folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Sigara Bırakma Etkinliği

Tahribat Sigara Bırakma Etkinliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Dumansız%20hava%20sahası

Bir destekte benden olsun dumasız hava sahası için editlediğim nacizane image : |

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

okuldaydım  tabi  herkes içiuyor yine  hiç isteğim olmadı bilmıyorum neden? 1 defa aklıma geldi hemen sildim unuttum..biraz fazla abur cubur yedim bugün yalnız...

destek verenler saolsunlar ;))

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

cips ye iyi gelir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hacılar çatır çatır çatlıyorum şu anda topiği görmezlikten geldim hatta login olduğumda kahvaltıdan sonra yakmadım çok feci koydu öğle yemeğine kadar sinir krizileri geçirdim öğle yemeğinden sonra kendimi işe verdim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım az önce işten geldim şimdi kendime yapacak şey arıyorum akşam yemeğinden sonra kuvvetle muhtemel bir tane içicem (ileri görüşlülük budur !:) ama bir tane içtim diye koy vermiyecem kendimi çok ciddi bilendim bu sefer o inancın verdiği gücü damarlarımda hissedebiliyorum ve o his benim en büyük yardımcım bunun farkındayım.

O hissi daha da güçlendirmek için daha da direnmek gerek her kriz anında inanın sizi öldüremeyen şey sizi güçlü kılıyor daha önce bırakmıştım sigarayı o acı,o kriz anları varya en büyük gücünüz sizin aslında ! başlarda evet çok zorlayıcı oluyor ama siz ona direndikçe hakimiyetin sizde olduğunu hissediyorsunuz acaip bi duygu dayı karşı gelmeden bilemezsin !

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

ByMusty bunu yazdı:
    -----------------------------

nikoteen  nikotini bırakacakmı acaba :)   merakla bekliyoruz ..

Kesin bırakacak gibi, son mesajdan sonra : P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

hacılar Allah yardımcınız olsun. bırakın işe yararsa bende bırakırım(duruma göre tabi :d ) kolay gelsin :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Nikoteen bunu yazdı:

hacılar çatır çatır çatlıyorum şu anda topiği görmezlikten geldim hatta login olduğumda kahvaltıdan sonra yakmadım çok feci koydu öğle yemeğine kadar sinir krizileri geçirdim öğle yemeğinden sonra kendimi işe verdim zamanın nasıl geçtiğini anlamadım az önce işten geldim şimdi kendime yapacak şey arıyorum akşam yemeğinden sonra kuvvetle muhtemel bir tane içicem (ileri görüşlülük budur !:) ama bir tane içtim diye koy vermiyecem kendimi çok ciddi bilendim bu sefer o inancın verdiği gücü damarlarımda hissedebiliyorum ve o his benim en büyük yardımcım bunun farkındayım.

O hissi daha da güçlendirmek için daha da direnmek gerek her kriz anında inanın sizi öldüremeyen şey sizi güçlü kılıyor daha önce bırakmıştım sigarayı o acı,o kriz anları varya en büyük gücünüz sizin aslında ! başlarda evet çok zorlayıcı oluyor ama siz ona direndikçe hakimiyetin sizde olduğunu hissediyorsunuz acaip bi duygu dayı karşı gelmeden bilemezsin !

destekliyoruz dstm sık dişini...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Proxykaspersky bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

destekliyoruz dstm sık dişini...

dostum o 1 taneyide içmesen çok güzel olacak...   walla bende zorlandım akşamüstü şimdide geldi gitti..  nikotin akıllı durmuyor...

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

tamam listeye benide yaz. içmiyorum bıraktım

zaten içmiyodum ama olsun önemli olan katılmak dğeilmi :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

1-2 senedır sigarayla tasak gecer  durumdayım yanı olmadıgı  zaman aramıyorum ama nedense  son bı haftadır canım cekmeye  basladı ama yınede  fazla ıcmıyorum günde  1veya 2 veya  en fazla 3  veya  hıc  ıcmıyorum  son bı haftada ıctıgım sıgara  sayısı  5  ı gecmez

bence tadında yapıldıgı zaman güzel bişey

kontra bisiklet
Toplam Hit: 13438 Toplam Mesaj: 107