Tahribat Bölücüymüş...
-
Araya karışan danaların olması normal
-
Tahribat bölücüyse bende çarpıcıyım Gelin bi çarpam :)
-
bizi sevmeyen ölsün :))
-
öncelikle biraz yavaş beyler direk sövmeyin... tarikat felsefesini kavrayamayan adam dışardan bizi bölücüde sanabilir delicide sanabilir tahribat çok değişikdir compunun dediği gibi fetocusu, ketocusu, ülkücüsü, solcusu, mazoşisti, ornitorenk seveni, kürtü, türkü herkes burada özgürce fikirlerini dile getirebilir ancak ortak bir amaç vardırki oda şu ülkenin herzaman yararına olacak ve boş olmayan fikirler ortaya sunmakdır. biz bunları anasayfamızda bir motto olarak yayınlamıyoruz.
örnek olarak tahribatta diğer hack kıl yün yüt sitelerindeki gibi her sayfada atatürk resmi logoda MİT in logosundan bozma bişeyler bulunmaz bu değildirki biz atatürk ilkelerini bilmeyiz, bu değildirki biz atatürkü sevmeyiz. biz sadece bunları kullanarak bir yerlere ulaşmak istemiyoruz bizim düşüncemiz herkesin siyasi görüşü içindedir bu sitede allahsızda gezer solcuda gezer götçüde gezer hatta linuxcu bile gezebilir( o derece yani:) ) -
Bu konuda aslında söylenmesi gereken çok şey war ama, meseleyi dahada uzatıp arapsaçına çewirmek istemiyorum.Bu siteye sewdiğim kişiler sayesinde ulaşıp üye oldum.Üye olmadan öncede uzunca bir süredir takip ettim.Yaşım 27 olmasına rağmen buradaki kimseyi yaşıyla değil beyniyle düşünceleriyle değerlendirdim.Birçok ortama girip çıktım.Hackten macktende anlamam sadece bu sitedeki düşünceleri,hoşgörüyü we paylaşımcılık ruhunu sewdim.Bölücülük adı altında yazılan bütün forum konularını okudum we takip ettim.Baştan söyleyeyim yalaka biri değilim aslada olmadım.Aksini ispat edenin önünde diz çökerim(Bunu şimdiye kadar bana kimse yaptıramadı yaptıramazda:)).Asıl konuya gelince,bence ayrımcılık yapmak bi kişiyi diğerinden üstün tutmak bölücülüğün önde gidenidir.Ewet tahribatta bence bölücülük war.We bu bölücülüğü,ayrımcılığı yapanlarda bence Rene'nin bahsettiği kişilerdir.Son olarak,o arkadaşları sükunete we tekrar o eski iyi niyetli hallerine dawet ediyorum.Eminim ki onlarda yaptıkları hatanın farkına warmışlardır...
-
ir olm herşeyi geçtim intel cisi bile var lan hesap et yani:D:D:D
-
La imam da var :p
-
Bazı yobaz cevreler tahribatın ozgur yapısını yanlıs anlayıp sankı bız burda karısmadıgımız adamları desteklıyormusuz gıbı lanse edıyor..
Rene ıle sahsı gorusmuslugum vardır. Rene tanıdıgım en vatansever ınsanlardan bırıdır... Asıl bolucu olanlar wc - ayt gıbı gereksız sekılde vatanseverlık gosterısı yapanlardır. Irkcılık gıbı sacma ve adı dusunenlerı destekleyenler bolucudur...
Ote yandan Ataturk un de dedıgı gıbı, "Ne Mutlu Türküm Diyene" kım oldugu yada gorusu fark etmez bu vatana gonul vermıs herkes bizdendir. Bu boluculuk dıye tanımlanabılınırse bende bolucuyum... Ve bununla da gurur duyuyorum... -
Musket +
-
bu siteye bölücü diyenler tahribatı bölmek amacı içerisindedirler aksine bu site sağlam çıkarsız arkadaşlıkların kazanıldığı bi site her telden adam var bölücü olsaydı zaten böle bişe olamazdı bu tür söylentiler bi daha çıkmaz umarım herkese saygılar sevgiler selamlar...
Toplam Hit: 9089 Toplam Mesaj: 62