde bi yerlere varamazsınız benimde sabrımı taşırmayın...

Bu forumları ben cep telefonundan 7/24 tuvalette yemekte yatarken kalkarken takip ediyorum kimin ne olduğunu herkez iii biliyor..

Ben tek tuşla banlıyorum sizi hadi hodri meydan!!!

Şerefsizler...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    helal rene hocam
    zaten bi süre tahribatta olan herkes bilir bunu
    tırt milliyetci akımlar,göz boyamalarla tahribatın işi olmaz!

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    tahribat bölücüymüş diyenin ebesiyle chat yaparım :@

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Helal Rene Amca Islık Islık Islık

Bize Bölücü Dien Adamların Dötünü Rene Amcam Tiksin.

To Be Or Not To Be
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Tarikat en sağlam sitededir.Bölücü denilmesi beni gerçekten çok üzüyor.

Çekemeyenler diyelim artık yada kasıntısı olanlar ucankusu hackledin diye sana bölücü diyenler hergün googlede asp site arıyıp hacklemeye calısan gerizekalılar...

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    off be ne cewap wermıs rene hojam
    admın kufredınce de ayrı bi hoş oluo yaw

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    bu memlekette zaten ne zaman bölücülere karşı gelsen sende bölücü oluyosun biz bizi bildiğimiz sürece hiç kimse bizim önümüze geçemez anca bok(pardon argo oldu)atar durur...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    birileri sikh i tuttu umarım.

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Uçan kuş sıçan kartal gibi yozlaşmış reyting içerikli gereksiz kişilerin zirzoplarını gösteren sikik medya kuruluşunun yan sanayii yayınının sitesine index atmak bölücülükse bölücüyüz...

gaipten görüntüler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    birileri sikhtirip gitmek istior :D
    hll olsun rene hocam takıldıgım 2 forum var 2sinede kalıbımı basarım daha öyle site yoktur hll olsun koy oteriteni :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ucankus vs. gibi yerleri hacklemek veya karsı olmak boluculukse ben bolucunun allahıyım lan.benim ulkemin gencligini vatandaslarımı yozlastırmak,koyun haline getirmek,gundemden siyayet ve politikadan acizlestirmek,batılılasma adı altında turlu oyunlara magruz bırakmak,yurdum insanı 1kuru ekmeye muhtacken kim gotune ne marka don giymiş pesinde kosmak,iste boluculuk budur bize bolucu diyen ipneler iyi okuyun

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 9087 Toplam Mesaj: 62