Tahribat Bölücüymüş...
-
rene nin bu cevabi bazilarina kapak olsun...
-
tahribatın bölücü site düşüncesinden bahsedildide aklıma geldi anlatayım dedim, cezaevinde birçok kişiye tahribat felsefesini açıklamıştım ama insanların önyargılı düşüncesinden kurtulmalarını birtürlü sağlayamamıştım, tarikat deyince direk olarak mason yandaşlığı olduğu düşüncesine kapılıyor insanlar, tabiki bu insanlarıda bilinçlendirmek biraz zor oluyor. Bizim koğuş müessili milliyetçiydi bir gün bu ayt haberini tvde birlikte izliyoduk, kendisi daha önce hep tarikatın siyasi düşüncesini sorardı bende tarafsız bir görüşe sahip olduğunu söylerimdim, neyse bu ayt haberini gördü tvde işte bunlar milliyetciyse sizin grup bölücüdür diye :)şakayla takılıyordu bazen...
Konuyla alkası yok ama tarikat deyince insanların ön yargılı düşüncesinden bahsedeyim dedim... -
Noyan millete diyorsunda,bazıları gibi sende saçmalamışsın hani..Ne demek tarafsız! TBT bölücü diyenlere yazmış rene bu yazıyı..Bu demektir ki bölücü değil tarafsız ne demek,bölücü diyenler akıllı olsun bu saatten sonra konuyu başka taraflara çekmek için TBT adını kullanlarda öyle.Okusunlar ders alsınlar ortada yönetimin yazısı var..Senin dediğin tarafsızlık başka konuda..Ne alaka bölücülük konusuyla..TBT yönetimi bölücülük konusunda tarafsız davranmayacak tabi ki..
-
Arkadaslar sıkmayın kendinizi it ürür kervan yürür demişler ben iki senedir dışarıdan tahribatı takip ediyorum ve bir cok forumada (adını bile hatırlayamayacagım) işim düştükce ugradım ama sonucta adreslerini bile unuttum ama buranın ortamı beni buranın üyesi yaptı üstelikte rene hocayla yazışmalarımız sonucu gecenlerde gönderdiği kod ile tekrar sagolasın hocam üzme kendini burayıda senide bilen biliyor ....
................Eskinin yenisi............. -
Antioksidan ile anlaştık biz :) bölücüysek kanıtlasınlar yok kanıtlayamıyorsalar biz onlara ii bi baş verecez hertarafları bölünecek
-
sitede pkk muhabbeti olmadımı sitede türk kürt muhabbeti olmadımı.
sitede admin mürid sürtüşmesi olmadımı orda biri bölücülük mevzusu açmadımı.
bu site serbest bi forum kimse siteye bölücü şucu bucu sıfatı takamaz ben buna değindim ayrıca rene konuşunca ardından bazı isimler bende zükerim mantığıyla yazmadımı yada hiti olanlar ile beraber çığırmadımı. ya forumu takip etmiyormusun zyrex ben de seni ilerigörüşlü sanıyordum -
Rene Hojam son günlerde çok streslisin bi sakin ol :) eşkallerini wer biz sıkalım kafalarına...
-
oksi +2423414 :)
-
ne bölücüsü benim bildiğim TBT sikicidir len sikici
(bu küfür için bana kızmassaınız inşallah ama bunu dieni siker yanee.. -
evet iddaa ediyorum biz bölücüyüz.kabul edelim arkadaslar bunu nolur(!)
bize bölücü terorist anarşist faşişt futişt falan filan kıl yün tüy diyenleri bölüyoruz ortadan:)
bölücüyüz lan warmı!
Toplam Hit: 9682 Toplam Mesaj: 62