Tahribat Sigara Bırakma Etkinliği
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
1-2 senedır sigarayla tasak gecer durumdayım yanı olmadıgı zaman aramıyorum ama nedense son bı haftadır canım cekmeye basladı ama yınede fazla ıcmıyorum günde 1veya 2 veya en fazla 3 veya hıc ıcmıyorum son bı haftada ıctıgım sıgara sayısı 5 ı gecmez
bence tadında yapıldıgı zaman güzel bişey
-----------------------------hah işte bizim gibiler tadında yapamıoz hocam o dediğini ! :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
sagdan dönsün :))
hayir soldan :Dmillet film yazmis, su tahribati kitap yapmazsam namerdim !!!
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
1-2 senedır sigarayla tasak gecer durumdayım yanı olmadıgı zaman aramıyorum ama nedense son bı haftadır canım cekmeye basladı ama yınede fazla ıcmıyorum günde 1veya 2 veya en fazla 3 veya hıc ıcmıyorum son bı haftada ıctıgım sıgara sayısı 5 ı gecmez
bence tadında yapıldıgı zaman güzel bişey
-----------------------------hah işte bizim gibiler tadında yapamıoz hocam o dediğini ! :)
-----------------------------bence yapabılırsınız hocam mesela bugun hıc ıcmedım su anda canım cok ıstıyor ama yınede ıcmıcem cünkü etrafımda bana sıgara uzatacak kımse yok beraber sıgara ıcecegım ınsan yok aslında en buyuk etkenlerden bırıde benım ıcın bu sosyal ortamdan bıraz kopmam
-
FOXXLY bunu yazdı:
tamam listeye benide yaz. içmiyorum bıraktım
zaten içmiyodum ama olsun önemli olan katılmak dğeilmi :D
-----------------------------tmm önemli olan o kuru kabalık :D
la bu günde geçti şaka bi yana ciğerim açıldı yaw.. hissediyor insan :))
-
evt durum nedir.. ben devam ediyorum..
"içmedim"
-
HeYeT bunu yazdı:
evt durum nedir.. ben devam ediyorum..
"içmedim"
-----------------------------3. gün içmmedim bugnde devam arkadaşlar .. son durumlar nedir.. ?
-
3. gün, 2 defa biranın yanında fırt çektim arkadaştan ama pişman oldum çekmedim bidaha. Olucak gibi bakalım
-
4 cü günüm benimde hiç içmedim fır cekmedim cok rahatım vücüdümda gözle görülür bi değişiklik yok ama zihnim hani rahat
canım cok sigara istiyor hani o duman offf ama direk video.google daki sigaranın zararlrı videolarını bekıorum adam dio 25 sene içtim parmaklarım kesildi ayaklarım kesildi malımla ben dio xd ondan sonra içesim kacıo :W
konuya tam destek :W
-
helal olsun size :D
-
Yaz beni de... Kankamıda yaz oraya...
Efkarlandim yakayım bir sigara...