folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat Ve Doguhan

Tahribat Ve Doguhan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ertan kardeşim burası devlet dairesimi ne torpil olacak görünen köy klavuz istemez kimse abi seveni yok adamın biride çıkıp ben size katılmıyom demedi adminler de bunu dikkate alırlar

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    hiç bi admin ben doğukanı sevmiom demedim ama;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    istek üzere ban atılmaz
    istek üzerine ban açılmaz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ismail holy bunlara adminlik verirken zükünün geyfine göre en değerli kişilere banla amk mı dedi?? sana lafım yok amastek üzerine ban deil bu bir uyarı sadece thtnin doğuhana baqış açısını adminlere bildirdik gende vaktini evrdiğin içn saol senden başka s.kleyen yok zaten adminlerden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alikadir
    alikadir's avatar
    Erkek
    the_emirreis kardeşim senin memleket menzil mi yani sofisin hee hemen tanışalım gurbanım :) alikadirbagcioglu@mynet.com a msn ni gönder ok hadi hemen bekliyorum

..:: AKLININ SINIRLARINI ZORLAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.. einstein ::..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    alikadir kardeşim adresim the_emirreis@hotmail.com tüm menzilliler beni canımdır

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Soru:Beni niye banladılar?
    Cevap:
    A-) Eğer forumlarda aşırı küfür/abartılı hareketler yapdıysan, Üyelerin 50 tanesine küfürü basıp sorada ben yapmadım dediysen. Müritlerin %50 si sana gıcıksa(Bkn:BuBi) banlanmış olabilirsin.

İstek deil kardes bubin olayına dioz gıcık olayı yani herkes gıcık bu herife yakısmıo tariqata :s

BAN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    nickim yok hoca seni çok severim bilirsin, lütfen biraz dürüst olun ya. Volatile yi banlarken msj sayısına bakılmıyor bilmem ne. Sizce bu kadar kişi istemiyorken sizin göz göre göre dürüst davranmamızı kınıyorum.Bana kızacaksınız biliyorum ama haklı olduğumuzu biliyorsunuz.
    konunun nickim yoku ve diğer adminleri aştığını düşünüyorum.Tek yetkili holyone dır.O da doguhanı banlayacağını düşünmüyorum
    Ama dürüst bir yaklaşım sergileyin lütfen

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ertan hocam ben yeniyim onun gibi eski deil ama kimse benim için böle bi yorum yapmıyo dimi ne yazıyorsa o.
    eğer adminler bu kadar kişiyi takmaz sa o saygınlıkları ne olur bilemem ama adminlerimiz ne yapmaları gerektiğini bilirler.
    onlar bize örnek olmalı.
    eğer burada da torpil varsa neye güvenelim kime güvenelim
    hangi müride hangi cemaata ...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    evt hocama katılıyorum,adminler bu güveni sağlamalı bence.Eşitlik ilkesini göstersinler.Kafama göre yapılmaz diyen admin hocalarım işte nedenler ve sonuçları,karar sizin elinizde. Ya ben banlanacağım bu konuyu açtım diye (gerçekleri söyledim diye) ya da o

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 16844 Toplam Mesaj: 56