Tahribat İzmir Buluşması..24 Nisan
-
Selam Hocalar Her Zamanki Gibi Yine İzmir deyim :) Hatrı Büyük Kardeşlerimizin Ve Abilerimizin Ricası Üzerine Bir Buluşma Düzenlemek İstiyoruz...Gün Konusu Başlıktada Belirtildiği Gibidir...Devlet Daireleri,Okullar Felan Tatil Olduğu İçin Herkes İçin Müsait Gün Olur Diye Düşünüyoruz...Olur da Aksilik Çıkarsa Buluşmayı Cumartesiye Kaydırırız :)..
Buluşma Saati Daha Belli Değil :) Fakat;
Buluşma Yeri Her Zamanki Gibi Saat Kulesi :)
Geçen Buluşmadan Esintiler;
http://www.tahribat.com/Forum-Tbt-Izmir-Bulusmasi-Bayramin-3-Gunu-Pazar-99228/1/izmir/
Not:Bu Sefer Üzerimde Yada Bir Arkadaşımızın Üstünde TBT-T shirt-ı Olacak :) Bölece Geldik Bulamadık Diyen Arkadaşlarımızı Geri Göndermicez :)
İzmirli Herkesi Bekliyoruz... -
Gelen arkadaşlara Sonsuz Teşekkürler...Gelicem Deyipte Son Anda Acil İşi Çıkanlara Can Sağlığı,Ama İşi Çıkmadığı Halde Satış Koyanlarada Slogan belli;
Saat Kulesini Armağan Ediyoruz...Gelen arkadaşların Listesi;
PrometheusKehanet
Cevik
Burak_x
Noneyim (Fotoğrafları Çekip Bizlere Uploadladığı için Kendisine Teşekkürü Bir Borç Biliriz...)
Enes
-
Aksilik çıkmassa gelicem. Y_O_H uda ekleyiver
-
Tamam hocam :) Bu arada işim çıkarsa diye bir şey yok yazıldınız artık geri dönüşü yok :)
-
istanbulda da bi buluşma yapsa mıydık?
-
Şimdi ali hocam :D Konuyu P.ç Etmenin manası yok :D Çık aradan :D Dayıyla konuştum bişiler yapıcaz ;)
-
wasd gelirse bende gelirim :D
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
wasd gelirse bende gelirim :D
-----------------------------o gelir inş sen gelme mk :D adam ayrımıyapmıyoruz hacım biz orda her çeşitten hocalar olur rahat ol sen ;)
-
cumartesi olabilitesi olursa şayet benimde bir ihtimal gelme ümidim var...
-
Hacı sende gel yaw ::D Senide özledik :D Dediğim gibi Şuanlık gün esnek cuma yada cumartesi...
-
ben de gelırım yazın lısteye....