Tahribat Bölücüymüş...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Lüzumu yok hocam böyle haysiyetsiz cekemeyen ip.elere cevap bile vermicen ..tek söz söylerim
    İT ürür KERVAN yürür

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    sitede pkk muhabbeti olmadımı sitede türk kürt muhabbeti olmadımı.

sitede admin mürid sürtüşmesi olmadımı orda biri bölücülük mevzusu açmadımı.

bu site serbest bi forum kimse siteye bölücü şucu bucu sıfatı takamaz ben buna değindim ayrıca rene konuşunca ardından bazı isimler bende zükerim mantığıyla yazmadımı yada hiti olanlar ile beraber çığırmadımı. ya forumu takip etmiyormusun zyrex ben de seni ilerigörüşlü sanıyordum
    ----------------------------------------------------------

Ben senin dediğini anladım da sen dediğimi anlamamışsın.Olay dediğin gibi ama mevzu başka.Konu TBT ve bölücülük..Böyle bir bağ kurulmasının yanlışlığını anlatmış yazıda..Senin de dediğin gibi Türk-Kürt konusuna değinmemiş..Kürt konusu ile PKK(Bölme amacı taşıyan) olay ayrı..Yönetim Türk-Kürt konusunda tarafsız davranmayı bırak,tartışılmasını bile istemiyor ve yasak da zaten..
    Aynı fikirdeyiz de konu bölücülük iken senin de Tbt yönetimi bu konuda hep tarafsızdır deyişin.Bana orası ters geldi..Tabii ki taraf olacak rene'nin bu yazıyı yazması bile taraf olduğunu gösterir bu konu da..Bahsettiğin tarafsızlık başka bir konuda..Sana söylemek istedim yoksa hemfikiriz TBT konusunda..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMBeRoNe
    NuMBeRoNe's avatar
    Erkek
    Bazıları tahribatın keyfini kaçırıyorlar valla ben her konudan o biçim zevk alıyorum vebölücülük bölück yok ben kuran kursum hocasıyım burda takılıyorum işte gayet de normal kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş onlar kedi deil mundar lan mundar. diyenler kimlerse artıkın

|Tandır Tava Gedli Hamur Tükendi| Akıl Başa Geldi Ömür Tükendi |
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gXgX
    gXgX's avatar
    Erkek
    Kiskanc kopekler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yav yine kimi böldünüzde bölücü diyolar ,:)

tahribatı biz biliyoruz , gerisini zaten boşverin , en fazla havlarlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet bolucuyuz mesela ben karpuzu ortadan ikiye bicakla cok pis bolerim....Tahribatta fasistinden gomunistine fetocusundan ketocusuna herkes vardir ama kimse bu ulkenin kotulugunu burada savunamaz...Kimsede izin vermez... boyle giderse TVT timi kuracaz Tahribat Vurucu Timi gercek hayatta yamuk yapan ileri geri konusan okuzlerin kafasina tek bir 3.5mm magnumu patlatacaz :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    neresi bölücü la tahribatın adamlar samuray ruhlu adamı bil içlerine kabul ettiler:P compü abi valla yapsak nası güzel olur ama silahla diil kılıçla dalarız:P(evdeki bilgisayar hamile explorer a girmiyo cafede yazıyorum cafeci bu siteyi görünce kızıyo sinirim bozuldu:S)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    tahribat böLücü dien arkadaşlara .......... ile katılıorum..

beni çok pis böLdü bura..

saLLamayın şu maLLarı...Bırakın konuşsun şahısLar :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    şimdiye kadar epey bi siteye takılmışıımdır ama tahribat gibi bi site yok gerçekten nedeni ise sitenin admini sağcıysa site sağcı solcuysa site solcu sitesi oluyor ama burda öyle birşey yoq her kesim den her tip den insanın kaynaştığı bir site bence bu site bölücü değil insanları kaynaştıran bir sitedir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Evet bölücü siteyiz...

insani insandan ayirani böleriz !

şerefsizleri böleriz !

namussuzu , onursuzu böleriz !

Vatana ihanet' edeni böleriz !

Saygi ve sevgti sınırını aşani böleriz !

Bunlari yapmak bölücülük'se .

Ben bölücü olmaya raziyim arkadaş...

(Rene hoca relax ) it ürür kervan emekler...

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
Toplam Hit: 9687 Toplam Mesaj: 62