Tahribat Sigara Bırakma Etkinliği
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
Yaz beni de... Kankamıda yaz oraya...
Efkarlandim yakayım bir sigara...
-----------------------------ne zaman bırakıyorsun hocam bugün yarın bi tarih ver bana..
-
TrKomando89 bunu yazdı:
3. gün, 2 defa biranın yanında fırt çektim arkadaştan ama pişman oldum çekmedim bidaha. Olucak gibi bakalım
-----------------------------tmm hocam o kadar olanilir belki ama bu seni yıldırmasın 2 fırt çektin diye tekrar eski günlere döneceksin diye birşey yok. aynı azimle devam etmen dileğiyle..
bende küçük bi hata yaptım ama aynı dirençle devam 3. günüm rahatladımı hissediyorum.
-
Su an west ice son tek'imi ictim dumani disari birakmadim icimde kayboldu sigaramdan geriye birtek elimdeki zehir kokusu kaldi . Yaz benide :'|
-
Claros bunu yazdı:
Su an west ice son tek'imi ictim dumani disari birakmadim icimde kayboldu sigaramdan geriye birtek elimdeki zehir kokusu kaldi . Yaz benide :'|
-----------------------------eyw. hocam senide ekledim.
diğer arkadaşlar ne durumdalar ??
-
bu günü kazasız belasız atlattık bakalım
-
kusura bakmayın arkadaşlar ben iptal oldum :-/
-
Prometheus bunu yazdı:
kusura bakmayın arkadaşlar ben iptal oldum :-/
-----------------------------tmm hocam sağlık olsun (burada ironi var sanırım :) )
neyse iptal olan diğer arkdaşlarda yazarlarsa sevinireim
ilerde tekrar bi tarih verebilrsin kendine..
-
15 mi 16 mı ne gün oldu bnm de beni de yazabilirsin sanırım =)
-
samurai bunu yazdı:
15 mi 16 mı ne gün oldu bnm de beni de yazabilirsin sanırım =)
-----------------------------tmm ekledim birader. saol.
la bu iş zormuş ya.
-
"bırakmaya çalışmaya başladıktan" iki gün mü üç gün sonra mı ne bilgisayarım bozuldu evde yapacak bişey kalmadı yok yok mazaret değil,eskisine göre yine çok çok az içiyorum günde 5'i asla geçmiyorum eee bilgisayarsızken ancak bu kadar oldu =) artık daha da azaltıcam diye düşünüyorum lost falanda başladı zaten ezel mezel derken izlenecek bi dünya şey var matematiğe de merak sardımz aten bu arlar herşey çok güzel oalcak gibi duruyo ama ben bu duruşu önceden tanıyorum o yüzden pek inanmak istemiyorum ne diyeyim hadi hayırlısı :)