folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat Ve Doguhan

Tahribat Ve Doguhan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bence bu iki isim birbirine yakışmıyor. doguhan hocam kendini büyük dev aynasında sanıyor,bu başta beni olmak üzere bir çok müridi etkilemiştir. Artık sabırların taştığına inanarak böyle bir konuyu açıyorum.Bir öncü gibiyim.Zaten arkadaşlarda benim gibi düşündüğünü biliyorum. Bu tahribatta müritlerin çoğu arkadaştan gıcık kapıyor. Önerim, doguhan adlı arkadaşı volatile yi banalmada gösterdiğiniz öz veri ile banlamanızı istiyorum. Destek veren arkadaşlar yazarlarsa böylece daha etkili olur

Saygılarımla...

Not: Konu açılmadan önce nickim yok ve antikky e sordum ama cvp gelmedim,sıkıştırmalar üzerine konu açtım. Banlanma olasılığı düşük bile olsa yine de açtım.Eğer volatile nin banlanmasına %1 haklı diyen birinin doguhan ı banlaması üzerine farzdır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    walla adam bana bı yamuk yapmadı ama boyle bısey warsa ırcda mahkeme kurulsun taraflar uzlascaksa uzlassın ceza neyse kesılsın derım

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ewet volatile gibi bilgi dolu bi adamı dj alper gibi bizi güldüren eğlendiren bi adamı banladığınız gibi aynı gayret ve özenle doğuhan da banlanabilir ben ertanın arkasındayım ama bişi demek istiorum inşallah ertan ve arkasında duranlar bu konu yüzünden banlanmaz...
    ki adminlerden öle bişi bqlemiom zatende nolur nolmaz dedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FatalHands
    FatalHands's avatar
    Erkek
    Connection Arkime katılıyorm sonuna kadar;)

46i+5i²×36¼=??
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ben doguhan ı fazla tanımam ama bazen artist konusmaları da oluyor
    yani burda kimse kimseden üstün deildir sadece bilgi vardır
    hele hele ertan kardeşim kimseyi kötülemez eleştirmez
    o eğer biri hakkında böle bi yorum yapıyorsa haklıdır
    kim diyebilir ki ertan yanlış kararlar alıyor die????

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    volatile neden banlandı haberim yok ama samimi insandı dj alper de hoş ortam yaratıyodu banlamaya zaten karşıyım ama süreli yasaklamalar olsa daha iyi olurdu sonuçta hepsinin az ya da çok bi emeği var buraya irc te mahkeme kurma fikri hoş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Ertan +10000 hacım bu adam kendini cok büyük bi şeyh gibi görüo a.q ne yapsa hemen gelip burda anlatmaya calısıo bi gıcıklığım yok ama burası paylasım mekanı adam burda kendi hayatını anlatıp böbürleniyo her bişeyden anladığını sanıyo ben bu insanı özenti olarak görüyorum (bknz : Tahribatın bi sene önceki konularında bu adam eziliodu..) Bence Bu tür insanların tarikatta büyütülmesi yanlsı ban gerekiosa ban baska bisey gerekiosa ne gerekiosa ertan hacıma katılıorum burası hayatını anlatıp yükselme tariqatı deil ... adamın bundan baska bi zararı yok bence..!!!

BAN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    burdan bakinca çok havali bos birini goruyom ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    biraz önce bir konuda arkadaşımın kürtlere tiişört yok dedigini gördüm ben kürt deilim ama ve lakin her kürtde bir deil burda düşünce özgürlügü var belki espiri yapmış olabilir herkes dedigini yapar ama bazen insanlar taktıgı o at gözlügünü çıkarmaları lazım

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    kürt olayı karışmasın buna onu espri anlamında söylediği kesin söylediği kişide sevdiği bi arkadaşı zaten
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    azrail_baba ++111111 burda ayrımcılık yapanlara kızarlar işte yapan bi sahsiyet doguhan ;)

BAN
Toplam Hit: 16246 Toplam Mesaj: 56