Tahribat İzmir Buluşması..24 Nisan
-
=D
alındın mı =)
kafeyle falan uğraşma acelesi yok
-
hallettim , upluyorum
google picasa web albümlerine. Yavaş biraz az sonra biter.
Çok az çekilmişiz zaten :( 16 foto sadece..
-
Turgay abi bırak alınsın verdiği sözü bile tutamıyor :D At artık lan merak ettim :D Fotoları..
-
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nice
gelemediğim için üzgünüm bidahaki sefere artık :|
okeyde kim yendi la
-
Okeyde Övünmek gibi olmasın Okey atmama rağmen :) Büyüklerime olan saygımdan durumu eşit hale getirerek oyunu bitirdik :)
Bu arada bırak olum hiç bir buluşmaya gelem sen hep aynı sözleri sölirsen... -
enes bunu yazdı:
-----------------------------Okeyde Övünmek gibi olmasın Okey atmama rağmen :) Büyüklerime olan saygımdan durumu eşit hale getirerek oyunu bitirdik :)
Bu arada bırak olum hiç bir buluşmaya gelem sen hep aynı sözleri sölirsen...
-----------------------------Kardeşim en son buluşma (Bayramda ki) için hep en cılız İzmir buluşması denmişti ama resimlere baktım da bu buluşma çoktan ilk sıraya oturmuş bile....
-
Boşuna Söylemiyorum Yokluğun Belli Oluyor Diye...
Fatih abi mc_rapier e hala ulaşamadım başına bişi gelmesin mi la :| -
HannibALgan bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------Okeyde Övünmek gibi olmasın Okey atmama rağmen :) Büyüklerime olan saygımdan durumu eşit hale getirerek oyunu bitirdik :)
Bu arada bırak olum hiç bir buluşmaya gelem sen hep aynı sözleri sölirsen...-----------------------------
Kardeşim en son buluşma (Bayramda ki) için hep en cılız İzmir buluşması denmişti ama resimlere baktım da bu buluşma çoktan ilk sıraya oturmuş bile....
hoca ben de ilk başta o konuda umutsuzdum ama buluşma sonunda gayet memnundum
yaptığım sohbet bana oldukça yetti
üzülerek seni bu sözünden dolayı kınıyorum oradaki kişilere farketmeden de olsa saygısızlık yaptığını düşünüyorum
-
vayy Pro izmire akmış : )