Tahribat İstanbul Halı Saha Maçı.
-
Bilen bilir. baktim herkez birbirine paslıyor halı saha maçı işini. Dedimki ben devraliyim.
özlemisim bazı arkadaslari, enes, dayı, ugurcum. gerci olan oldu ama neyse. velakin konumuza donelim.
Cuma- Cumartes- Pazar karar verilcek gun uzerinden.
Halı Saha maci icin saat kararlastrilicaktir.
Yer: Kenan Evren Halı Sahasi.
ulaşım: Metrobus kadikoyden inin. yuruyerek 5 dakika.
İsteyenler isimlerini yazdirirsalar sevinirim.
not: eski arkadaslara oncelik tanınacaktir.
not1: max 7 kisi olucak bir takım. 1 kaleci 6 oyuncu.
Selam ve dua ile.
-
Cumartesi gunu 23 nisan olmasi dolayi ile. trafik ti coluk cocuktu tarih pazar gunu. h24 nisan 3-4 ve 4-5 saatleri arasinda olcaktir.
Burayada gelenler :
1-)Durqrimast
2-)ExcellencE
3-)lordvader89
4-)enes
5-)neonell
6-)İsteyen gelebilir. bu cocuk gelmiycek.
7-)itfaiyeciTBT
8-)Tylar_DAyi ***
9-) wking
10-) Nurky
11-)HaLFDeviL
12-)Jpriest
13-)Student
14-)Swool.
lutfen ama lutfen bi onay mesaji atin bana beyler !
-
gelirim
-
gelirimde nie kadıkoyde yapıyoz aga biz hep şişlide oynamıyor muyduk macları ?
-
ordada metrobus burdada farkeden birşey oldugunu sanmiyoruö aga. bide şişlideki halı saha yamuk. bir tarafi daha asgiya egimli ve dengesiz kotu bir sahaydi. burasi guzel.
yol sorunuda olmaz metrobusten indi bindi yapicaksin. Fenerbahce Stadi yanında saha.
-
Durqi beni yaz ama parantez içerisinde "belki" yaz. Çalışmazsam orada olacağım mutlaka.
-
avrupa yakasında olursa bende gelebilirim kadıkoy ters kaliyor
-
ben de geleyim mi la solum çok iyidir, frikiklerde üstüme adam tanımam.Sol kanatta oynarım, her mevkiye göre uyum sağlayabilen bir yapım vardır.Tek kötü yanım hava toplarıdır.Ofansımın yanında defansif özelliğim de vardır.Oyuna zekamı yayarım.Yeteneğimi, zekam ile birleştirir en kötü maçları bile kurtarırım.Ben topa koşmam top bana gelir.
Mizacım sert bir yapıya sahip olduğundan, rakibi psikolojik olarak baskı altına alırım.Bu oynadığım takım için + avantajdır.
Teşekkürler.
-
:| sen yapıcan ben gelmicem. o gün göt veririm :| o kadar yani :D Yaz beni hacım özledim topa vuruşunu :D
-
haziranda yapunda tribüne gelirim(=
-
yaz benide o zaman