Tahribat İstanbul Halı Saha Maçı.
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
vaay swool kaşarı falanda varmış izleyici olarak onay veriyorm.
-----------------------------Sen gelme olum. :) Oynayacaksan gel kapışalım :/ Bozkurt vs Kızıl :D
-----------------------------seni gerilla pazarlama taktiğiyle pazarlar kızıldan pembeye çeviririm sahada bunu istiyorsan gelem joe :/
-----------------------------Madem ismi geçti http://www.facebook.com/GRPTR vereyim :/ Takip ettiğim kadarıyla hala beğenmemişsin :/ Halı saha maçına gel sen :) Ben senin Yeleni etek yapacağım Gerilla Pazarlama taktiği ile akılda kalıcı olacak :D
-
onay mesajını nereye atıyoz :=)
)
her türlü oynarız
-
ulen onay mesajindan kastm hani abi tmm sorun yok geliyoruz . bugun gidip halı sahayi aliyorum. isteyene pm ile numaramida veririm.
-
beyler 6-7 arasi sadece musait halı saha konustum ettim ? uygunmudur herkese ?
-
Durqrimast bunu yazdı:
beyler 6-7 arasi sadece musait halı saha konustum ettim ? uygunmudur herkese ?
-----------------------------Cumartesi - Pazar uygundur ama Cuma olursa gelemem ben :/ 6'da işten çıkıyorum.
-
Uygundur
-
son ana kaldigi icin rezarvasyonlar. aksam cok zor olcak sonra ewlere dagilma falan ?
ertelensinmi haftaya ?
-
Haftaya cumartesi olur pazar ne yazıkki İstanbul dışında olacağım. Ama haftaya olması daha iyi olur Cumartesi.
-
haftaya c.tesi olsun lan pazarları behzat amir var akşamları amirimizi yannız bırakmayak
-
o zaman haftaya cumartesi olsun beyler. diger arkadslara da bi haber ucurun heresi toplayamiyorum ?