Tahribat İstanbul Halı Saha Maçı.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
avrupa yakasında olursa bende gelebilirim kadıkoy ters kaliyor
-----------------------------hocam ha mecdiyekoy ha kadiköy. 2 side köy 2 side metrobus.
-
Durqrimast bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------hocam ha mecdiyekoy ha kadiköy. 2 side köy 2 side metrobus.
-----------------------------yaw durqi ayarlar sen gelen gelir ha kadıköy ha mecidiyeköy ikisinede giden gelen tek araç metrobüs ayarla sen hallederiz :)
-
enes bunu yazdı:
Durqrimast bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------yaw durqi ayarlar sen gelen gelir ha kadıköy ha mecidiyeköy ikisinede giden gelen tek araç metrobüs ayarla sen hallederiz :)
-----------------------------herşey sizin icin ozledim saclarimida kestirdim zaten (: yanlız enes dayıyıa haber ucurun.
-
:) oyy saçları görücez görücez.. dayıya pm den ve msn den haber uçururum :D dayının randevu defteri müsaitse onuda alır geliriz. sen tarihi at hacı önümüzdeki haftaya felan. günüde kararlaştırırız.
-
Ben de gelirim. :|
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------yanılmıyorsam senle soy adlarımız aynıydı soyadaşımla tanışmak maç yapmak isterim :|
-
bakın ölumune kalecilik yaparm önümüzdeki salı carsamba persembe de istanbuldayım işinize gelirse olum :D
-
enes bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------yanılmıyorsam senle soy adlarımız aynıydı soyadaşımla tanışmak maç yapmak isterim :|
-----------------------------yanılmıyorsun :| fena oynarım bu arada. iniesta stayla. :F
-
neonell bunu yazdı:
ben de geleyim mi la solum çok iyidir, frikiklerde üstüme adam tanımam.Sol kanatta oynarım, her mevkiye göre uyum sağlayabilen bir yapım vardır.Tek kötü yanım hava toplarıdır.Ofansımın yanında defansif özelliğim de vardır.Oyuna zekamı yayarım.Yeteneğimi, zekam ile birleştirir en kötü maçları bile kurtarırım.Ben topa koşmam top bana gelir.
Mizacım sert bir yapıya sahip olduğundan, rakibi psikolojik olarak baskı altına alırım.Bu oynadığım takım için + avantajdır.
Teşekkürler.
-----------------------------eheheh ben topa koşmam top bana gelir:):D ne güzel sen hiç yorulmucan:):D çok iddalısın hadi görelim bakalım seni:):P
-
eskiler öncelikli lafını ilk kez işitiyorum :|
günü belli olursa gelebilitem var da hiç futbol oynayasım yok :S maç sonrası filan yemeğe gidiyo muyuz ?