Tahribat İstanbul Halı Saha Maçı.
-
Evet ya var mı yok mu?
-
iptal mis
-
haftaya sislide ki sahayı ayarlayalım ya..
emrah veya enes kim yakınsa ayarlarasnız iyi olur. haftaya oynayalım..
eger ki yarın 3-7 arası falan bossa haber verin yeterli adam olursa,bende gelirim oynamaya.
-
abi son dakikaya kadar herkesden haber cıkmayinca acikcasi iptal ettim. gelemiyenler oldu, haber vermiyenler oldu ben ugrasiyorsam en azından bir tepki beklerim. en azındna konunun taibini beklerim. ben coban degilim kosturayim pesinden herkesin.
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
abi son dakikaya kadar herkesden haber cıkmayinca acikcasi iptal ettim. gelemiyenler oldu, haber vermiyenler oldu ben ugrasiyorsam en azından bir tepki beklerim. en azındna konunun taibini beklerim. ben coban degilim kosturayim pesinden herkesin.
-----------------------------agacım sakin ol koy göte gitsin. şişledeki sahayı senin gibi bende beğenmiyorum sen en iyisi dediğin sahayı bu hafta içi al. günü ve saatinide belirle. Konuyuda ya derle topla yada yeni konu aç gelen gelsin oyunumuza eğlencemize bakalım.
Ayarlıyacağın saha sıkıntıysa bana haber ver şişliye bir ayar vereyim. orayıda sevmiyorum amq Futbol kulübü açılmış çim iyice boku yemiş :|
-
abi sıkıntı olan ilgisizigi. korkum vericem 40 lira kaporayi elimde aci aci patliycak.
-
Durqrimast bunu yazdı:
abi sıkıntı olan ilgisizigi. korkum vericem 40 lira kaporayi elimde aci aci patliycak.
-----------------------------gelmeyenleri kazığa oturtur alırız haci :D rahat olalım. gelen müridler eski müridler yamuk olmaz :W
-
1 de şişliye gidicem simdi eğer istiyosanız haftaya alayım sahayı hangi saate istiyosanız 5-6 , 6-7 ideal midir
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------hayır hacı öle bişey yok 1 tane adam gelemicem demiş zaten onun yerinede başka biri ben gelirim demiş kadro tamdı yani sen hala yok onay mesajı şu bu diyorsun.Sahayı kiralamayı son güne bıraktın o yüzden organizasyon aksadı.
-
u235 bunu yazdı:
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------hayır hacı öle bişey yok 1 tane adam gelemicem demiş zaten onun yerinede başka biri ben gelirim demiş kadro tamdı yani sen hala yok onay mesajı şu bu diyorsun.Sahayı kiralamayı son güne bıraktın o yüzden organizasyon aksadı.
-----------------------------olm delirtme beni 6-7 kisiyle ulastm tmm dedi sen dahil hicbirinizin sikinde olmadi mac. forumda konusmadiniz bile gelmis laga luga yapiyorsun bos bos konusma adamin asabini bozma !