Tahribat İstanbul Halı Saha Maçı.
-
:W farketmez hacı ne zaman yaparsan yapalım :|
-
10 gündür muhabbeti dönüyo hacı sen nie son ana bıraktın ki : |
Madem öle o zaman haftaya şişlide yapalım her zamanki yerde
-
Bu hafta dediniz biz de programımızı ona göre ayarladık. Bu hafta olacak bir şeyi haftaya ertelettim şimdi siz maçı haftaya alalım diyorsunuz.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Bu hafta dedik biz de programımızı ona göre ayarladık. Bu hafta olacak bir şeyi haftaya ertelettim şimdi siz maçı haftaya alalım diyorsunuz.
----------------------------- -
sorun olucaksa yarın şişlideki sahaya akar sorarım. pazar 3 ila 6 arası hangi saat boşsa ona rezerve yapar konuyu açar size bilgi çekerim pazarda maçı yaparız ?
-
İlle de bu pazar yapalım diye ısrarcı değilim ama sonuçta bu pazar denildi ve biz de ona göre plan yaptık. Haftaya olursa bi şekilde ayak uydurmaya çalışırız ama zor.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
İlle de bu pazar yapalım diye ısrarcı değilim ama sonuçta bu pazar denildi ve biz de ona göre plan yaptık. Haftaya olursa bi şekilde ayak uydurmaya çalışırız ama zor.
-----------------------------haftayada dünyanın zamanı var hocam yine gelirsin sıkıntı olmaz soyadaşız yav beni kırmazsın :) Ama dediğimi yapıcam yarın gidip şişliye bakıcam saatler boşsa 3 ila 6 arası bir saati alır konuyu açar gelen millete pm çakar ben yine sana maçı oynatırım :)
-
Çoğunluk ne diyorsa onu yapalım :F
-
haftaya sisli yapalım yada pazar
-
maç var mı yok mu olm :S