folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Tahribat İzmir Buluşması..24 Nisan

Tahribat İzmir Buluşması..24 Nisan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

carnager bunu yazdı:
    -----------------------------

ya bu hava durumlarına hiç güven olmuyor :D geçen gün sağanak dedi şemsiye aldım bir damla düşmedi, gece sabaha karşı 5 gibi yağdı deli gibi :D

hacı ben annem'e sordum güzel olcak dedi nerden bildiğimi sorarsa romatizma var kadında ordan anlıyoruz artık :D:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Shawn bunu yazdı:

benim arkadaşa tütün falı baktırdım o da yağmurlu diyo ama :-/

sigarayı yakıyo dumanı izmire doğru giderse yağmurlu oluyomuş

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Shawn bunu yazdı:

benim arkadaşa tütün falı baktırdım o da yağmurlu diyo ama :-/

sigarayı yakıyo dumanı izmire doğru giderse yağmurlu oluyomuş

söyle çaktırmadan ters yöne üflesin dumanı :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

beyler neden sevgili gibi öğlen 1de buluşuyorsunuz, toplanın akşam alsancakta ritz'e bilmemnereye gidin hem bar ortamı oldugu için +18 buluşma olur liseli ergenler gelemez direk seviye yükselir

ben 23 nisan tatil ayagına antalyaya kactım,orda kalsam gelirdim burda incisözlük bulusması olacak mesela dediğim şekilde, tabi sadece öneri gelecek kitleyi bilemem :F

Bizi seviyesiz göreceksen sen gelme adamım , tarikat felsefesi bilgisayar adına birşeyler bilen her mürid kardeştir. Bilmeyenler de öyle.

Ha  yazılım donanım bilgim az ama eminim ki senden daha iyidir. Ne olarak görüyorsun sadece makara mı ? Gittiğim her buluşmada bilgilerimi aktardım , sorularımı sordum yardımlarımı aldım , gırgırımı makaramıda yaptım. Seviyesizlik yoktu. Ha senin seviyen kız mız ortamıysa kendi arkadaş çevrenle gideceksin , adı üstünde tarikat buluşması !

vayy vayyy :D no name ye bak büyümüş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

:D  ordan ameleyle iso olmazsa o buluşma yalan  benden söylemesı:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Noneyim

-------------------------------------------------------------------------------------

Bizi seviyesiz göreceksen sen gelme adamım , tarikat felsefesi bilgisayar adına birşeyler bilen her mürid kardeştir. Bilmeyenler de öyle.

Ha  yazılım donanım bilgim az ama eminim ki senden daha iyidir. Ne olarak görüyorsun sadece makara mı ? Gittiğim her buluşmada bilgilerimi aktardım , sorularımı sordum yardımlarımı aldım , gırgırımı makaramıda yaptım. Seviyesizlik yoktu. Ha senin seviyen kız mız ortamıysa kendi arkadaş çevrenle gideceksin , adı üstünde tarikat buluşması !

bunu yazdı:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

işte bu tarz asi rekabetçi isyancı ve bir o kadar atarlı ergen psikolojisi için liseliler gelmesin dedim, daha güzel organizasyonlar var senin için mesela akranlarınla toplanın counter oynayın orada dersin ben senden daha iyi oynuom ehi ehi senden daha iyi keleş kullanıyom falan,

he başta bide tarikat felsefesini anlatmıssınki oraya hiç değinmiyorum, ben dün üye oldum zaten.

sonra liseli ergen diyince kızıyonuz, tey allam.

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

Noneyim

-------------------------------------------------------------------------------------

bunu yazdı:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

işte bu tarz asi rekabetçi isyancı ve bir o kadar atarlı ergen psikolojisi için liseliler gelmesin dedim, daha güzel organizasyonlar var senin için mesela akranlarınla toplanın counter oynayın orada dersin ben senden daha iyi oynuom ehi ehi senden daha iyi keleş kullanıyom falan,

he başta bide tarikat felsefesini anlatmıssınki oraya hiç değinmiyorum, ben dün üye oldum zaten.

Sen bana liseli ergen diye saldırmasan , ota boka atlamasan , sanıyormusun ki sana gelip "ben senden daha iyi bilgisayar kullanıyorum, nihohahaha!" diyeceğim?

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

@fenerist07

Aga daha dün gibi hatırlıyorum Öss de ne tercih edeceğiz diye konuşuyorduk :) O zaman da aynen mürid idik Tbt de.. Liseli vs niye böyle şeyler dion aga yaw :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

-----------------------------------------------

Bak hacım her genç daha doğrusu her Erkek İnsan bir ergenlik dönemindne geçip senin burda yazdığın O Salak Salak muhabbetleri edip o Ergence dediğin counter oyunlarınını oynamıştır ki hala dünya üzerinde oynanan bir oyun..Kendin için ergenlerin gelmesini stemediğin bir yere gelme ki seni zorla davet eden yok..! Ama olduda ergenler çokcanını sıkıyor...Zyrex in de dediği gibi dönde Geçmişte bir yaptıklarına bak..!

@lenova;

La olum s.git :D Seninde Yaptığın buluşmayı gördük a.g :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

2 ay önce ara verdim counter a la :) ergenlikle ne alakası var

gel serverede bi headshot yapim

bu arada 23 nisan a girdik kutlu olsun !

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 17731 Toplam Mesaj: 135