Tahribat İzmir Buluşması..24 Nisan
-
Çok aktiviteli bi buluşma değildi bol fotoğraf çekilmedik çünkü o sıralarda sohbet ediyor bilgilerimizi paylaşıyor eğleniyor telekoma kafamızı sokuyor gelen geçenle aha bu apaçi falan diye eğleniyorduk :D
-
Fark ettim de, herkes başka yere bakarken arkadan bi yabancı da kameraya bakmış :D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
enes bunu yazdı:
-----------------------------Okeyde Övünmek gibi olmasın Okey atmama rağmen :) Büyüklerime olan saygımdan durumu eşit hale getirerek oyunu bitirdik :)
Bu arada bırak olum hiç bir buluşmaya gelem sen hep aynı sözleri sölirsen...
-----------------------------Kardeşim en son buluşma (Bayramda ki) için hep en cılız İzmir buluşması denmişti ama resimlere baktım da bu buluşma çoktan ilk sıraya oturmuş bile....
-----------------------------Kardeş buluşmanın güzel olup olmaması fotolardan nasıl anlıyorsunuz anlamıyorum..baya eğlendık muhabbet ettık,noneyim resım cekelım dedı ben hayır hıc cekmıyelım kesın deyıp te gelmeyenlere gıcıklık olsun merak etsınler dedımde yınede dediğini yapıp bir takım resim çekti. Ayrıca buluşmanın seyrini anlatmak amacıyla fotolarda nasıl bir hal sergilemek gerekiyor anlatsanda öğrensek...
-
Fotoğraflarınıza baktım arkadaşlar güzel buluşma olmuş hazıranın 5 nde ordayım tekrar buluşma yapıcaz inşallah gercekten sizinle beraber olmak istiyorum (: