folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Sigara Bırakma Etkinliği

Tahribat Sigara Bırakma Etkinliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Bende Varım...

Ben bu illeti her gece yatmadan braktım içmicem diyorum sabah okul yolunda sigara uzatıyor arkadaslar kıramıyorum...
    Simdİ çok sükür zam geldide sigara uzatanım yok :D Olunca içiyorum simdide olmayınca içmiyorum...ama denemeye değer..!!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Söz vermek ** vermeye benzemez.Nikim bile bana sigaradan yadigar... Bi aralar bende iradem çok güçlü istesem bırakırım koz bende misali takılıyordum lan dedim sonra sen cidden kendini kandırıyor olmayasın ee ama eminim ? Lan salak o kızın seni sevdiğinden de emindin noooooooolduuu rengin soldu ?? dedim,ve sanırım irademi bunu bırakmadan ölçmenin bir yolu yok dedim !Bırakacağım demiyorum ama bırakmak için elimden geleni yapacağım 5Şubat'tan sonra burda yolun neresinde olduğumu,neler hisettiğimi,bir bir yazıcam bir nevi şey gibi olur aslında hani bu filmlerde varya okullarda toplanıyorlar bağımlılar seanslar falan düzenliyorlar onun gibi bişey olur güzelde olur vazgeçenlerde yazsın neden vazgeçtiğinide yazsın devam edenlere güç olur hırs yapar bak onlar vazgeçti sen ne kadar ayakta kalacaksın diye hırs yaparım ben sağlımın a.q zaten bırakırsam sırf hırstan bırakırım hit me lan hit me come on hit me ! (:

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

komutanlogar bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar ben 8 yıl boyunca günde 1,5-2 paket içerken kendi bulduğum yöntemle 4 yıldır sigaradan kurtulmuş olmanın verdiği maddi manevi rahatlığı yaşıyorum..

hatta geçen gün öğrenclerimle şunu konuştuk,,

hergün 1 paket içseniz 5 tl ayda 150 tl yılda 1800 10 yılda 18000 30 yılda 54000 tl faiziydi maiziydi 70000 tl lik bir meblağ,çok iyi bir arabayı yada orta halli bir evi sadece sigara içmeyerek alabilirsiniz.diyebilirsinizki 30 sene sonra mı ev alıcam evet siz normal yaşamınıza devam edin, evinizi arabanızı alın evlenin,çocuklarınız olsun, 30 sene sonra 70000 tl karda olableceğiini bilmek bile yeter bence

gelelim benim sisteme ben bu sistem ile 12. sınıflarda 3 çocuğumuza bırakma sürecine soktum...

ilkgün içtiğin sigara adedini say..kaç :15 diyelim

1 hafta boyunca günde 15 adet iç

2. hafta 14 adede düşür günlük sigara adedini o bir tane sigaranın farkını anlamayacaksın bile

3. hafta 13...........................15.hafta günde 1 sigaraya düşürebiliyorsun...sonrada herşey bitiyor ve 2-3 hafta sıkı bir sakız ve çekirdek zulmü sonrasında olay tamam..

ha ne kaybedersiniz denerseniz hiçbirşey zaten içiyorsunuz şu anda size 1 adet bile sigara azalttırabilirsek ne mutlu bana 

sürec baya uzun hocam,insanin ne zaman hangi problemlerle karsilacagi belli olmuyor ve oyüzden sigara saymayi birakabilir :D

bende bir sigara icicisiyim,birakmak istedim ve o gün birakip bir daha agzima sürmedim..ilk 3 günün belkide 2sini uyumusumdur..beynim her an uykuya meyilliydi.

ve günler günleri kovaladi,3 ay boyunca ne cekirdek citlattim ne sakiz cignedim nede sigara ictim.

o 3 ayin ardindan,lan sigarasizda tadi cikmiyor dedim ve o gün bugündür iciyorum :D :)

fakat o 3 ay icerisinde,cok büyük ölcüde beden sagligimin iyiye gittigini,nefes alisimin cok daha düzeyli ve rahat oldugunu farkettim..hemde baskili bir sekilde.

bir gün esim olacak insan birak derse,ancak o gün tekrar birakir bi daha icmem..o güne kadar,baca görevine devam.

velhasil kelam, sigarayi birakma eylemi kesinlikle sabir isidir.

(kisisel görüsümdür)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

Söz vermek ** vermeye benzemez.Nikim bile bana sigaradan yadigar... Bi aralar bende iradem çok güçlü istesem bırakırım koz bende misali takılıyordum lan dedim sonra sen cidden kendini kandırıyor olmayasın ee ama eminim ? Lan salak o kızın seni sevdiğinden de emindin noooooooolduuu rengin soldu ?? dedim,ve sanırım irademi bunu bırakmadan ölçmenin bir yolu yok dedim !Bırakacağım demiyorum ama bırakmak için elimden geleni yapacağım 5Şubat'tan sonra burda yolun neresinde olduğumu,neler hisettiğimi,bir bir yazıcam bir nevi şey gibi olur aslında hani bu filmlerde varya okullarda toplanıyorlar bağımlılar seanslar falan düzenliyorlar onun gibi bişey olur güzelde olur vazgeçenlerde yazsın neden vazgeçtiğinide yazsın devam edenlere güç olur hırs yapar bak onlar vazgeçti sen ne kadar ayakta kalacaksın diye hırs yaparım ben sağlımın a.q zaten bırakırsam sırf hırstan bırakırım hit me lan hit me come on hit me ! (:

aynen öyle olacak hocam   ne hissettiğinizi falan yazın.   gün gün olsun  maksat toplu bilinçli hareket etmek saol desteğin için.. ortam bi yarış atmosferine girerse bomba olur zaten 

senide ekledim eyw. :)

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

ben allen carr metodunu tavsiye ederim

http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711&ei=iKhpS7C7Doje2wLnqOGzCA&q=sigarayı+bırakmanın+kolay+yolu&view=3&dur=3#

şurdan online izleyebilirsiniz. En çarpıcı sözü de: "1 tek sigara diye bişey yoktur, sigaraya yeniden başlamak vardır"

o yüzden hiç uğraşıcam denicem filan demeyin azaltma vs. metodlarla. gerçekten her bi nefes de daha da zorlaşıyo bırakma aşamasında. Bi dahaki sefer canın çektiği anda bi nefes daha çekiyosun. sonrada "a baya azalttım bırakıyorum galiba, yarım içsem bişey olmaz" diyosun. öyle öyle günde 1 pakete doğru gidiyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

1 tek sigara diye bişey yoktur, sigaraya yeniden başlamak vardır 

En çok düşülen hata bu zaten.. katılıyorum.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

bırakmayı du$unuyorum ama $u aralar hiç değil..

çok guzel bir uygulama tskler heyet, böyle hergün devam eder umarm (:

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

hadi bakalım gençler son 1 gün :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

millet sigarayı bırakmaya calısıo ben efkardan baslamamak için direniyorum aq hadi hayırlsı :|

hangisi daha zor bence baslamamk cok daha zor

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

eh şimdi bitane yakim bari :D

Toplam Hit: 13440 Toplam Mesaj: 107